Dodaj do ulubionych

ZWOLINSKI CZY DZIĄG

03.01.06, 12:37
bardzo prosze o opinie. zależy mi na czasie.
Dzięki
Obserwuj wątek
    • first_baby Re: ZWOLINSKI CZY DZIĄG 03.01.06, 20:14
      Ja jestem za Zwolińskim, chociaż uciekłam od niego w połowie ciąży, bo chodziłam
      państwowo-na Madalińskiego i się okazało, ze często go nie ma, bo ma jakieś
      wyjazdy, szkolenia itp. Poza tym średnio chętnie daje zwolnienia.
      • first_baby Re: ZWOLINSKI CZY DZIĄG 03.01.06, 20:14
        A tak poza tym, to jest świetnym fachowcem w swojej dziedzinie i jest bardzo miły.
        • magda0076 Re: ZWOLINSKI CZY DZIĄG 03.01.06, 22:11
          Dzięki
    • bemark76 Zdecydowanie ZWOLINSKI!!! 04.01.06, 19:46
      wprawdzie ciezko do niego sie dostac bo gdzies wyjezdza itp. ale moim zdaniem o
      wiele bardziej kompetentny, odpowie na wszelkie pytania, wyjasni wszystko, bylam
      u niego tak na prawde tylko raz ale bylam pod ogromnym wrazeniem - niestety na
      druga wizyte juz sie nie dostalam bo jego nie bylo, przymowal ktos inny.
      A przypadkiem juz pod koniec ciazy chodzilam na Madalinskiego na ktg i trafilam
      do Dziaga - wizyta 5 min, rachu ciachu, palce "zaladowal" ze myslalam ze mi
      watroba przez przelyk wyskoczy i "do widzenia" smile
      Potem jak dostalam bole to pojechalam do szpitala - wtedy Dziag mial dyzur - a
      ten znowu "zaladowal" zero delikatnosci, i odeslal mnie do domu mowiac "to
      dopiero opuszka rozwarcia, niech sie Pani wyspi w swoim lozku i przyjedzie
      rano...." a mnie napier.....lo az huczalo....

• wp12 Re: Zdecydowanie ZWOLINSKI!!! 05.01.06, 16:24
        Nie znam co prawda Zwolińskiego, ale Dziąga nie polecam. Kontakt średnio
        przyjemny miałam z nim rok temu przy smutnej okazji utraty pierwszego
        maleństwa. Odczucia z badania mam podobne jak poprzedniczka, może jest dobrym
        lekarzem (tego nie wiem), ale na pewno strasznym rutyniarzem, krótko, zwięźle i
        nie mówi do Ciebie, tylko dyktuje, co widzi pani opisującej usg. I jeszcze taka
        historyjka, która chyba dobrze zobrazuje jego podejście. Drugiego dnia w
        szpitalu obudziłam się z wypryskiem na plecach, od razu pomyślałam, że to
        półpasiec (i tak się później okazało). Powiedziałam o tym doktorowi na
        obchodzie. Oczywiście zanim skończyłam zdanie, był już jedną nogą za drzwiami,
        z których (nie widząc mnie!) rzucił, że to uczulenie na pościel. Potem podczas
        wizyty u niego na usg poprosiłam, żeby jednak na to zerknął. Nacisnął palcem i
        mówi: to na pewno pokrzywka. Wiem, że to nie jego działka, ale o samym
        podejściu to chyba świadczy dobitnie.
        • oladidi Zdecydowanie ZWOLINSKI!!! 05.01.06, 19:01
          A który to ten Dziąg leżałam na patologii i rodziłąm na Madalińskiego i znam
          nazwisko ale nie kojarze lekarza przed oczami?! Doktora Zwolińskiego polecam z
          całego serca...super specjalista z powołania do tego. A mało takich..
      • magda0076 a może jednak Dziąg 22.02.06, 18:19
        Trochę czasu mi zajęło pójście do obydwu. Dr Zwoliński napewno przemiły
        człowiek, lekarz kompetenty itd. łatwo go namierzyć i nawet regularnie się z
        nim spotykać ale....
        Byłam u niego w zeszły piątek i dał mi skierowania na badania, które miałam
        zrobić natychmiast i jak najszybciej wysłać mu sms z wynikami.Co tez zrobiłam
        już w piątek wieczorem. Do dnia dzisiejszego Pan dr się nie odezwał, od
        poniedziałku ma wyłączony telefon i ....... sama musiałam podjąc decyzję które
        proszki mam brać. Dlatego dzisiaj poszłam do Dziąga. Myślę, że jest tak samo
        kompetentny jak Zwoliński. Myślę ze ma więcej czasu dla pacjentów. Wytłumaczył
        mi wszystko, odpowiedział na każde pytanie. A co więcej okoazało się że panowie
        się znają. Więc myślę że póki co zostanę u Dziąga.
        Muszę poczekać na kolejną wizytę u Zwolińskiego i usłyszeć czemu nie odezwał
        się. Moze miał jakiś powód.

• iga1001 Re: a może jednak Dziąg 22.02.06, 18:37
          magda0076 zgadzam się z Tobą, dr Zwoliński jest miłym człowiekiem i dobrym
          lekarzem, ale prawdą jest to, że bywa nieobecny, wyjeżdza, często gdzieś się
          spieszy. Dr Dziąga nie znam, więc nie będę się wypowiadać.
          • mamusik1 Re: a może jednak Dziąg 22.02.06, 19:43
            witam, ja u dr Dziąga byłam na usg kila razy i on też polecił mi Zwolińskiego i
            Makowskiego. Ale to właśnie Dziąg zajął się mną troskliwie i bardzo mnie
            uspokoił kiedy z powodu mojego nadciśnienia mój Synek słabiej się rozwijał a
            teraz kończe 9 miesiąc i już aż tak nie panikuje a jak panikuje to troche z
            innych powodów
    • vik_vik Zwolinski !!!!!!!!! !! 23.02.06, 22:32
      • mamusik1 Re: Zwolinski !!!!!!!!! !! 23.02.06, 22:35
        DZIĄG
      • mamusik1 sorki Dziąg oczywiście 23.02.06, 22:35
        • oladidi dr Zwoliński!!! 24.02.06, 11:02
          Jak najbardziej polecam.
          • oliwia244 Re: dr Dziąg. 24.02.06, 22:19
            prowadził moją pierwszą ciąże w 2004 w EnelMedzie.
            Słowa złego powiedzieć nie mogę! Super kompetentny i miły lekarz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka