oniszka 01.03.05, 13:51 szukam namiarów na dr.Matuszewicza z Miedzylesia ,tam gdzie przyjmuje prywatnie, z góry dziękuje i pozdrawiam ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romilka Re: dr.Matuszewicz z Miedzylesia jaki tel??dzięki 01.03.05, 13:54 a to dobry lekarz?? ja szukam jakiegos dobrego gina z miedzylesia bo tu mieszkam i nikt mi nikogo nie poleca!!pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
oniszka Re: dr.Matuszewicz z Miedzylesia jaki tel??dzięki 01.03.05, 13:57 naczytałam sie wielu dobrych opinni o nim a że mieszkam tez niedaleko bo w St. Miłosnej to własnie ze szpitala w Międzylesiu szukam jakiegos lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
romilka Re: dr.Matuszewicz z Miedzylesia jaki tel??dzięki 01.03.05, 14:43 wiec chetnie dowiem sie jeszcze czegos na ten temat!!A gzdie przyjmuje?Pracuje w szpitalu w Miedzylesiu?? Pozdrawiam!! Romi-Dzidzia Odpowiedz Link Zgłoś
oniszka Re: dr.Matuszewicz z Miedzylesia jaki tel??dzięki 01.03.05, 14:46 pracuje w szpitalu w Miedzylesiu i jest bardzo chwalony przez dziewczyny tam rodzące.Dlatego szukam do niego tel. Pozrawiam) Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
romilka Re: dr.Matuszewicz z Miedzylesia jaki tel??dzięki 01.03.05, 16:40 Nikt nic nie wie???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
oniszka Re: dr.Matuszewicz z Miedzylesia jaki tel??dzięki 01.03.05, 16:53 nio narazie nikt buuu (((( ale może się to zmieni)) Odpowiedz Link Zgłoś
1paula Re: dr.Matuszewicz z Miedzylesia jaki tel??dzięki 01.03.05, 18:15 Jakis czas temu pracowal w klinice Novum, wiem, bo chodzilam do niego z pierwsza ciaza ("zwykla", bez problemow, przyszlam "z ulicy", bo chcialam do niego) przez jakis czas. Klinika sie jakis czas temu przeprowadzala, wiec telefony tez sie pewnie zmienily. Zadzwoncie i zapytajcie - moze jeszcze tam pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś
romilka Re: dr.Matuszewicz z Miedzylesia jaki tel??dzięki 02.03.05, 13:23 podciagam watek,moze jednak ktos sie zglosi Odpowiedz Link Zgłoś
oniszka Re: dr.Matuszewicz z Miedzylesia jaki tel??dzięki 02.03.05, 14:50 ja będe chodziła do dr.Szymańskiej albo do dr Jezuity przyjmują w Miedzylesiu w prywatnej przychodni przyszpitalnej a słyszałam o niech tez dobre opinie do pani kosztuje 75 zł do faceta 85 i podobno jest on super specjalistą do USG. Tel tam to 8156800.Pozdrawiam ) P.S. a ile juz jesteś w ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś
romilka Do oniszki:) 02.03.05, 15:09 Jestem w 25 tyg ciazy!!Napisz mi jak bedziesz po wizycie u Jezuity i czy ma /usg w gabinecie!!Moje gg 1835153 Pozdrawiam!!MAm 25 lat Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
kamcia2 Re: Do oniszki:) 05.03.05, 14:28 Witaj Oniszko. Ja mam namiary do prywatnego gabinetu dr Matuszewicza - Ul. Idzikowskiego 35, tel. 843 91 46 pon, czw, pt 17.00-20.00. Sredecznie polecam tego lekarza, przemiły, ciepły człowiek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
oniszka do kamcia2 07.03.05, 13:10 Wielkie wielkie dzięki )) Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś