Dodaj do ulubionych

Ginekolog - Gdańsk

14.04.05, 13:35
Jakby któraś miała namiary na ginekologa w Gdańsu (najlepiej na Zaspie lub we Wrzeszczu)), to bardzo bym prosiła. Chodzi mi o lekarza, który ma w gabinecie USG (chyba wszyscy mają?), do którego mogę iść z mężem (nie wiem, czy wszyscy to tolerują) i najważniejsze: który rozwieje wszystkie wątpliwości, odpowie na wszystkie pytania a także nic nie zbagatelizuje (tak jak mój obecny lekarz).
Będę wdzięczna za jakieś namiary, ponieważ nie chodzę prywatnie, więc nie mam pojęcia gdzie szukać, żeby dobrze trafić.
Z góry dzięki.
Obserwuj wątek
    • zombi_25 Re: Ginekolog - Gdańsk 14.04.05, 13:48
      Ja chodze do dr Doeringa. Przyjmuje na przeciwko Top Meble, przy
      ul.Grunwaldzkiej 212 w Hossa Company House. Przyjmuje we wtorki,czwartki i
      piątki od 14 -20. Rejestracja telefoniczna 341 29 79 tylko w godz: pon-pt 9-13
      i wt. i czw. 15-18.
      Polecam!
      • takandrynka Re: Ginekolog - Gdańsk 14.04.05, 23:36
        To ja chyba bardziej polecam doktora Dariusza Wydre - sadzac po wypowiedziach
        wielu moich kolezanek, Wydra jest bardziej komunikatywny - a Doeringowi trzeba
        zadawac pytaniasmile))
        • magdalena202 Re: Ginekolog - Gdańsk 15.04.05, 07:57
          Ja moge napisac kogo nie polecam i jakie mam doswiadzczenie-DR.Plewa unikac za
          wszelkom cenne bo moze zrobic tobie lub dziecku krzywde.Dr.gniadek z invikty
          przyjmie cie ale tylko platnie bo w rejestracji stwierdzom ze nie mam miejsc
          normalnie a tak to moło wygadany mysisz sie go pytaci.Dr.Żmudzinska tak jak
          Dr.Plewa.Bardzo sobie chwale teraz obecnom ginekolog Dr.magda M. przyjmuje w
          przychodni na ul.Kołobrzeskiej jest młoda bardzo chetnie daje skierowania na
          badania nie jak nie którzy jest w miły sposub zoborcza woli zrobic 10 różnych
          badani zeby miec pewności tylko w Usg niemam w gabinecie ale tez robi.Ogółnie
          lekarze z polanek omijac facetuw chodzic do babek sa stare i sfatygowane ale
          dobre chodz tam nie ma prywatnosci i niewiem jak wyglada z mezem.Jeszcze bym
          mogła opisac Dr.Musiał z polikliniki w gdańsk fajny miły dobry specjalista
          tylko niewiem jak teraz wyglada UsG.POzdrawiam jak cos to muj numer GG 3640478
          • goska3001 Re: Ginekolog - Gdańsk 16.04.05, 21:35
            Na Zaspie przyjmuje Dr.Kołodziejska. Bardzo fajna lekarka. Pracuje z pasją.
            • aga272 Re: Ginekolog - Gdańsk 18.04.05, 12:49
              Dr Kołodziejska prowadziła moją ciążę, było ok ale dlatego ze ciąża przebiegała
              prawidłowo. Słyszałam o niej poźniej duzo złego, przy kolejnej ciąży jej nie
              zaufam.
              • madeyowa Re: Ginekolog - Gdańsk 19.04.05, 14:53
                Polecam dr Doeringa. Jeździłam do niego w pierwszej i drugiej ciąży razem z
                mężem i bardzo byliśmy zadowoleni. W pierwszej ciąży robił mi USG pod kątem
                toksoplazmozy tzn. sprawdzał, czy dziecko nie ma żadnych wad wrodzonych.
                Uważał, że wszystko jest ok i to się potwierdziło. W przypadku drugiej ciąży
                miałam poważne problemy z łożyskiem. Od razu poznał się na rzeczy i wiedział
                jak temu zaradzić(inny lekarz nie potrafił tego zdiagnozować). Dzięki dr
                Doeringowi mam zdrową córeczkę, a mogło wszystko skończyć się tragicznie dla
                niej i dla mnie, gdyby nie jego fachowość. Jednym słowem facet zna się na
                rzeczy, wzbudza zaufanie,jest bardzo miły, a to że jest konkretny to chyba
                zaleta. W każdym razie zawsze chętnie odpowiada na wszystkie pytania. Potrafi
                pocieszyć, gdy coś jest nie tak. Poleciłam go kilku znajomym i wszyscy bardzo
                go chwalą. O tym, że jest dobrym specjalistą może świadczyć chociażby fakt, że
                walą do niego tabuny ludzi. Nie musi zabiegać o pacjentów, bo jest
                profesjonalistą w tym co robi. Ja się na nim nie zawiodłam, tym bardziej, że
                moje ciąże przebiegały z komplikacjami.
