Dodaj do ulubionych

Wrocław - dobry ginekolog!

12.12.04, 18:28
Cześć dziewczyny!
Poszukuję dobrego gin., który ma podpisaną umowę z NFZ a jednocześnie pracuje
na Dyrekcyjnej. Z góry serdeczne dzięki.
Obserwuj wątek
    • sophija Re: Wrocław - dobry ginekolog! 16.12.04, 21:33
      Hej!
      Ponawiam swój post. Czyżby nikt nie był zorientowany? Pozdrawiam.
      • gosia.mama.wojtusia dr Jarosz 17.12.04, 22:02
        polecam dr Jarosza,wspaniały,delikatny kompetentny,z bardzo dobeym sprzetem usg
        i nie tylko,prowadzilam u niego całą ciążę i jestem bardzo zadowolona,jakbyś
        chciala namiar to napisz na priv lub na gg 5424960
    • gosia.mama.wojtusia Re: Wrocław - dobry ginekolog! 17.12.04, 22:04
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=11373768&v=2&s=0
      • menadka Re: Wrocław - dobry ginekolog! 17.12.04, 22:52
        Nie znam takiego gina smile
        Ja teraz zaczęlam chodzić do Corfamedu do dr. Maślaka. Wizyta 40 zł z usg i
        cytologią.

Ucałuj Julcię
    • polibius Re: Wrocław - dobry ginekolog! 18.12.04, 23:05
      Rodziłam na Brochowie, zaś moim lekarzem prowadzącym był dr Zb Saczko, którego
      każdej polecam. Ale wracając do Twojego pytania, otóz mam dwie koleżanki, które
      rodziły na Dyrekcyjnej i chodziły do pracujących tam dr Floriańskiego i dr
      Pająka. Obie ciąże zagrożone w tym jedna bliźniacza. Niestety nie wiem, czy ci
      lekarze mają umowę z NFZ i nie wiem gdzie przyjmuja. Natomiast moje koleżanki,
      były bardzo zadowolone z opieki tych lekarzy ( ba, wręcz piały na ich temat).
      Jedna z forumowiczek poleciła dr Jarosza, to chyba najczęściej polecany
      ginekolog we Wrocławiu. Słyszałam o Nim same pozytywne rzeczy.
      Poczytaj też forum www.maluchy.pl
      Pozdrawiam
      • sophija Re: Wrocław - dobry ginekolog! 19.12.04, 17:45
        Dzięki za odpowiedź. Jakoś nie mogę namierzyć żadnego dobrego gina z
        Dyrekcyjnej. Też chodziłam do Saczko, ale on jest z Brochowa. Jakby ktoś miał
        jeszcze jakieś bardziej aktualne dane to napiszcie.

Ulcia ucałuj Honię.
        Pozdrawiam.
    • anjaa13 Re: Wrocław - dobry ginekolog! 20.12.04, 13:17
      Witaj

Ja z bardzo czystym sumieniem polecam dr.Cypriana Goludę.Pracuje na Dyrekcyjnej
      przyjmuje w przychodni w Żórawinie.Trafiłam do niego na poczatki ciązy i
      zrezygnowałam na rzecz dr.Florjanskiego(100 za wizyte nie ma usg)i niestety to
      byl moj wielki blad.
      Goluda rozwiazal moja ciaze przez cc po ktorym teraz ani sladuwink
      Jest bardzo kompetentny,odpowiada na kazde pytanie i co najwazniejsze-kojarzy
      pacjentke.

To jemu zawdzieczam zycie moich blizniakow no i moje wlasne.

Pisz na priv jakbys chciala sie cos jeszcze dowiedziec
      Ania
    • martuniam Re: Wrocław - dobry ginekolog! 21.12.04, 11:56
      CZESC DZIEWCZYNY!!!
      CZY KTORAS Z WAS CHODZI DO DR.PIETKIEWICZA???????????
    • morksik Re: Wrocław - dobry ginekolog! 21.12.04, 16:10
      Urszula Studzińska - Kalota. Pracuje na Dyrekcyjnej
      Ma podpisaną umowę z NFZ aczkolwiek za usg sie płaci 40 zł a za cytologię chyba
      20 zł.

Ma gabinet na ul. żółtej "Zdrowa Kobieta".
      tel do rejesreacji 3543292
      • daria4 Re: Wrocław - dobry ginekolog! 22.12.04, 12:34
        A ja zdecydowanie odradzam, tą Panią !!!
        Byłam u niej prywatnie na ul. Żołtej za wizytę zapłaciłam 40 zł.

Szukałam w necie namiaru na jakąś dobrą gin (bo akurat rewelacyjna moja Pani dr
        Zabieska jest na macierzyńskim sad( i poszłam na pierwszą wizytę potwierdzającą
        ciążę do Pani URSZULI STUDZIŃSKIEJ-KALOTY brrrrrr, co było wielką pomyłką!!!

Co prawda potwierdziła ciążę, ale nie jestem zbyt zadowolona z postawy Pani
        gin sad
        Właściwie nic mi nie powiedział, nie doradziła itd. Przyszłam do niej z
        wynikami morfologii i moczu. Popatrzyła i powiedziała, że w porządku, założyła
        kartę ciąży jeszcze przed badaniem!!!!!!!!!
        Potem mnie zbadała i powiedziała, że ciąża jest bardzo malutka i że za miesiąc
        mam przyjść znowu z wynikami badań (morfologia, mocz i grupa krwi), wtedy
        następne badanie oraz USG, żeby sprawdzić czy ciąża się rozwija!!!
        Co za stwierdzenie i straszenie przyszłych mam, czy ciąża się rozwija !!! i to
        wszystko :ooooo
        Żadnego wywiadu na co chorowałam, jakie operacje przeszłam itd. Ani słowa o
        konieczności badania na przeciwciała różyczki, ani o braniu kwasu foliowego,
        ani innych witam.
        Jak wyszłam to Pani w rejestracji pyta czy mam się ważyć a ja na to że nie
        wiem. Pani w recepcji zdziwiła się, że Pani doktor nic nie powiedziała i wtedy
        powiedziała no dobrze to na następnej wizycie Pani się zważy.

Moja wizyta trwała niecałe 10 min., chyba jak na pierwszą wizytę z fasolka to
        trochę mało. I jeszcze przeraziła mnie stwierdzeniem, że ona przyjmuje min. 10
        pacjentek w 60 min i zawsze jest czas jeszcze na dodatkowe pacjentki (akurat
        pytałam o prywatne wizyty na Brucnera, w jakich godzinach przyjść, czy po godz.
        przyjęć pacjentek w ramach NFZ). Gin powiedziała, że absolutnie, ona nie będzie
        siedziała tam dodatkowych godz., że trzeba przyjść między 16-17, a przecież
        jest na tą godz. umówione już 10 pacjentek w ramach limitu na NFZ, ale
        fantastyczna Pani gin ma jeszcze czas na pacjentki za dodatkową kasę
        (prywatnie).
        Wyobrażacie sobie taką taśmę, średnio to wychodzi 6 min na pacjentkę, a jeszcze
        trzeba się rozebrać i ubrać no i zostaje jeszcze czas na następne pacjentki po
        tej 10.
    • martuniam Re: Wrocław - dobry ginekolog! 22.12.04, 13:23
      ja jestem bardzo zadowolona z dr pietkiewicza.chodze do nie go od kilku
      lat.moje kolezanki juz u niego rodzily,dlatego teraz ja sie zdecydowalam.ale to
      dopiero w kwietniu.jutro mam usg 3W na joanitow.moze dowiem sie o dokladnym
      terminie.czy ktoras z was robila juz to usg??
      pozdrawiam
      • nazuz dr Żmijewski 22.12.04, 14:31
        czy któras z Was słyszała coś o dr Żmijewskim? pracyje na Dyrekcyjnej a
        przyjmujena Glinianej. prowadzi moją ciążę i jestem na razie zadowolona ale
        chciałabym wiedzieć jaki jest przy porodzie
        • sophija Re: dr Żmijewski 22.12.04, 22:24
          Z wcześniejszych postów dowiedziałam się, iż dr Żmijewski jest niezłym
          fachowcem, tak wypowiadały się dziewczyny na forum ok rok temu. Nazuz czy
          chodzisz do niego w ramach NFZ, czy prywatnie. Napisz proszę adres gdzie
          przyjmuje, nr tel. do rejestracji i ewentualnie cenę za wizytę. Dzięki.
          • nazuz Re: dr Żmijewski 27.12.04, 11:31
            przyjmuje na Glinianej 40 Ip. gab2 czwartki 17.30-20.00 tel. 336-77-76,
            rejestracja pon,czw. 13-17
            chodzę do niego prywatnie, płace 80 PLN

w ramach NFZ przyjmuje na Kozanowie w szpitali euromedicare

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka