basiaes 10.08.05, 15:00 kto rodzi / rodził w Wejherowie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
talucha Re: kto rodzi / rodził w Wejherowie?? 12.08.05, 11:46 Witam! Chociaz jestem z Gdyni, to zdecydowlam sie rodzic w Wejherowie(bylo to w styczniu tego roku). Moj lekarz serdecznie mnie to tego namawial po tym jak zlikwidowano oddzial w Szpitalu Miejskim, a w Redlowie zapanowala panika. Szpital bez zastrzezen, bardzo mila atmosfera,sale trzy osobowe, ale klada tylko po dwie osoby maximum. Wszystkie siostry strasznie pomocne i naprawde mile i wyrozumiale. ogolne wrazenie POZYTYWNE! Za trzy miesiace rodzi moja siostra i namawiam ja, zeby zdecydowala sie na Wejherowo a nie Redlowo...mam nadzieje, ze dopne swego! Pozdrawiam!!! -- bobasy.pl/?u=talucha&s=4eafa40118fe2cdc9f0fc2c495b4b77e Odpowiedz Link Zgłoś
marcyska5 Re: kto rodzi / rodził w Wejherowie?? 07.09.05, 18:34 Zamierzam rodzic w Wejherowie, bo tu i owdzie slyszalam pochlebne opinie na temat milych poloznych i dobrych warunkow. Niestety jeszcze tam nie bylam i nie potrafie podac wlasnych szczegolow. Czy mozna tam rodzic w wodzie? pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
alicia83 Re: kto rodzi / rodził w Wejherowie?? 14.09.05, 21:20 witajcie!ja rodziłam tam 21 maja tego roku i jestem zadowolona,w wodzie nie mozna ,ale możesz siedziec sobie pod prosznicem i skakac na piłce,w sali prócz mnie jedna dziewczyna,dzieciaczki z mamami,ucza karmic piersią,wrazenia bardzo pozytywne. Odpowiedz Link Zgłoś
tortajada Re: kto rodzi / rodził w Wejherowie?? 15.09.05, 22:58 W wodzie można w Pucku, a jest to szpital jakich mało!!! (oczywiście w pozytywnym znaczeniu) Odpowiedz Link Zgłoś
puciuszek cc w Wejherowie? 02.11.05, 13:06 a jak się wygląda sprawa z cc w wejherowie? ile kosztuje taki poród i jakie macie doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna831 Re: cc w Wejherowie? 02.11.05, 17:56 Rodziłam w Wejherowie 24 maja,był to poród rodzinny.Było super, fachowa i dobra pomoc.Wcześniej rodziłam w Redłowie-bez porównania - na korzyść Wejherowa.Słyszałam ,,,,ze w Pucku jest rewelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
javert Re: cc w Wejherowie? 12.11.05, 17:04 Jestem po cc w Wejherowie (2003r)- polecam!!! Czysto, schludnie, szybko, estetycznie i miło Odpowiedz Link Zgłoś
markiza4 Re: kto rodzi / rodził w Wejherowie?? 13.11.05, 13:26 czy ktoś może podać adres internetowy szpitala w wejherowie? Odpowiedz Link Zgłoś
nann Re: kto rodzi / rodził w Wejherowie?? 13.11.05, 20:28 Prosze bardzo : www.ceynowahosp.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
nann Re: kto rodzi / rodził w Wejherowie?? 13.11.05, 20:30 Ale informacje ze strony nieco nieaktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
markiza4 Re: kto rodzi / rodził w Wejherowie?? 14.11.05, 12:06 dzięki za link. czy możesz napisać co z podanych informacji się nie zgadza? Odpowiedz Link Zgłoś
nann Re: kto rodzi / rodził w Wejherowie?? 14.11.05, 12:56 Zmienila sie Oddzialowa i Ordynator. Poloznym szefuje p. Maria Witczak (calosc tzn. Ginekologia, Patologia Ciazy, Poloznictwo, Sala Porodowa i Izba Przyjec), nowym Ordynatorem jest p. Krzysztof Maciejewski. Na Poloznictwie jest 9 sal 3 osobowych na ktorych jesli sa warunki kladzie sie po 2 pacjentki i 4 luksusowe sale jednoosobowe z rozkladanym fotelem do spania dla osoby towarzyszacej (platne 300 zl za pobyt) Sala Porodowa swiezo po remoncie, 4 pojedyncze sale ze sterowanymi nowoczesnymi lozkami porodowymi, prysznicami i toaletami. Po porodach fizjologicznych wypis po pelnej 2 dobie (jesli porod do godz 11 do poludnia wyjscie w drugiej dobie, jesli pozniej to w trzeciej) po cieciu cesarskim wypis w trzeciej dobie. Odpowiedz Link Zgłoś
basiuniagp Re: kto rodzi / rodził w Wejherowie?? 15.11.05, 14:53 ja rodzilam w zeszlym roku w czerwcu i polecam. W tym roku pewnie jeszczce lepiej, bo porodówka po remoncie.Następne dziecko też na pewno będę rodzic tam. Co do ilości osób w sali, to zalezy jak dużo jest porodów. Ze mną na sali leżały 2 osoby, ale wiem ze czasem kładą i cztery. Mozna wykupić jednoosobową salę do pobtytu z osobą towarzyszącą. Odpowiedz Link Zgłoś
hogatta Re: kto rodzi / rodził w Wejherowie?? 18.01.06, 21:11 Urodziłam w tym szpitalu dwoje dzieci i również potwierdzam, że atmosfera całkie miła. Fachowa opieka na sali porodowej i położnictwie. Wszystkie siostry starają się pomóc i raczej się uśmiechają!!!Mam nadzieję,że już nie będę rodziła, jednak cały personel pozdrawiam serdecznie!!!)))) Julia Odpowiedz Link Zgłoś
aniakasz Re: kto rodzi / rodził w Wejherowie?? 23.04.06, 19:52 basiaes napisała: > kto rodzi / rodził w Wejherowie?? Urodziłam w Wejherowie córeczke ( 13 stycznia piatek ) Szpital bardzo fajny, dobre wyposażenie, nie było problemu z porodem rodzinnym (koszt ok 200 zł) Położne były bardzo sympatyczne lekarze zresztą też, za jakiś czas planujemy nastepnego maluszka i też bedziemy rodzić w Wejherowie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś