Dodaj do ulubionych

W ktorym szpitalu w Warszawie najlepsze "cesarki"?

14.02.06, 14:27
Dziewczyny? Ktore szpitale w Warszawie polecacie ze wzgledu na fachowosc
wykonania cesarki i mila, ludzka obsluge personelu medycznego?
Obserwuj wątek
    • majka995 Re: W ktorym szpitalu w Warszawie najlepsze "cesa 14.02.06, 15:32
      Mysle ze warto isc na Karowa. Ja rodziłam tam 2 razy naturalnie ale 2 kolezanki
      miały tam cesarki i były zadowolone. Mam porównanie bo siostra miała cc w
      Wołominie i miesiac dochodziła do siebie. Zainfekowali jej cewke moczowa przy
      wkładaniu cewnika . Tydzień po cc nie mogła chodzic natomiast kolezanka po cc
      na Karowej po tygodniu juz strupki odpadały z rany i nie widac było po niej ze
      wogóle rodziła. Chcesz wiecej informacji to pisz na gg 6027741. Mam dobrego
      lekarza z Karowej jak chcesz
      • boratyna Re: W ktorym szpitalu w Warszawie najlepsze "cesa 14.02.06, 18:23
        Ja bylam bardzo z brodnowskiego zadowolona.
      • mim288 Re: W ktorym szpitalu w Warszawie najlepsze "cesa 16.02.06, 13:49
        znajoma niedawno miała cc na Karowej, miała zakażenie i coś jej się "paprało",
        generalnie nie za szybko doszła do siebie. Nie wiem oczywiście czy to
        jednostkowy przypadek czy tam tak bywa.
    • iwonady Re: W ktorym szpitalu w Warszawie najlepsze "cesa 16.02.06, 12:05
      ja tez byłam zadowolona z bródnowskiego
    • jadis76 Re: W ktorym szpitalu w Warszawie najlepsze "cesa 16.02.06, 16:30
      a ja z żelaznej
      przemila atmosfera podczas samej operacji, możliwa obecność męża na sali
      operacyjnej, godzinę po wszystkim karmilam córeczkę
      pielęgniarki pomagaly przystawiać do piersi czasami przez cale noce
      bardzo życzliwy personel, cudowne polożne
      pilnowano również, aby nie cierpieć z bólu, podawano różne środki przeciwbólowe
      ślad po cieciu minimalny, wszystko sie zagoilo blyskawicznie
      mialam szew w postaci jednej dlugiej nitki a nie takich kilku w różnych
      miejscach dzięki czemu blizna jest zdecydowanie mniejsza niż u koleżanek które
      mialy cc gdzie indziej
      ja polecam
      • ileczka76 Re: W ktorym szpitalu w Warszawie najlepsze "cesa 23.02.06, 10:02
        czy któraś z Was zna może dr Jędrzejewskiego?? polecił mi go podczas usg dr
        Makowski z
        Contenty w Pruszkowie. ponoć pracuje w szpitalu przy Żelaznej - chciałabym
        rodzić w tym szpitalu i dlatego chcę zapisać się prywatnie do któregoś z
        lekarzy pracujących tam. słyszałyście może o takim lekarzu??
        a może polecicie kogoś innego z Żelaznej?? dzięki z góry za info.
    • lenka_style Re: W ktorym szpitalu w Warszawie najlepsze "cesa 16.02.06, 17:34
      ja jestem zachwycona nieplanowaną cesarką w św. Zofii - przemiła opieka
      poporodowa, doszłam do siebie po 4 dniach praktycznie zupełnie (!), decyzja o
      cesarce podjęta błyskawicznie, dzięki czemu córeczka - zdrowiutka jak rydz, no
      nic dodać nic ująć, rewelacyjnie
      • doddi3 do Jaddis i Lenki 16.02.06, 20:06
        Dziewczyny, a możecie jeszcze podpowiedzieć, który z lekarzy robił Wam cesarkę?
        Pozdrawiam cieplutko
        • jadis76 Re: do Jaddis i Lenki 17.02.06, 08:39
          mnie robila doktor Muszyńska, bardzo polecana na tym forum
          miala akurat dyżur
          ciepla, bardzo mila kobieta, delikatna podczas badania
          zresztą to ona podczas porodu zdecydowala, że robimy cc i nie czekamy już
          dlużej
    • zussanka Re: W ktorym szpitalu w Warszawie najlepsze "cesa 16.02.06, 21:56
      z czystym sercem polecam Ci Szpital Bródnowski....
      Pozdrawiam
    • bialka Re: W ktorym szpitalu w Warszawie najlepsze "cesa 16.02.06, 22:22
      Ja 3 lata temu miałam na Solcu i to było cudowne przeżycie. I operacja, cały
      czas świadoma i pobyt później. Byłam tam z tzw. ulicy, nie miałam lekarza, synek
      ułożył się miednicowo, więc dlatego było cc.
    • lidek0 Re: W ktorym szpitalu w Warszawie najlepsze "cesa 16.02.06, 22:25
      polecam św.Zośkę, rewelacja, mają dużo dobrych ginów, nie polecam z tamtąd dr
      Zioło, ale onchyba cc nie robi.
      • lenka_style Re: W ktorym szpitalu w Warszawie najlepsze "cesa 17.02.06, 12:39
        mnie cesarkę robiła dr Scholz z żelaznej, bardzo młoda p. lekarz na oko sądząc,
        wygląda jak dziewczynka smile, ale niesamowicie kompetentna i życzliwa
        cesarkę miałam tydzień temu, w tej chwili rana wygląda rewelacyjnie, b. ładnie
        się goi, a czuję się w zasadzie jak po leciutkim zabiegu, a nie po ciężkiej
        operacji brzusznej - tak czułam się już 3 dni po porodzie smile), więc gratulacje
        dla pani doktor!
        do tego dodam, że jest nie tylko kompetentna, ale i miła i życzliwa - w
        szpitalu na pytanie o różnice między szwami w cesarce opowiedziała nam wszystko
        dokładnie, bardzo przyjemnie, i rozwiała wszelkie wątpliwości serdecznei
        naprawdę życzę Ci żebyś na nią trafiła
    • majka995 Re: W ktorym szpitalu w Warszawie najlepsze "cesa 23.02.06, 14:35
      Polecam Karowa. Cc jest tam robione w sposób profesjonalny. Ja rodziłam
      naturalnie na Karowej ale moje znajome miały cc i były bardzo zadowolone. Jest
      to szpital kliniczny i sa tam fachowcy a do tego swietne warunki socjalne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka