sophija 12.12.04, 18:28 Cześć dziewczyny! Poszukuję dobrego gin., który ma podpisaną umowę z NFZ a jednocześnie pracuje na Dyrekcyjnej. Z góry serdeczne dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sophija Re: Wrocław - dobry ginekolog! 16.12.04, 21:33 Hej! Ponawiam swój post. Czyżby nikt nie był zorientowany? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia dr Jarosz 17.12.04, 22:02 polecam dr Jarosza,wspaniały,delikatny kompetentny,z bardzo dobeym sprzetem usg i nie tylko,prowadzilam u niego całą ciążę i jestem bardzo zadowolona,jakbyś chciala namiar to napisz na priv lub na gg 5424960 Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: Wrocław - dobry ginekolog! 17.12.04, 22:04 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=11373768&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
menadka Re: Wrocław - dobry ginekolog! 17.12.04, 22:52 Nie znam takiego gina Ja teraz zaczęlam chodzić do Corfamedu do dr. Maślaka. Wizyta 40 zł z usg i cytologią. Ucałuj Julcię Odpowiedz Link Zgłoś
polibius Re: Wrocław - dobry ginekolog! 18.12.04, 23:05 Rodziłam na Brochowie, zaś moim lekarzem prowadzącym był dr Zb Saczko, którego każdej polecam. Ale wracając do Twojego pytania, otóz mam dwie koleżanki, które rodziły na Dyrekcyjnej i chodziły do pracujących tam dr Floriańskiego i dr Pająka. Obie ciąże zagrożone w tym jedna bliźniacza. Niestety nie wiem, czy ci lekarze mają umowę z NFZ i nie wiem gdzie przyjmuja. Natomiast moje koleżanki, były bardzo zadowolone z opieki tych lekarzy ( ba, wręcz piały na ich temat). Jedna z forumowiczek poleciła dr Jarosza, to chyba najczęściej polecany ginekolog we Wrocławiu. Słyszałam o Nim same pozytywne rzeczy. Poczytaj też forum www.maluchy.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sophija Re: Wrocław - dobry ginekolog! 19.12.04, 17:45 Dzięki za odpowiedź. Jakoś nie mogę namierzyć żadnego dobrego gina z Dyrekcyjnej. Też chodziłam do Saczko, ale on jest z Brochowa. Jakby ktoś miał jeszcze jakieś bardziej aktualne dane to napiszcie. Ulcia ucałuj Honię. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anjaa13 Re: Wrocław - dobry ginekolog! 20.12.04, 13:17 Witaj Ja z bardzo czystym sumieniem polecam dr.Cypriana Goludę.Pracuje na Dyrekcyjnej przyjmuje w przychodni w Żórawinie.Trafiłam do niego na poczatki ciązy i zrezygnowałam na rzecz dr.Florjanskiego(100 za wizyte nie ma usg)i niestety to byl moj wielki blad. Goluda rozwiazal moja ciaze przez cc po ktorym teraz ani sladu Jest bardzo kompetentny,odpowiada na kazde pytanie i co najwazniejsze-kojarzy pacjentke. To jemu zawdzieczam zycie moich blizniakow no i moje wlasne. Pisz na priv jakbys chciala sie cos jeszcze dowiedziec Ania Odpowiedz Link Zgłoś
martuniam Re: Wrocław - dobry ginekolog! 21.12.04, 11:56 CZESC DZIEWCZYNY!!! CZY KTORAS Z WAS CHODZI DO DR.PIETKIEWICZA??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
morksik Re: Wrocław - dobry ginekolog! 21.12.04, 16:10 Urszula Studzińska - Kalota. Pracuje na Dyrekcyjnej Ma podpisaną umowę z NFZ aczkolwiek za usg sie płaci 40 zł a za cytologię chyba 20 zł. Ma gabinet na ul. żółtej "Zdrowa Kobieta". tel do rejesreacji 3543292 Odpowiedz Link Zgłoś
daria4 Re: Wrocław - dobry ginekolog! 22.12.04, 12:34 A ja zdecydowanie odradzam, tą Panią !!! Byłam u niej prywatnie na ul. Żołtej za wizytę zapłaciłam 40 zł. Szukałam w necie namiaru na jakąś dobrą gin (bo akurat rewelacyjna moja Pani dr Zabieska jest na macierzyńskim ( i poszłam na pierwszą wizytę potwierdzającą ciążę do Pani URSZULI STUDZIŃSKIEJ-KALOTY brrrrrr, co było wielką pomyłką!!! Co prawda potwierdziła ciążę, ale nie jestem zbyt zadowolona z postawy Pani gin Właściwie nic mi nie powiedział, nie doradziła itd. Przyszłam do niej z wynikami morfologii i moczu. Popatrzyła i powiedziała, że w porządku, założyła kartę ciąży jeszcze przed badaniem!!!!!!!!! Potem mnie zbadała i powiedziała, że ciąża jest bardzo malutka i że za miesiąc mam przyjść znowu z wynikami badań (morfologia, mocz i grupa krwi), wtedy następne badanie oraz USG, żeby sprawdzić czy ciąża się rozwija!!! Co za stwierdzenie i straszenie przyszłych mam, czy ciąża się rozwija !!! i to wszystko :ooooo Żadnego wywiadu na co chorowałam, jakie operacje przeszłam itd. Ani słowa o konieczności badania na przeciwciała różyczki, ani o braniu kwasu foliowego, ani innych witam. Jak wyszłam to Pani w rejestracji pyta czy mam się ważyć a ja na to że nie wiem. Pani w recepcji zdziwiła się, że Pani doktor nic nie powiedziała i wtedy powiedziała no dobrze to na następnej wizycie Pani się zważy. Moja wizyta trwała niecałe 10 min., chyba jak na pierwszą wizytę z fasolka to trochę mało. I jeszcze przeraziła mnie stwierdzeniem, że ona przyjmuje min. 10 pacjentek w 60 min i zawsze jest czas jeszcze na dodatkowe pacjentki (akurat pytałam o prywatne wizyty na Brucnera, w jakich godzinach przyjść, czy po godz. przyjęć pacjentek w ramach NFZ). Gin powiedziała, że absolutnie, ona nie będzie siedziała tam dodatkowych godz., że trzeba przyjść między 16-17, a przecież jest na tą godz. umówione już 10 pacjentek w ramach limitu na NFZ, ale fantastyczna Pani gin ma jeszcze czas na pacjentki za dodatkową kasę (prywatnie). Wyobrażacie sobie taką taśmę, średnio to wychodzi 6 min na pacjentkę, a jeszcze trzeba się rozebrać i ubrać no i zostaje jeszcze czas na następne pacjentki po tej 10. Odpowiedz Link Zgłoś
martuniam Re: Wrocław - dobry ginekolog! 22.12.04, 13:23 ja jestem bardzo zadowolona z dr pietkiewicza.chodze do nie go od kilku lat.moje kolezanki juz u niego rodzily,dlatego teraz ja sie zdecydowalam.ale to dopiero w kwietniu.jutro mam usg 3W na joanitow.moze dowiem sie o dokladnym terminie.czy ktoras z was robila juz to usg?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nazuz dr Żmijewski 22.12.04, 14:31 czy któras z Was słyszała coś o dr Żmijewskim? pracyje na Dyrekcyjnej a przyjmujena Glinianej. prowadzi moją ciążę i jestem na razie zadowolona ale chciałabym wiedzieć jaki jest przy porodzie Odpowiedz Link Zgłoś
sophija Re: dr Żmijewski 22.12.04, 22:24 Z wcześniejszych postów dowiedziałam się, iż dr Żmijewski jest niezłym fachowcem, tak wypowiadały się dziewczyny na forum ok rok temu. Nazuz czy chodzisz do niego w ramach NFZ, czy prywatnie. Napisz proszę adres gdzie przyjmuje, nr tel. do rejestracji i ewentualnie cenę za wizytę. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
nazuz Re: dr Żmijewski 27.12.04, 11:31 przyjmuje na Glinianej 40 Ip. gab2 czwartki 17.30-20.00 tel. 336-77-76, rejestracja pon,czw. 13-17 chodzę do niego prywatnie, płace 80 PLN w ramach NFZ przyjmuje na Kozanowie w szpitali euromedicare Odpowiedz Link Zgłoś