bruno31 16.07.05, 10:58 Czy są mamusie które mogą się podzielić swoimi doświadczeniami z pobytu w tym szpitalu,zwłaszcza jeśli rodziły niedawno? Zamierzam tam rodzić,termin mam na 7.08.2005 i każda informacja jest na wagę złota. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1paula Re: MIĘDZYLESIE 16.07.05, 19:23 wrzuc haslo w wyszukiwarke, sporo tego bylo ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
kasiam25 Re: MIĘDZYLESIE 18.07.05, 19:40 Cześć, Rodziłam tam 2 razy.listopad 2003 i kwiecień 2005. Szpital ok. Położne w większości też (za pierwszym razem było strasznie za drugim super ). Polecam znieczulenie zzo.Jednak nie zawsze tam jest to możliwe,choć jak pójdziesz o to zapytać to pewnie zapewnią cię że oczywiście napewno dostaniesz ( nieprawda-za drugim razem mi się pofarciło bo lekarz moją prośbę olał- stwierdził że złą porę sobie wybrałam - 5 rano.Uratowała mnie położna Celina - która wydzwaniała do tz."dyżurnych" anastezjologów, chyba przez godzinę i zostawiała im na wiadomości bo żaden "dyżurny "nie podnosił tel.Wkońcu sciągnęła anastezjologa z innego oddziału! Jak będziesz miała jakieś pytania to napisz do mnie na priv. Buziaki i powodzenia. kasia Odpowiedz Link Zgłoś
malwina18 Re: MIĘDZYLESIE 19.07.05, 18:19 Moja koleżanka tam rodziła - skutek : niedotlenione dziecko , pęknięta macica, zakażenie żółtaczką i inne aspekty, nie spieszy się zeby miec więcej dzieci. Omijałabym łukiem ten szpital. Odpowiedz Link Zgłoś
pimykas.1 Re: MIĘDZYLESIE 19.07.05, 23:10 Hej,a kiedy rodziła Twoja znajoma?To co ją spotkało to rzeczywiście jakiś koszmar!A jaki był powód niedotlenienia dziecka i dalszych nastepstw?Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
franaga Re: MIĘDZYLESIE 21.07.05, 18:18 Pierwsze dziecko rodziłam na Karowej, drugie w Międzylesiu. Z Międzylesia jestem bardzo zadowolona. Wszystko zostało bardzo sprawnie przeprowadzone, bardzo szybko doszłam do siebie po porodzie. Polecam dr. Matuszewicza i położną Jolante Zielińską Odpowiedz Link Zgłoś