kocianna 14.01.05, 13:45 Naprawdę super szpital, super personel, wspaniałe położne, zjadliwe jedzenie ), świeżo po remoncie. Kto chce, może przeczytać, jak rodziłam forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=19449124 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_madzi Re: WOŁOMIN - polecam!!!! 14.01.05, 18:25 mieszkam w Wolominie i tu rodzilam 2 razy, w 2001 roku synka (porod trwal 2h40min), a drugi poród w 2004roku w licpcu (1h 40min i urodzilam coreczke), wszystko obylo sie cale szczescie bez komplikacji i ogolnie rzecz biorac jestem zadowolona, na drugi porod trafilam na lekarza prowadzacego i siostre polozna, w sumie bardzo zgrany duet, za pierwszym razem byly podklady z ligniny w ilosci nieograniczonej, a za drugim razem trzeba bylo wszystko zakupic, ale te sprawy zwiazane sa oczywiscie z dofinansowaniem szpitali. Ja odebralam bol od 7 cm rozwarcia jako piekielny, za pozno bylo na jakiekolwiek znieczulenia - zapomnialam dodac, ze oba porody byly wywolywane oksytocyna, ale to jest zdecydowanie lepsze niz cierpiec kilkanascie godzin, tak mi sie przynajmniej wydaje. Ale jak kazda matka mowi, tak i ja potwierdzam o tym bolu sie szybko zapomina, a przypomina sie rowniez szybko w 7 miesiacu nastepnej ciazy. Rodzac swoja corcie klelam jak szewc i powtarzalam: jeszcze tylko raz bede przez to przechodzic i koniec ( bo mam marzenie miec trojke dzieci) i spuentuje swoja wypowiedz: 3 raz bede rodzic w tym samym szpitalu i zrobie wszystko, zeby trafic na dyzur lekarza prowadzacego, pozdrawiam goraco Odpowiedz Link Zgłoś