Dodaj do ulubionych

Szpital w SOCHACZEWIE

08.12.05, 13:08
już chyba kiedys pytałam, ale może są jakieś nowe opinie???Co sądzicie o
szpitalu w Sochaczewie? Mieszkam w Sochaczewie ale nie wim czy jak przyjdzie
co do czego to nie "rwać "do Warszawy? Jakies przemyślenia? O!A moze jest tu
ktoś kto zmierza rodzić w Sochaczewie w najbliższych dniach? Jeśli tak to
proszę na gazetowego maila. Razem może będzie łatwiej smile
Obserwuj wątek
    • iwonak303 Re: Szpital w SOCHACZEWIE 08.12.05, 18:12
      Cześć. Jestem z Sochaczewa i osobiście Ci nie polecam tego szpitala. Jeżeli
      ciąża jest prawidłowa to wszystko jest dobrze ale jak coś pójdzie nie tak,to
      nie wiedzą co robić (jeden z lekarzy osbiście mi powiedział żemają inkubatory
      dla dzieci od WOŚP ale co ztego jak nie potrafią ich obsługiwać)i wtedy
      odsyłają do W-wy.Zcałego serca odradzam Ci ten szpital za to polecam w W-wie na
      Czerniakowskiej sama tam rodziłam i jest naprawdę przyjazny i matce i dziecku
      nie tylko na plakacie tak jak jest to u nas w szpitalu.Ale wybór należy do
      Ciebie niema dwóch takich samych porodów.
    • kadyga Re: Szpital w SOCHACZEWIE 10.12.05, 00:13
      Rwij do Warszawy. Też jestem z Sochaczewa i powiemn Ci, że nawet mi przez myśl
      nie przeszło żeby tu rodzić. Nie rodziłam co prawda swojego pierwszego synka
      tu, ale trafiłam na zdjęcie szwów, to był cyrk.
      Powiem jak poprzedniczka. Jeśli wszystko jest OK to OK, ale co jeśli nagle
      okaże się, że coś idzie nie tak. Moja pierwsza ciąża przebiegała wzorcowo,
      wszystko OK, termin podany, i dokladnie w tym dniu skurcze i jazda na Karową.
      Kiedy synek się urodził okazało się, że ma trudności z oddychaniem.. i dziękuję
      Bogu i sobie, że rodziłam na Karowej, że był odpowiedni personel i sprzęt, żeby
      ratować dziecko. Oczywiście w Sochaczewie codziennie rodzą się zdrowe dzieci i
      nie można powiedzieć, że to jakaś rzeźnia. Ale zdażają się im kiksy, więc ja
      bym nie ryzykowała...Polecam Karową.
      Pozdrawiam
      • magda9976 Re: Szpital w SOCHACZEWIE - co wy gadacie???? 28.12.05, 13:07
        Ja rodziłam w Sochaczewie i jestem pod wrażeniem jak dobrą i ciepła opiekę tu
        dostałam. Nie powinni swojej opinii o tym szpitalu wydawać ci, którzy nigdy tu
        nie byli. Jeżeli ktoś potrzebuje dodatkowych informacji zapraszam na
        mnagda9976@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka