robin81 27.01.06, 18:34 Czy ktoras z Was byla prowadzona przez doktora Bereze? Jesli tak to bardzo prosze o opinie na jego temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fifinka2 Re: Dr T. Bereza - Kraków 31.01.06, 08:09 Wiem ze jest bardzo dobrym specjalista od USG, ja chodzilam do niego do Scanmedu na USG , nie pomylil sie co plci w 20 tyg powiedzial ze dziewczynka i sie potwierdzilo, badal dlugo i wnikliwie mysle ze to dobry lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
cynamonowomi Re: Dr T. Bereza - Kraków 21.02.06, 12:42 czy na pewno chodzi o dr Tomasza Berezę? nie Krzysztofa? Odpowiedz Link Zgłoś
cynamonowomi Re: Dr T. Bereza - Kraków 21.02.06, 12:46 dziewczyny, dzisiaj najprawdopodobniej wybiorę się na USG do dr Tomasza Berezy... znacie? polecacie? odradzacie? cały czas czytam sprzeczne opinie i nie wiem czy to dlatego, że ktoś myli obu braci czy rzeczywiście jeden z nich nie jest polecany pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś
sofi76 Re: Dr T. Bereza - Kraków 21.02.06, 20:19 Krzysztofa Berezę polecam, o Tomaszu krążą rożne opinie, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
witaminnnka Re: Dr T. Bereza - Kraków 15.03.06, 14:31 Witam,ja rodzilam z dr. T. Bereza dwa lata temu. Teraz tez bede z nim. POlecam, bardzo spokojny, dobry specjalista.Nie wiem kto mogl powiedziec na niego cos zlego. POWODZENIA! Odpowiedz Link Zgłoś
pinada Re: Dr T. Bereza - Kraków 16.03.06, 13:33 Dr T.Bereza byl moim asystentem na anatomii.Zdecydowanie polecam jako człowieka! Odpowiedz Link Zgłoś
taormina Re: Dr T. Bereza - Kraków 17.03.06, 13:07 A ja odradzam. Wpisz w wyszukiwarce nazwisko, znajdziesz całą historię, również ja opisałam jak mnie załatwił. Odpowiedz Link Zgłoś
anulla1 Re: Dr T. Bereza - Kraków 17.03.06, 19:16 Polecem Krzysztofa Bereze- tomasza nie znam Odpowiedz Link Zgłoś