bastet7 01.03.06, 10:06 Czy ma USG w gabinecie (bardziej zależy mi na przychodni na Foksal) i czy mozna w związku z tym połączyc konsultaję z USG? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkarla Re: CM Damiana, dr Kucharski 01.03.06, 11:10 Ja musiałam chodzić osobno na konsultacje, osobno na USG. Nie jest to ani wygodne, ani tanie. Wg mnie na Foksalu mają gorsze USG (chodzi mi o jakość obrazu, na Wałbrzyskiej było ok, a na Foksalu ledwie co było widać). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kajjoa Re: CM Damiana, dr Kucharski 02.03.06, 08:53 Niekoniecznie trzeba chodzić oddzielnie na wizytę i na USG. Fakt, że w gabinetach są gorszej jakości aparaty ale w podziemiach jest całkiem dobry aparat z możliwością nagrania na kasetę (nie 3D). Mój lekarz ma wyznaczone godziny w których przyjmuje na dole i razem z wizytą robi to bardziej szczegółowe USG. Trzeba się dopytać najlepiej lekarza ew. panienek w recepcji - ale tu udzielają czasem sprzecznych informacji, są dwie takie babki, które są nadzwyczaj kompetentne ale nie pamiętam ich imion. Pzdr Aśka Odpowiedz Link Zgłoś