stefanka13 23.05.05, 13:40 Czy ktoś może zna dr Kucewicza ze Szpitala Bielańskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agata_bieniek Re: dr Kucewicz 21.06.05, 16:56 Jestem jego pacjentką od 9 miesięcy (czyli od początku ciąży) i jestem bardzo zadowolona. Na początku był mało kontaktowy, ale na każde pytanie odpowiadał - mnie to bardzo odpowiadało. Z biegiem czasu robi się bardziej rozmowny Nie jest histeryczny, za co jestem ogromnie wdzięczna. Ku zgrozie wielu znajomych i rodziny pozwalał mi nawet zimą jeździć na łyżwach wychodząc z założenia, że to ja wiem najlepiej, czy mam zaburzenia równowagi czy nie. Ale są kobiety, którym odpowiadają lekarze, którzy każą się położyć na początku ciąży i czekać aż się dziecko urodzi. Ciąża przebiegała bardzo normalnie, więc nie miałam wątpliwej przyjemności przetestowania jego medycznych umiejętności w warunkach trudnych. Dodatkową zaletą jest to, że jest specjalistą od USG, czyli ten sam człowiek faktycznie ogląda dziecko z każdej strony i bada matkę - to chyba więcej informacji niż kilka zdjęć z badania i suchy opis zrobiony przez kogoś innego. Osobiście polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
stefanka13 Re: dr Kucewicz 22.06.05, 13:22 Dzięki serdeczne za odpowiedź, juz bałam się że on tylko dla mnie jest taki mało kontaktowy chociaż muszę przyznać, że jak byłam wczoraj u niego na wizycie to zauważyłam zdecydowaną poprawę, rzeczywiście z biegiem czasu robi się bardziej rozmowny. Czy ty chodzisz do niego prywatnie czy państwowo do szpitala i oczywiście czy zamierzasz rodzić w bielańskim, a może już urodziłaś. Czy tobie powiedział co będziesz miała, zastanawiam się czy się myli z oceną płci. U mnie podobno dziewczynka, hurraaaaa))) Pozdrawiam, czekam na odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś