Dodaj do ulubionych

dr Wandzel w Warszawie

20.01.06, 21:34
Mam wielką prośbę, jestem pacjentką dr Wandzel, ale mam problem: dr Wandzel
przyjmuje w Krajowym Centrum Osteoporozy na Bródnie tylko raz w tygodniu. Czy
ktoś wie w jakich innych miejscach można ją jeszcze znaleźć, może w
przychodniach prywatnych albo w jakimś szpitalu? Może ktoś prowadził u niej
ciążę? To dla mnie bardzo ważne, to moja pierwsza ginekolog i chciałabym
dalej do niej chodzić, ale nie mogę chodzić do niej akurat w ten jedyny
dzień, w który przyjmuje, bo pracuję. Wielkie dzięki za informacje.
Obserwuj wątek
    • guciom Re: dr Wandzel w Warszawie 21.01.06, 14:10
      czesc carla25
      nie chce cie zrazic do pani dr Wandzel, ale napisze ci a ty sama zadecydujesz,
      ja 3,5 roku temu tez do niej chodzilam, nawet (podobno) bylam w ciazy ok5 tyg,
      Pani dr na pierwszej wizycie stwierdzajacej ciaze ok 3tc od razu zrobila mi USG
      potwierdzajace ciaze, byla zachwycona i w ogole zaplacilam wtedy za wizyte i
      USG 200 zl, po tygodniu zaczely sie problemy plamienia, pani dr kazala mi
      przyjechac zbadala mnie dala leki i zainkasowala kolejne 200 zl, lezalam w domu
      kolejny tydzien po czym moj maz przywiozl pania dr do nas do domu (mimo ze ta
      ma swoj samochod) obejrzala mnie, dala kolejne leki i powiedziala, ze sa duze
      szanse uratowania ciazy, po czym ja sama zmeczona psychicznie faktem, udalam
      sie na USG do szanowanego ginekologa i po bardzo dlugiej konsultacji gin.
      powiadomiono mnie, ze wg USG to zadnej ciazy nie bylo bo nie ma po niej zadnych
      sladow, a te krwawienia dluzsze a mniej obfite to byla zwyczajna miesiaczka
      tylko oslabiona branymi przeze mnie lekami, wiesz w sumie w ciagu 2 tyg
      wydalismy dobrze ponad 600 zl, i wtedy dowiedzialam sie ze nie jestem pierwsza
      i pewnie nie ostatnia; bylo mi przykro ze zostalam w takim momencie tak
      oszukana,
      sama zdecyduj, w kazdym razie zycze rozsadnego wyboru
      pozdrawiam
    • carla25 Re: dr Wandzel w Warszawie 21.01.06, 15:24
      Bardzo dziękuję za odpowiedź. Ponieważ większych problemów zdrowotnych nie
      miałam to nigdy nie szukałam drugiego lekarza. Powiem szczerze, że bardzo ważne
      było dla mnie to, że jest bardzo miła, bo ja jestem panikarą. Teraz jednak,
      kiedy zaczyna myśleć o dziecku zdaję sobie sprawę, że moje dobre samopoczucie
      nie jest najważniejsze, a już na pewno nie jest jedyną ważną sprawą. Jest wielu
      dobrych lekarzy... tylko ja żadnego nie znam osobiście. Moje znajome leczą się
      w przychodniach, ale nie wyobrażam sobie czekać na wizytę po kilka tygodni.
      Może mogłabyś polecić mi dobrego lekarza, który przy okazji ma dobre podejście
      do pacjentki, a już najlepiej jeżeli przyjmuje prywatnie oraz pracuje w jakimś
      szpitalu. Wielkie dzięki za informacje, szkoda, że taka jest prawda, ale
      dziękuję za szczerość. Pozdrawiam.
      • kika4242 Re: dr Wandzel w Warszawie 21.01.06, 15:56
        To co przeczytałam wstrzasneło mną.Ja również byłam pacjętką tej p. dr.Odemnie
        wyłudziła okolo 1200zl w ciągu 3 miesięcy.Naciągała mnie na okazało sie
        niepotrzebne badania(robione przez siebie)wciąz wymyślajac mi nowe dolegliwosci
        i narażając na okropne stresy.Naszczęście w pore udałam sie do innego lekarza
        który wszystkiemu zaprzeczył i złapał sie za głowę slyszac moją opowieśc.
        Ciekawe ile kobiet zostało tak oszukanych i dało sie złapac na jej uprzejmości
        i ile jeszcze takich pacjentek jak my da sie oszukac jak wynika pseudo P.
        doktor.
    • agn3 Re: dr Wandzel w Warszawie 21.01.06, 20:39
      Ja też nie polecam tej pani. Byłam dwa razy u niej (z racji tego , iż mieszkam
      na Bródnie i mam małe dziecko nie miałam czasu jeżdzic dalej) stwierdziła u
      mnie infekcję i przepisała leki za ponad 400 zł. Udałam się do innego lekarza,
      przepisał leki o wiele tansze. Infekja została wyleczona, cytologia prawidłowa.
      Dr Wandzel jest b.sympatyczna, miła, rozgadana, ale zawiodłam się na niej.
      Zdziwiłam się bo niemalże nakrzyczała na mnie, jak dowiedziała się, iż rodziłam
      w Szpitalu Św. Zofii. Ponoc to najgorszy szpital????Nie rozumiem tego, bo ja
      wspominam poród w tym szpitalu, opiekę lekarzy, położnych jako coś wspaniałego.
      I jezeli będę rodziła drugi raz to na pewno na Żelaznej.
      • carla25 Re: dr Wandzel w Warszawie 21.01.06, 20:44
        A poleciła Ci jakiś szpital? Ja o Żelaznej słyszałąm dużo dobrego. A możesz mi
        polecić jakiegoś dobrego ginekologa?
        • agn3 Re: dr Wandzel w Warszawie 22.01.06, 09:30
          Wg dr najgorszy szpital to Żelazna i Bielański. Ja rodziłam na Żelaznej i
          jestem bardzo, bardzo zadowolona. Moim lekarzem był dr Rodzeń. Uważam, że to
          bardzo dobry fachowiec, a [przy tym miły, dowcipny, sympatyczny. Na forum wiele
          dziewczyn poleca dr Kukulskiego, dr Tyminską, dr Kurczuk-Powolny.
          • carla25 Re: dr Wandzel w Warszawie 22.01.06, 13:33
            Wielkie, wielkie dzięki !!!!
            • guciom Re: dr Wandzel w Warszawie 23.01.06, 13:41
              czesc carla25
              ciesze sie, ze jeszcze ktos sie odezwal w spr dr Wandzel, przynajmniej masz
              potwierdzenie;
              ja obecnie jestem w drugiej ciazy prowadzi mi ja doc. Miroslaw Wielgos jest
              zastepca dyr. w szpitalu na Starynkiewicza i mimo, ze jest jak to sie mowi przy
              przyslowiowym "zlobie" to jest ekstra, nienaciagajacym na kase lekarzem, robi
              mi wszystkie potrzebne badania nie przesadza a to dla mnie tez jest b. wazne;
              co jesty jednak najwazniejsze to kazda pacjentka ma z nim bezposredni kontakt
              nr. kom. niejednokrotnie musialam dzwonic i uwierz mi ani razu nie poczulam sie
              jak intruz;
              jesli bedziesz zainteresowana podaje nr. tel. do fundacji na Starynkiewicza
              gdzie przyjmuje dr. Wielgos
              serdecznie pozdrawiam
              • carla25 Re: dr Wandzel w Warszawie 23.01.06, 15:10
                Dziękuję, myślałam o dr Zioło z Żelaznej, wiem że przyjmuje i prywatnie i w
                szpitalu, co w przyszłości może mieć znaczenie. Ale poszukam nr do tej
                fundacji, wielkie dzięki!!!
                • guciom Re: dr Wandzel w Warszawie 24.01.06, 11:29
                  gapa ze mnie prosze oto nr do fundacji (022)5021895
                  dr. Wielgos oczywiscie tez przyjmuje w szpitalu na Starynkiewicza
                  pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka