bogna74 22.02.06, 14:04 Witam Moj 2-letni syn bedzie mial zabieg na przepukline pachwinowa. Chcialabym uslyszec easze opinie na temat wroclawskich szpitali - szczegolnie o klinice Trauguta. Bardzo prosze o odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotek713 Re: Wroclaw 22.02.06, 15:20 ja osobiście mam ogromne zaufanie do chirurga który pracuje na chałbińskiego jest to lekarz o wielkim sercu znakomity fachowiec potrafi dodać rodzicom otuchy i wykonuje swoją pracę z wielkim poświęceniem nazywa się dariusz patkowski jest naprawdę rewelacyjny przyjmuje również na hirszfelda w prywatnej klinice jak będziesz zainteresowana to dam ci numer telefonu Odpowiedz Link Zgłoś
natasza141 Re: Wroclaw 22.02.06, 19:28 Słyszałam ze na Traugutta jest jeden z lepiej wyposażonych oddziałów dziecięcych. Nigdy jednak nie miałam styczności z tym szpitalem. Mojej znajomej uratowali dziecko przed amputacją nogi po oparzeniu gdzie w innych szpitalach chcieli ciąć.Trwało to dosc sporo czasu ale dziecko jest zdrowe i sprawne. Odpowiedz Link Zgłoś