31.01.05, 19:22
czesc, witam ponownie!
czy któras z Was rodziła w ostatnim czasie na Inflanckiej?. chciałabym
wiedzieć jakie są warunki na porodówkach ogólnych i na salach. jak opieka
położnicza po porodzie? czy u którejś z Was poród odbierał dr Muszyński?
słyszałam że jest godny zaufania. proszę o dodanie mi odwagismile
pozdrawiam Aga
Obserwuj wątek
    • sarna73 Re: Inflancka 02.02.05, 15:47
      Niestety nie mogę dać pozytywnej opinii. Rodziłam we wrześniu 2002 i nie
      opłaciłam położnej. Na szkole rodzenia wydawały się takie miłe. I owszem, na
      jedną z nich trafiłam. Patrzyła non stop na zegarek, bo o 8 rano miała iśc do
      domu a ja urodziłam 8:15. Jak ją wołałam bo miałam skurcze, to tak mnie
      zestresowała że jak przchodziła to skurcze ustawały. A ona do mnie "pani mnie
      chyba oszukuje". Nigdy tego nie zapomnę. Jak rodziłam, to po sali kręcili się
      inni ludzie, faceci, babki, kto popadnie. Dla mnie koszmar.
    • kwiatkowska.marta Re: Inflancka 08.02.05, 19:13
      Agniesiu! Ja rodziłam na Inflanckiej w grudniu 2004 i jestem z tego szpitala
      zadowolona. Porodówka jest ładna, położne również. Pokoje są kilkuosobowe ale
      jeżeli sobie życzysz możesz mieć prywatną salę za opłatą. Ja byłam w sali z
      innymi mamami i naprawdę było milo. Słyszałam o tym szpitalu wiele negatywnych
      opini ja natomiast nie mam zastrzeżeń. Jedzenie było smaczne i warunki
      sanitarne także. Oczywiście decyzja należy do Ciebie!
      Marta.
    • agawronska Re: Inflancka 08.02.05, 20:47
      W tym szpitalu rodziłam w styczniu 2005 (03.01.05). Miałam rodzić na Karowej ale
      miejsc nie było. Inflancka trafiła mi się przypadkiem ale jestem z tego
      przypadku bardzo zadowolona. Poród był indukowany (czyli wywoływany), rodzinny.
      Położne świetne!!!! Szycie robiła lekarka (a nie jak się zdarza w niektórych
      szpitalach - praktykantka) - bdb i juz się praktycznie zagoiło. Co do higieny
      itp. bez zastrzeżeń. Jakbyś miała bardziej szczegółowe pytanka proszę napisz na
      priva.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka