Dodaj do ulubionych

Zabrze - patologia

15.04.05, 10:39
Witam wink

Czy któraś z Was leżała w Zabrzu na patologii ciąży na Traugutta? Chciałam
się dowiedzieć jakie tam są warunki, jaka opieka, dyscyplina, czy z głodu
można paść, itp. Czyli wszystko, co mogłoby zainteresować kogoś kto się tam
wybiera sad

Dziękuję - Paulina
Obserwuj wątek
    • galela Re: Zabrze - patologia 15.04.05, 11:01
      Ja leżałam. Z głodu można paść - na śniadanie i kolację sucha bułka i pół
      łyżeczki masła. Jest lodówka na korytarzu dla pacjentek. Zabierz sztućce i
      kubek, jeśli możesz czajnik bezprzewodowy lub grzałkę. Opieka w porządku robią
      badania raczej są mili ale nie wszyscy, jak wszędzie. To dobra klinika pracują
      w niej świetni specjaliści, mają porządny sprzęt. Rano robią pobudkę już o 5
      myją podłogi, mierzą temperaturę, pytają o stolec..Fajna atmosfera panuje
      pomiędzy pacjentkami.Są budki telefoniczne na kartę. Nie wiem co ci jeszcze
      mogę napisać, jeśli masz jeszcze jakieś pytania to odpowiem.
      Pozdrawiam Ela
      • unia78 Re: Zabrze - patologia 15.04.05, 11:29
        Czyli mniej więcej jak wszędzie. A jak są nastawieni do bielizny - można mieć,
        czy lepiej mieć tak, której nikt nie widzi i przed obchodem chować głęboko w
        szafie?
        Dziękuję
      • unia78 Re: Zabrze - patologia 15.04.05, 11:32
        Jeszcze jedno mi się przypomniało. Jak wyglądają łazienki? Strach wejść, czy
        jakieś w miarę. Niestety nie wiem ile tam zabawię, a od czasu do czasu wink
        pasowałoby się umyć w jakichś przyzwoitych warunkach.
        Paulina
        • galela Re: Zabrze - patologia 17.04.05, 14:01
          Na odziale patologii badają w specjalnym gabinecie, więc nikt nie wie czy
          nosisz majtki, ale przed badaniem lepiej ściągnij chyba że wolisz słuchać uwag.
          Na odziale położniczym badają w salach i rzucają się o majtki, ale i tak
          lepeiej leżeć bez ze względu na krocze a tylko do chodzenia zakładać najlepiej
          fizelinowe. Łazienki są na patologii takie sobie, ale czyste,chociaż niekiedy
          trudno się dopchać, na położnictwie lepsze i w każdym pokoju.
          Pozdrawiam Ela
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka