ewakrakow1 07.03.05, 21:56 SZUKAŁAM CIE NA UJASTKU!!! MIAŁYSMY RAZERM RODZIĆ ALE Z TEGO CO SIE DOWIEDZIAŁAM MIAŁAS CC??? CIEKAWA JESTEM JAK WRAŻENIA JA RODZIŁAM W STYCZNIU SIŁAMI NATURY POZDRAWIAM ODEZWIJ SIE JAK ZNAJDZIESZ CHWILKE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blablatka Re: DO BLABLATKI!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.03.05, 12:54 Witam gorąco!!! Ja rodziłam 9 lutego (cesarka) i troszkę dłużej zabawiłam na ujastku bo pojawiły się komplikacje teraz jesteśmy już w domu i staramy się zregenerować siły) odezwij się na gg jak będziesz miała chwilkę mój numer 4975740 Odpowiedz Link Zgłoś
ewakrakow1 Re: DO BLABLATKI!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.03.05, 21:34 no niestety, troche to trwało ale jakos ciśżko mi było ostatnio znaleźc chwilke nareszcie sie udało może nam sie kiedys uda pogadac, ja mam zazwyczaj czas po kapieli, karmieniu jak już moje dzieciatko smacznie spi ewa Odpowiedz Link Zgłoś
blablatka Re: DO BLABLATKI!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.03.05, 12:54 Ok, więc może uda nam się zgadać jak nasze pociechy pozwolą.... Odpowiedz Link Zgłoś