nana1000 21.04.05, 11:34 Mam pytanko odnośnie szkoły rodzenia. Czy któraś chodziła w Lublinie do szkoły rodzenia? Jeśli tak to gdzie i ile to kosztowało. Z góry dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwiawm Re: Pytanko do lublinianek! 21.04.05, 11:54 Ja chodzę na Lubartowską. Kosztuje 200 zł. W tym masz darmowe Usg i Ktg. Naprawdę warto. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
agga_27 Re: Pytanko do lublinianek! 21.04.05, 15:37 Ja chodziłam na Jaczewskiego, drogo - 500 zł, ale zamierzam tam rodzić więc wysupłałam tyle. Czy warto - to sie okaże przy i po porodzie, dziewczyny ze szkoły które już urodziły twierdzą że szkoła rodzenia naprawdę dużo daje i warto zainwestować. A w nawiązaniu do odpowiedzi poprzedniczki - KTG jest w każdym szpitalu za darmo, o ile jesteś ubezpieczona oczywiście. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawm Do agga_27 21.04.05, 19:41 Jeżeli nie jesteś czegoś pewna to nie pisz. Na Lubartowskiej Ktg nie jest bezpłatne. Należy wykupić cegiełkę, która kosztuje conajmniej 10 zł i nie ma to znaczenia czy jesteś ubezpieczona, bo i tak płacisz. Ja nie wiem jak jest w innych szpitalach więc nie piszę na ich temat. Odpowiedz Link Zgłoś