mamasebunia 02.12.05, 08:01 Proszę o polecenie dobrego lekarza z tego szpitala i opinie na temat szpitala, porodu w nim a szczególnie cesarek. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ingga Re: Rydygier Kraków 02.12.05, 16:36 www.noworodek.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=10010&postdays=0&postorder=asc&start=2000 polecam do poczytania Odpowiedz Link Zgłoś
ingga Re: Rydygier Kraków 02.12.05, 16:38 acha - jeszcze jedno miałam w Rydygierze miesiąc temu zabieg na oddziale ginekologiczno-położniczym i personel, zabieg oraz warunki oceniam na 6+ gdyby nie smutny powód mojego tam pobytu czułabym się jak w dobrym hotelu z tym że chodziłam wcześniej prywatnie do jednego lekarza stamtąd i troszkę mi pomógł Odpowiedz Link Zgłoś
mamasebunia Re: Rydygier Kraków 02.12.05, 22:25 A co za lekarz? Jeśli możesz polecić będę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
ingga Re: Rydygier Kraków 03.12.05, 18:08 Hmmmm.... co do lekarza to w sumie nie wiem, czy mogę go z czystym sercem polecić... nie jestem tak do końca do niego przekonana jeśli chcesz, napisz na priva na 100% polecam za to gina z Narutowicza (prowadził moja pierwszą ciążę), ale tu znów szpital do niczego i jeszcze jest super spec z Kopernika - słynny dr Homa - nie ma osoby, która miałaby o nim złe zdanie, specjalista od trudnych ciąż, poronień itp itd Odpowiedz Link Zgłoś