Dodaj do ulubionych

prof.Roman Smolarczyk W-wa

10.11.05, 20:45
Czy ktos zna pana prof?Jaki jest?Chodzi mi o problemy zdrowotne w ciązy?Czy
ktos ma do niego tel?Dzięki z góry za info.
Obserwuj wątek
    • ludikun Re: prof.Roman Smolarczyk W-wa 11.11.05, 19:39
      Moja pierwsza ciaze prowadzil Smolarczyk. W drugiej ciazy postanowilam na
      wygode i chodzilam blizej ( do Smolarczyka jade ok 1,5 godz samochodem ).
      Niestety druga ciaza zakonczyla sie obumarciem wewnatrzmacicznym. Teraz jestem
      w ciazy i nigdy nie dam sie namowc na innego lekarza niz Smolarczyk !!!
      Generalnie jako lekarz z Karowaj specjalizuje sie w ciazach wysokiego ryzyka.
      Wyznaje zasade dmuchac na zimne, co mi bardzo odpowiada, a przy tym ma duze
      doswiadczenie. Przyjmuje na Zoliborzu, tel do zapisow 614 26 48. Jak bedziesz
      miala jeszcze jakies pytania, chetnie odpowiem.

Kasia
      • majka995 Re: prof.Roman Smolarczyk W-wa 11.11.05, 19:57
        Prowadził wszystkie moje ciąże i teraz nadal do niego chodzę. Jest świetnym
        fachowcek i bardzo sympatycznym człowiekiem. Gorąco polecam. Ja mam problemy z
        tarczycą i ostatnia ciąża była wysokiego ryzyka ale prof. śwoetnie mnie
        poprowadził. Jak chcesz namiary dokładne to pisz na gg 6027741, odpowiem na
        twoje pytania.
        Pozdrawiam
        • iga75 Re: prof.Roman Smolarczyk W-wa 13.11.05, 08:26
          chodziłam do niego w pierwszej ciąży. Przyznam, że teraz trochę żałuję, że
          jednak nie zdecydowałam się na niego - odstraszyła mnie nieco cena (150 zł za
          wizytę), no i nie chciałam rodzić na Karowej. Lekarz super, no i człowiek
          przesympatyczny! Polecam!
          • ikaes Re: prof.Roman Smolarczyk W-wa 14.11.05, 13:05
            Jestem jego pacjentką od 3 lat, prowadził moją pierwszą ciążę, teraz tą też
            będzie prowadził, jest drogi, ale wart polecenia. Przyjmuje na Zoliborzu, Braci
            Załuskich 11 (koło Hali Marymonckiej). Telefon na zapisy: 614-26-48.
            • erendira Re: prof.Roman Smolarczyk W-wa 24.11.05, 11:33
              Drogie pacjentki p. profesora !
              Mam pytanie - czy prof. jest przy porodach, czy ew. można się z nim jakoś umówić
              czy sam proponuje pomoc, czy w szpitalu jest się już zdanym na siebie ?
              Jestem właśnie przed trudnym wyborem szpitala. Będe wdzięczna za wszystkkie
              wskazówki
              erendira
              • majka995 Re: prof.Roman Smolarczyk W-wa 24.11.05, 14:08
                Jestem pacjentka doktora od 6 lat. Prowadził obie moje ciaze. JKest swietnym
                specjalista i wspaniałym człowiekiem. Wydaje mi sie ze nie uczestniczy w
                porodach swoich pacjkentek prywatnie. Mnie zawsze proponował do opieki połozna
                i podawał mi namiary na najlepsze połozne. Prosił połozne o opieke nad jego
                pacjentka, ale sam chyba nie bedzie chciał byc przy porodzie. Mówiac szczerze
                to sie nigdy nie pytałam o to ale wydaje mi sie ze nie. Jak rodziłam pierwszy
                raz to był ordynatorem na połoznictwie a teraz jest ordynatorem na ginekologii.
                Napisz do mnie na gg a jak nie masz gg to napisz na priv to podam Ci tel. do
                siebie to pogadamy i wszystko Ci wyjasnie. To moje gg 6027741
                • djchris Re: prof.Roman Smolarczyk W-wa 16.12.05, 19:23
                  Witam
                  Też jestem pacjentka dr Smolarczyka i jestem ciekawa czy doktor podaje tel
                  komórkowy. Jak sie mozna z nim skontaktowac w razie porodu.

Pozdrowienia
                  Magda
                  • majka995 Re: prof.Roman Smolarczyk W-wa 16.12.05, 19:38
                    Witam
                    jestem pacjentką prof.Smolarczyka od 6 lat. Do porodu raczej nie przyjedzie.
                    Tel. komórkowy podał mi dopiero niedawno ale w związku z inną sprawą nie
                    chodziło o poród. Do moich porodów nie przyjeżdżał tylko dawał namiary do
                    położnych
                    Pozdrawiam
    • zbykor Re: prof.Roman Smolarczyk W-wa 28.12.05, 11:06
      marybg napisała:

> Czy ktos zna pana prof?Jaki jest?Chodzi mi o problemy zdrowotne w ciązy?Czy
      > ktos ma do niego tel?Dzięki z góry za info.
      TO KONOWAŁ I RADZĘ CI SZUKAJ INNEGO LEKARZA, PRZEZ NIEGO STRACIŁAM DZIECKO

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka