Dodaj do ulubionych

Inflancka 2015

14.09.15, 10:43
Witam
Proszę o opinie na temat przychodni przyszpitalnej i samego porodu w szpitalu Inflancka w Warszawie. Rodzilam tam w 2010 roku Ale od tamtej pory dużo się zmieniło.
Pierwsza wizytę miałam u dr Strzyzewskiego ale nie zrobił na mnie dobrego wrażenia. Sprawdziłam opinie o innych lekarzach ale są bardzo podzielone. Oczywiście jak nie sprawdzę sama to się nie przekonam.
Może któraś z was może polecić ginekologa który prowadził jej ciążę w tej placówce.
Będę bardzo wdzięczna za informację.
Obserwuj wątek
    • iziula1 Re: Inflancka 2015 14.09.15, 14:00
      próbuj zapytać tu:
      forum.gazeta.pl/forum/f,588,Szpitale.html
      lub poszukaj tam wątków na ten temat .

Na chwilę obecną twój wątek zostanie na CiP , może tu dziewczyny podzielą się opiniami. Później przerzucę go na forum Szpitale.
    • cykorka1 Re: Inflancka 2015 15.09.15, 06:44
      Ja chodziłam do dr Pytlik i nie polecam dla niej wszystko zawsze było w porządku, raz miałam tylko zrobione badanie ginekologiczne i tylko wtedy jak był gbs pobierany. Stwierdziła mniejszą ilość wód tez nic nie Zalecila w tym kierunku.na drugi dzien poszłam na usg prywatnie i zalecono ktg i w tym momencie właśnie jestem na patologii bo zapis ktg nie zbyt prawidłowy ze względu na wody i mniejsze odczuwanie ruchów przez to. Co do porodu to u mnie będzie cesarka.
    • 5venuss Re: Inflancka 2015 15.09.15, 19:30
      Ja nie prowadziłam ciąży w poradni przyszpitalnej.
      Ale za to rodziłam w tym szpitalu.
      Polecam - szczególnie teraz, gdy jest już ten nowy blok porodowy.
      Wszystko świeżutkie i nowiutkie, opieka super.
      zarówno na izbie przyjęć, bloku porodowym jak i na oddziale.
      Wybrałabym ten szpital ponownie.
      • aannulkaaa Re: Inflancka 2015 30.06.16, 09:36
        Chciałabym urodzić w szpitalu na Inflanckiej ale w przychodni przy szpitalnej nie ma obecnie zapisów na prowadzenie ciąży. Co mam zrobić żeby tam urodzić i co z położną?
        Myślałam o indywidualnej położnej ale czy jest szansa na nią jeśli nie prowadzę tam ciąży?
        Bardzo proszę o pomoc
        • ela.dzi Re: Inflancka 2015 01.07.16, 15:36
          Na Inflanckiej nie odsyłają. Bardzo dużo znanych mi kobiet urodzilo na Inflanckiej przychodząc z ulicy. Połoźną mozesz wykupić, to juź zaleźy od Ciebie. Żadna z koleżanek nie narzekała na połoźne na porodówce.
    • magdakote Re: Inflancka 2015 12.10.15, 12:27
      Ja prowadzę ciążę u dr Anny Młynarczyk i jestem jak do tej pory bardzo zadowolona. Jestem w 5. miesiącu i muszę przyznać, że cała obsługa przychodni przyszpitalnej (lekarze, położne, labolatorium) jest bardzo profesjonalna i miła smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka