Dodaj do ulubionych

JAK ZAŁATWIĆ SOBIE OPIEKĘ LEKARZA ZE ŚW ZOFII

17.01.06, 20:24
NO właśnie nie iwem bo napisałam e-maila a odpisali mi że tylko mam sanse na
taką opiekę jeżeli muszę leżeć na patloogii ciąży albo mam ciąże zagrożoną?
a ja chce sobie tam załatwić poród jak to sie robi w takim razie bo jestem
totalnie zielona.......????
Obserwuj wątek
    • laminja Re: JAK ZAŁATWIĆ SOBIE OPIEKĘ LEKARZA ZE ŚW ZOFII 17.01.06, 20:31
      Hmmm, możesz iść do Lecznicy (w przychodni przyszpitalnej) i zapłacić za wizytę
      (ceny chyba od 80zł). Możesz też zapisać się do prywatnego gabinetu, któregoś z
      lekarzy.
      • ktargonska Re: JAK ZAŁATWIĆ SOBIE OPIEKĘ LEKARZA ZE ŚW ZOFII 17.01.06, 21:20
        czołem,
        uściślam: ceny 70 lub 90 zł (info z punktu obsługi pacjenta, byłam tam w
        sobotę). do lekarza trzeba się po prostu zapisać, bez załatwiania smile

powodzenia,
        katka
        • laminja Re: JAK ZAŁATWIĆ SOBIE OPIEKĘ LEKARZA ZE ŚW ZOFII 17.01.06, 21:26
          no proszę, nawet od 70zł smile)
          Myślę, że autorka wątku chce załatwić wizytę w przychodni przyszpitalnej, gdzie
          wizyty są za darmo, ale tylko dla kobiet, które mają odpowiednie skierowanie.
          • mmalicka21 a czy to gwarantuje przyjęcie na poród??? 18.01.06, 18:05
            no już wszystko jedno czy tam zapłacić czy nie ale powiedzcie mi czy jak ja mu
            powiem że chce tam rodzić to ja mam zagwarantowane miejce w szpitalu na
            poród....boże takie trywialne pytania ale rodze 1-wszy raz: ))???
            bo coś tu słysze że czasami odsyłają z braku miejsc...nierozumiem????
            przyjeżdżam rodzić a oni mówią niestety kolejka porsze jechać gdzieś indziej?
            • laminja Re: a czy to gwarantuje przyjęcie na poród??? 18.01.06, 18:11
              odpiszę Ci na priva...
            • kruffa Re: a czy to gwarantuje przyjęcie na poród??? 18.01.06, 18:13
              Możesz chodzic do przychodni przyszpitalnej lub na Łucką (przychodnia prywatna,
              w której pracują lekarze z Żelaznej) - wtedy masz o wiele większe szanse. Możesz
              do tego rodzic z którąs z połoznych. Wtedy masz pierszeństwo.
              100% pewności nie bedziesz miec nigdy, bo może się zdarzyc tak, że nie będą
              mieli miejsca żeby cię gdziekolwiek połozyc lub przyjac poród - i co wtedy -
              masz rodzic na korytarzu albo w gabinecie do badania na patologii?

Kruffa
              • karina66 Re: a czy to gwarantuje przyjęcie na poród??? 18.01.06, 18:49
                Ja chcę rodzić na żelaznej i dlatego prowadzę ciąże u lekarza z tego
                szpitala.Ty też idź poprostu na kilka wizyt do któregoś(lepiej prywatnie).A z
                tą pewnościa to taj jak napisała kruffa.Nigdy jej nie ma choć faktycznie
                szpital trzyma miejsca dla "swoich" pacjętek(co zresztą jest normą w
                większości lepszych szpitali).jednak jeśli oni Cię nie przyjmą mają obowiązek
                sami znaleśc Ci miejsce w innym szpitalu i jeśli sytuacja tego wymaga przewieśc
                Cię karetką.
                Mnie przyjmą na 100% ale to dlatego,że mnie czeka planowane cc,które będzie
                wykonywał mój lekarz prowadzący.

Karina i Dzidziulek

Karina i Dzidziulek
                • mmalicka21 Re: a czy to gwarantuje przyjęcie na poród??? 18.01.06, 18:54
                  dzieki to ja chyba pójde do tegp lekarza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka