lusia48 14.02.06, 14:27 Dziewczyny? Ktore szpitale w Warszawie polecacie ze wzgledu na fachowosc wykonania cesarki i mila, ludzka obsluge personelu medycznego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majka995 Re: W ktorym szpitalu w Warszawie najlepsze "cesa 14.02.06, 15:32 Mysle ze warto isc na Karowa. Ja rodziłam tam 2 razy naturalnie ale 2 kolezanki miały tam cesarki i były zadowolone. Mam porównanie bo siostra miała cc w Wołominie i miesiac dochodziła do siebie. Zainfekowali jej cewke moczowa przy wkładaniu cewnika . Tydzień po cc nie mogła chodzic natomiast kolezanka po cc na Karowej po tygodniu juz strupki odpadały z rany i nie widac było po niej ze wogóle rodziła. Chcesz wiecej informacji to pisz na gg 6027741. Mam dobrego lekarza z Karowej jak chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
boratyna Re: W ktorym szpitalu w Warszawie najlepsze "cesa 14.02.06, 18:23 Ja bylam bardzo z brodnowskiego zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
mim288 Re: W ktorym szpitalu w Warszawie najlepsze "cesa 16.02.06, 13:49 znajoma niedawno miała cc na Karowej, miała zakażenie i coś jej się "paprało", generalnie nie za szybko doszła do siebie. Nie wiem oczywiście czy to jednostkowy przypadek czy tam tak bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonady Re: W ktorym szpitalu w Warszawie najlepsze "cesa 16.02.06, 12:05 ja tez byłam zadowolona z bródnowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
jadis76 Re: W ktorym szpitalu w Warszawie najlepsze "cesa 16.02.06, 16:30 a ja z żelaznej przemila atmosfera podczas samej operacji, możliwa obecność męża na sali operacyjnej, godzinę po wszystkim karmilam córeczkę pielęgniarki pomagaly przystawiać do piersi czasami przez cale noce bardzo życzliwy personel, cudowne polożne pilnowano również, aby nie cierpieć z bólu, podawano różne środki przeciwbólowe ślad po cieciu minimalny, wszystko sie zagoilo blyskawicznie mialam szew w postaci jednej dlugiej nitki a nie takich kilku w różnych miejscach dzięki czemu blizna jest zdecydowanie mniejsza niż u koleżanek które mialy cc gdzie indziej ja polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ileczka76 Re: W ktorym szpitalu w Warszawie najlepsze "cesa 23.02.06, 10:02 czy któraś z Was zna może dr Jędrzejewskiego?? polecił mi go podczas usg dr Makowski z Contenty w Pruszkowie. ponoć pracuje w szpitalu przy Żelaznej - chciałabym rodzić w tym szpitalu i dlatego chcę zapisać się prywatnie do któregoś z lekarzy pracujących tam. słyszałyście może o takim lekarzu?? a może polecicie kogoś innego z Żelaznej?? dzięki z góry za info. Odpowiedz Link Zgłoś
lenka_style Re: W ktorym szpitalu w Warszawie najlepsze "cesa 16.02.06, 17:34 ja jestem zachwycona nieplanowaną cesarką w św. Zofii - przemiła opieka poporodowa, doszłam do siebie po 4 dniach praktycznie zupełnie (!), decyzja o cesarce podjęta błyskawicznie, dzięki czemu córeczka - zdrowiutka jak rydz, no nic dodać nic ująć, rewelacyjnie Odpowiedz Link Zgłoś
doddi3 do Jaddis i Lenki 16.02.06, 20:06 Dziewczyny, a możecie jeszcze podpowiedzieć, który z lekarzy robił Wam cesarkę? Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
jadis76 Re: do Jaddis i Lenki 17.02.06, 08:39 mnie robila doktor Muszyńska, bardzo polecana na tym forum miala akurat dyżur ciepla, bardzo mila kobieta, delikatna podczas badania zresztą to ona podczas porodu zdecydowala, że robimy cc i nie czekamy już dlużej Odpowiedz Link Zgłoś
zussanka Re: W ktorym szpitalu w Warszawie najlepsze "cesa 16.02.06, 21:56 z czystym sercem polecam Ci Szpital Bródnowski.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bialka Re: W ktorym szpitalu w Warszawie najlepsze "cesa 16.02.06, 22:22 Ja 3 lata temu miałam na Solcu i to było cudowne przeżycie. I operacja, cały czas świadoma i pobyt później. Byłam tam z tzw. ulicy, nie miałam lekarza, synek ułożył się miednicowo, więc dlatego było cc. Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: W ktorym szpitalu w Warszawie najlepsze "cesa 16.02.06, 22:25 polecam św.Zośkę, rewelacja, mają dużo dobrych ginów, nie polecam z tamtąd dr Zioło, ale onchyba cc nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
lenka_style Re: W ktorym szpitalu w Warszawie najlepsze "cesa 17.02.06, 12:39 mnie cesarkę robiła dr Scholz z żelaznej, bardzo młoda p. lekarz na oko sądząc, wygląda jak dziewczynka , ale niesamowicie kompetentna i życzliwa cesarkę miałam tydzień temu, w tej chwili rana wygląda rewelacyjnie, b. ładnie się goi, a czuję się w zasadzie jak po leciutkim zabiegu, a nie po ciężkiej operacji brzusznej - tak czułam się już 3 dni po porodzie ), więc gratulacje dla pani doktor! do tego dodam, że jest nie tylko kompetentna, ale i miła i życzliwa - w szpitalu na pytanie o różnice między szwami w cesarce opowiedziała nam wszystko dokładnie, bardzo przyjemnie, i rozwiała wszelkie wątpliwości serdecznei naprawdę życzę Ci żebyś na nią trafiła Odpowiedz Link Zgłoś
majka995 Re: W ktorym szpitalu w Warszawie najlepsze "cesa 23.02.06, 14:35 Polecam Karowa. Cc jest tam robione w sposób profesjonalny. Ja rodziłam naturalnie na Karowej ale moje znajome miały cc i były bardzo zadowolone. Jest to szpital kliniczny i sa tam fachowcy a do tego swietne warunki socjalne Odpowiedz Link Zgłoś