mika_4 07.03.05, 14:34 Hej, dzieczywny! Czy zna któras dra Kutkowskiego? Ma gabinet na Naramowickiej. Chodzę do niego, na razie jestem zadowolona, ale chciałabym wiedzieć, jaką ma opinię Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariaabramov Re: dr kutkowski z poznania 07.03.05, 17:03 chodzi o dra Pawla Kutkowskiego? ja chodze do takiego, ale na Murawie! ten, to fanyastyczny lekarz. wiele moich znajomych do niego "uczeszcza" i wszystkie jestesmy bardzo zadowolone!!! to bardzo uczciwy i sympatyczny facet! ja juz przeszlam przez mnostwo koszmarnych lekarzy. nawet przez gabinet pani, ktora jest lekarka na Lutyckiej i ona stwierdzila jak mialam 18 lat (czyli 7 lat temu), ze jestem w 6 tc! gdybym byla wrazliwsza albo miala koszmarny dom to chyba bym sie powiesila. wtedy, przed matura. w miesiac po "pierwszym razie ". a "kutkos" (bo tak na niego mowimy nigdy nas nie zawiodl! jest naprawde ok.! Pozdrowienia. Maria. PS. jestes w ciazy? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_4 Re: dr kutkowski z poznania 08.03.05, 09:05 Przepraszam za pomyłkę, oczywiście, że na Murawie (z pracy piszę, więc może się zdarzyć) Cieszę się, że ma dobra opinię. Ja do tej pory chodziłam do niego tylko na badania i po tabletki, ale nie miałam większych problemów zdrowotnych. A teraz jestem w ciąży (koniec trzeciego miesiąca, mam termin na koniec sierpnia) Na razie mam wrażenie, że jest kompetentny i sympatyczny. Fajnie, ze ty tez jesteś zadowolona Uff.. czuję się lepiej Odpowiedz Link Zgłoś