annes27 16.03.05, 18:33 Byłabym wdzięczna za wszelkie opinie na temat dr Anny Ulman.Czy odbiera porody w jakimś warszawskim szpitalu?? Serdecznie dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jomich Re: Dr Anna Ulman?? 17.03.05, 08:12 Dr Anna Ulman obecnie nie pracuje w zadnym szpitalu.Przez wiele lat pracowała w Bródnowskim na porodówce ale od kilku lat już nie pracuje. jestem jej pacjentką także wiadomości z I ręki Odpowiedz Link Zgłoś
annes27 Re: Dr Anna Ulman?? 17.03.05, 20:34 Czy mogłabyś napisać trochę więcej na temat Pani dr. Odpowiedz Link Zgłoś
jomich Re: Dr Anna Ulman?? 18.03.05, 09:03 Ja jestem b zadowolona. Chodzę państwowo do przychodni i jeszcze mi się nie zdarzyło aby coś zbagatelizowala. Prowadzi moją ciążę problemową od początku.Na początku byłam na wizycie prywatnej u kogoś innego ale po przypadkowym trafieniu na Panią Doktor w przychodni zdecydowałam się na nią. Jest dosyć dokładna i szczegółowa. Jak na razie to odpowiada na wszystkie moje pytania. Minus to to, że ma dosyć dużo pacjentow.Wcześniej też szukałam opinii o niej na Forum i znalazłam kilka sprzecznych. Myślę, że nie ma co się tym sugerować. Jednej dziewczynie może odpowiadać taki lekarza innnej inny. Jak dla mnie jest ok i poza tym b sympatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś