pibied 22.09.05, 10:48 czy ktos leczył sie u DR a.Halamy?? macie jakieś opinie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jpetryka Re: DR Halama - jakieś i info??? 22.09.05, 12:28 jesli pytasz o dr Halame z Wawy to uczeszczalam do niej , ale przed zajsciem w ciaze. Super lekarka )) z pewnoscia polecam. Zmienilam lekarza jak zaszlam w ciaze bo blizej mi bylo i tylko tyle. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
m_golightly Re: DR Halama - jakieś i info??? 22.09.05, 12:57 jeśli to dr Halama z wawy, która przyjmuje z novum to miałam z nią krótki kontakt jeszcze przed ciążą kiedy mój lekarz prowadzący wyjechał i być może pierwsze wrażenie jest mylące ale nie mam najlepszego zdania... oboje z mężem nie mogliśmy zrozumieć o czym kobieta w ogóle mówi, była strasznie niekomunikatywna, w trakcie naszej wizyty wyszła się konsultować co dalej z nami robić... fakt, że był wieczór i może była zmęczona ale następnym razem poprosiliśmy o inne zastępstwo, pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
jpetryka Re: DR Halama - jakieś i info??? 22.09.05, 13:02 dodam ze chodzi mi o dr Halame z Medicovera Odpowiedz Link Zgłoś
m_golightly Re: DR Halama - jakieś i info??? 22.09.05, 13:09 to może dwie różne osoby, a może przyjmuje i tu i tu? Odpowiedz Link Zgłoś
jamile no i jest jeszcze... 22.09.05, 13:10 ... dr Halama - ordynator oddziału położniczego szpitala w Trzebnicy. Jeśli to chodzi o niego - dobry i drogi (opinia zasłyszana, nie sprawdzałam) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi7258 Re: no i jest jeszcze... 24.10.05, 19:58 ..czy ktoś wie czy dr Halama z Trzebnicy przyjmuje we Wrocławiu prywatnie ??? Słyszałam, że a jego oddziale jest super! ..i jak ma na imię??? Odpowiedz Link Zgłoś
raxa58 Re: no i jest jeszcze... 29.10.05, 08:27 Osobicie również polecam dra Piotra Halamę z Trzebnicy. Przemiły człowiek i wszystko wytłumaczy, uwielbia rozmawiać. Byłam u niego na początku roku w przychodni "Na Grobli" (nota bene przy ul. Hirszfelda) we Wrocławiu. Interesuje się leczeniem niepłodności. Nie znam go jednak z oddziału w Trzebnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
novanka Re: DR Halama - jakieś i info??? 22.09.05, 13:13 Ja również słyszałam, że jest świetnym lekarzem. Ale osobiście nie sprawdzałam. Moja znajoma za to wychwala go pod niebiosa. Odpowiedz Link Zgłoś
pibied Re: DR Halama - jakieś i info??? 22.09.05, 13:16 Chodzi mi o Dr Anne Halame z W-wy ja chodze do niej prywatnie ale wiem ze przyjmuje w Medicover i w tej klinice niepłodnosci. Mam małe problemy z "zajsciem' i chciałabym wiedziec czy dr Halama to wlasciwy wybór Odpowiedz Link Zgłoś
m_golightly Re: DR Halama - jakieś i info??? 22.09.05, 13:20 jeśli mogę coś doradzić to polecam jednak novum, bo naprawdę mają wyniki, a co do lekarza to tak jak pisałam mam za mało danych jeśli chodzi o Halamę, ale polecam lekarza dzięki któremu jesteśmy w ciąży, dr Piotr Zamora, pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
sylvie1979 Re: DR Halama - jakieś i info??? 22.09.05, 13:21 Owszem, bardzo milo wspominam ten czas, a teraz od ponad 26 tygodni ciesze sie kopiaca dzidzia - zwienczeniem terapii Odpowiedz Link Zgłoś
jpetryka Re: DR Halama - jakieś i info??? 22.09.05, 13:30 czyli to dr Anna Halama do ktorej i ja chodzilam. Naprawde polecam ))) przemila, bardzo sympatyczna i gdyby nie dojazdy uciazliwe nadal bym do niej chodzila. Jest super lekarzem! Pozdrawiam i napisz cos jesli bedziesz do niej uczeszczac ))swoje opinie... Odpowiedz Link Zgłoś
pibied Re: DR Halama - jakieś i info??? 22.09.05, 13:39 Mam nadzieje ze to ta sama dr Halama z W-wy. Wczesneij tez do niej chodzilam jeszcze do Medicover mialam wtedy problemy typowo gin i mi pomogła. teraz staramy sie dzidzie i własnie jutro wybieram sie do nie jbo zaproponowała mi Pregnyl na pekniecie pecherzyka )) dlatego tak sie dopytuje czy to dobry pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
jpetryka Re: DR Halama - jakieś i info??? 22.09.05, 13:44 zawsze warto spróbować. Nie zaszkodzi a może pomóc)) trzymam kciuki, wszystko MUSI się udać pozdrawiam )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
monismonis Re: DR Halama - jakieś i info??? 22.09.05, 19:33 Jesli mówimy o tej samej to przyjmuje ona tez na Gocławiu w swoim gabinecie, to chodzilam do niej ale nie w czasie ciązy, mam złe zdanie o niej. Jest strasznie łasa na kaske i wydaje mi sie że tylko na tym jej zalży. Chodziłam do niej prawie 6 miesiecy i leczyłam jajniki, po czym stwierdziłam że warto isc do innego lekarza po opinie (tamtemu nic nie zapłaciłam) i powiedział mi że nie ma sensu leczyc tego cały czas bo i tak to nic nie da tylko odrazu do szpitala. A ona proponowała mi cały czas wizyty za 60-80 zł i tak chodzia bym chyba jeszcze niewiem ile. Ale może jestem odosobnionym przypadkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pibied Re: DR Halama - jakieś i info??? 23.09.05, 09:56 ja własnie chodze do jej gabinetu na Gocław, faktycznie liczy sobie za kazde wejscie do gabinetu. zwłaszcza jak cykl jest monitorowany to jest troche "przykre dla kieszeni". a masz jakies innego lekarza ktorego mozesz z czystym sumieniem polecic? Odpowiedz Link Zgłoś
m_golightly Re: DR Halama - jakieś i info??? 23.09.05, 11:18 jak już wczoraj pisałam z czystym sumieniem mogę polecić dr Zamorę w Novum, a jeśli nie chcesz faceta to np. Starosławską (nie byłam ale dużo dobrego słyszałam) albo Sowińską (byłam parę razy na wizycie w zastępstwie) oczywiście ta sama klinika, ceny niestety dość wysokie bo też na poziomie 80zł, przy czym wizyta wstępna droższa, możesz wszystko sprawdzić na ich stronie (łącznie z obejrzeniem fotki dr Halamy na potwierdzenie, że to ta sama...) www.novum.com.pl/index.php w razie czego wszystkie badania na miejscu, ale ja osobiście nigdy nie byłam naciągana na niepotrzebne koszty no i w ogóle pełny profesjonalizm, a poza tym nie trzeba z byle bzdurą lecieć na wizytę bo lekarze mają codziennie dyżury telefoniczne, prosisz żeby wyjęli twoją kartę na dyżur i możesz się skonsultować w cenie impulsu przez telefon, w razie czego przyjeżdżasz po receptę czy co tam trzeba, wydaje mi się, że warto, pzdr Odpowiedz Link Zgłoś