                • kinada Re: Ginekolog - Gdańsk 05.05.05, 01:09
                  A ja równiez polecam doktora Dariusza Wydrę!!!
                  Bardzo sympatyczny,komunikatywny,a przede wszystkim dobry specjalista!!!!
                  Na każdą wizytę chodze z mezem,zawsze usg oraz usg szyjki(ostatnio dr wykrył,że
                  za szybko sie skraca-od razu zareagował i nakazał wizyte u siebie,w szpitalu).
                  Gorąco polecam!!!Dr przyjmuje w Medisonie na najwyższym piętrze
                  • jusiagra Re: Ginekolog - Gdańsk 09.05.05, 17:06
                    a ile kosztuje wizyta u dr Wydry?
                  • jusiagra Re: Ginekolog - Gdańsk 09.05.05, 17:08
                    A moze jakis fajny gin z Gdańska (Starówka, Siedlce, Suchanino ,Morena, Chełm)
                    na NFZ chocby po to by miec skierowania na darmowe badania a swoja droga
                    chodzic prywatnie na konsultacje?
                    • jusiagra Re: Ginekolog - Gdańsk 11.05.05, 18:58
                      • agula82 Re: Ginekolog - Gdańsk 21.05.05, 21:34
                        Ja polecam dr beresniewicza z zaspy(prywatnie w hali lotnia).Prowadzil cala maja
                        ciaze i odbieral porod.Rozwiewal wszystkie moje niepokoje i bardzo pozytywnie
                        nastawial,a jest to bardzo potrzebne w okresie ciazy.Dzieki niemu 9 miesiecy
                        przebieglo bardzo pomyslnie.Przy drugim dzidziusiu nie wyobrazam sobie innego
                        lekarza.
                        pozdr/aga
                        • mc37 Re: Ginekolog - Gdańsk 22.05.05, 10:42
                          dr. Wydra -najlepszy. Chodziłam do kilky ginekologów z ciązami(2) i to podobno
                          sławnych z Redłowa ale stanowczo stwierdzam, że dr.Wydra to ten któremu można
                          zaufać.
          • dorotka.h Re: Ginekolog - Gdańsk 09.08.05, 23:03
            Witamsmilemoją ciąże prowadziła dr Żmudzińska, jest to lekarz godny zaufania,
            lecze się u Niej od lat i zawsze była pod telefonem jak jej potrzebowałam 7 dni
            w tyg, nie wiem czemu magdalena202 źle o Niej pisze, ale uważam, że ta opinia
            jest niesłuszna...1,5 roku temu miałam operacje na Klinicznej i dr Żmudzińska
            przyszła na sale, załatwiła dobrych specjalistów i super opiekę, nie wzięła ani
            grosza, więc to na prawde super lekarz. Obecnie jest w ciązy w 38 tygodniu,
            więc już nie przyjmuje, ale wraca we wrzesniu chybasmile
            Pozdrawiam
            Dorota i Kornelia 36 tc
    • esterka8 Re: Ginekolog - Gdańsk 22.05.05, 18:31
      emma- a Ty do jakiego chodzisz? jestes niezadowolona, że chcesz zmienić?
      pozdrawiam ciepło
    • jolinek77 Gdzie przyjmuje Wydra 09.08.05, 18:47
      Gdzie przyjmuje, ile wizyta kosztuje i w jakim szpitalu przyjmuje?
    • jusyna79 Re: Ginekolog - Gdańsk 14.08.05, 15:37
      Nie wiem czy jeszcze aktualne, ale moze sie komus innemu przyda smile Ja polecam
      dr Marka Branickiego, przyjmuje w czwartki w Lotni na Zaspie (niedaleko ETC).
      Ma USG w gabinecie, mozna przyjsc z mezem, pracuje w Szpitalu na Zaspie,
      dodatkowo USG robi w szpitalu (bardziej dokladne USG chyba) w cenie wizyt. JAk
      ktos jest zainteresowany namiarem to prosze na gg 30601 smile
      Pozdrawiamy smile
      • agula82 Re: Ginekolog - Gdańsk 15.08.05, 11:38
        pewnie w szpitalu robi dopplerowskie usg,bo ja chodzilam w ciazy i nadal chodze
        do beresniewicza,a oni razem maja w lotni ten gabinet i do szpitala tez sie
        umawialam wlasnie na dopplera.pozdrawiam/aga
        • kinada do jolinek 77-dr.Wydra 15.08.05, 17:10
          Dr.Wydra przyjmuje z reguły w każdą sobotę w Medisonie (Gdansk Głowny),na
          trzecim piętrze.80 zł-wizyta+usg(również szyjki).3017779-tel.do
          rejestracji,6908069-tel.do gabinetu.
          pozdrawiam wink))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka