Dodaj do ulubionych

ENEL - MED - Warszawa

10.03.06, 11:18
Witam poszukuję dobrego lekarza prowadzącego - może znacie kogoś?
Obserwuj wątek
    • libretka Re: ENEL - MED - Warszawa 10.03.06, 16:36
      Polecam dr Anetę Tramś- Sujkę - kompetentna, miła, ale nie słodka, zleca
      wszystkie badania, w razie potrzeby jest pod telefonem. Dobre opinie słyszałam
      też o dr Chlabiczu.
      pozdrawiam
      • 1monika Re: ENEL - MED - Warszawa 12.03.06, 11:26
        Mnie prowadziła dr Małgorzata Fogiel. Sympatyczna, zainteresowana tym co się do
        niej mówi. Rozwiewała moje fobie, zlecała wszystkie możliwe badania, wizyta
        u niej trwa ok. 30 min. Już urodziłam, ale nadal do niej jezdzę. Polecam.
      • maminka22 dr. Małgosia Berndt w blue city- super kobieta 16.09.06, 10:07

• greta18 Re: ENEL - MED - Warszawa 13.03.06, 14:25
      Ja takze jestem zywo zainteresowana opinią nt ginów w Enel-Medzie.
      Bedę bardzow dzięczna za większą ilośc infosów.
      • angiea Re: ENEL - MED - Warszawa 13.03.06, 21:36
        Bylam u dr Abraszek na mojej 1szej wizycie w ciazy i mi sie nie spodobala. Nic
        nie powiedziala, procz tego by przegonic palących z domu i dala skierowanie na
        badania krwi - niepelne. Owszem zbadala, ale spytala sie tylko czy mnie kuje,
        ale mialam wrazenie, ze nie slucha, co mowilam. Poszlam zaraz wiec do dr
        Miklasz - Kupis, ktora mi wszystko powiedziala, zlecila jescze dodatkowe
        badania np. betaHCG, mocz-posiew i od tej pory chodze do niej.
    • angiea Re: ENEL - MED - Warszawa 13.03.06, 21:33
      ja chodze do dr Mikłasz-Kupis. Jestem w 18tc i jak do tej pory nie mam do niej
      zadnych zastrzeżen. Pozdr.
      • dzoanka Re: ENEL - MED - Warszawa 14.03.06, 12:07
        Czesc,

ja swoja ciaze do tej pory prowadzilam u dr. Slodkiego, w czasie przeszlym bo
        wczoraj chcialam bardzo umowic sie na wizyte, ze wzgledu na mocno twardniejacy
        brzuch i obawy z tym zwiazane (19t.c.) i Pan doktor nie znalazl dla mnie czasu.
        I to mysle jest w ogole ogromny problem enel-medu, jesli chcesz pilnie spotkac
        sie jakims lekarzem to w 99% przypadkow nie uda Ci sie to. Zastanawiam sie tylko
        gdzie teraz szukac lekarza, moze w ktorejs z przychodni przyszpitalnych...
        • hortika Re: ENEL - MED - Warszawa 14.03.06, 15:20
          cześć, Ci z przyszpitalnych to już na pewno nie będą na każde życzenie, chyba,
          że prywatnie, a i to nie zawsze.
        • melka_x Re: ENEL - MED - Warszawa 15.03.06, 10:56
          > Czesc,
          >
          > ja swoja ciaze do tej pory prowadzilam u dr. Slodkiego, w czasie przeszlym bo
          > wczoraj chcialam bardzo umowic sie na wizyte, ze wzgledu na mocno twardniejacy
          > brzuch i obawy z tym zwiazane (19t.c.) i Pan doktor nie znalazl dla mnie
          czasu.

Odradzam dr. Słodkiego. Wiele rzeczy przy prowadzeniu mojej ciąży zaniedbał. Do
          tego stopnia, że poprosiłam Damiania (wtedy dr Słodki przyjmował w Damianie) o
          wyjaśnienie wątpliwości przez innych lekarzy. Mam dwie pisemne opinie (dr.
          Niemca i dr. Dębskiego). Jedna jest po prostu miażdząca, druga nie tak
          jednoznaczna, ale obie generalnie potwierdziły podejrzenie, że dr nie prowadził
          mojej ciąży z należytą starannością. W dodatku wiem, że nie byłam pierwszą
          pacjetnką mającą poważne wątpliwości związane z tym lekarzem.
    • greta18 Re: ENEL - MED - Warszawa 15.03.06, 12:02
      A czy to prawda, ze bardzo trudno jest się dostać do dr Tramś?
      • justakoko Re: ENEL - MED - Warszawa 15.03.06, 12:09
        do dr Trams chyba nie tak trudno sie dostac, ale ma jak dla mnie słabe godziny
        przyjec i przyjmuje gł. na Targówku, a dla mnie to za daleko.
        Wczoraj byłam u dr Dziąga i zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie, myślę że się
        na niego zdecyduję.
        • michelle05 Re: ENEL - MED - Warszawa 15.03.06, 17:09
          Bylam u dr Tramś na samym poczatku ciazy. Strasznie zle sie czulam, bole glowy,
          wymioty, totalnie mnie rozłożyło. Poprosilam o zwolnienie, poniewaz nie
          wyobrazalam sobie pracowac w takim stanie. Najpierw wylozyla mi wyklad ze w
          czasie ciazy caly czas bede sie tak czula [ co jest nieprawda]i co ja sobie
          wyobrazam ze bede na zwolnieniu przez caly czas?? ;-( Powiedzialam ze jak tylko
          poczuje sie lepiej to wroce do pracy.. suma sumarum rozmowa byla beznadziejna.
          Dala mi zwolnienie z wielka laska.. Juz do niej nie wrocilam.. Poza tym nie
          zlecila wszystkich potrzebnych badan. Mialam wrazenie ze dziala schematycznie...
          a ja niestety mialam dodatkowe problemy ze zdrowiem i te rowniez [ bedac w takim
          stanie] nalezaloby zbadac... niestety przeoczyla sprawe... Dobrze ze na czas
          trafilam do innej, naprawde super babki.
          Tak wiec, ja zawsze bede ja odradzala. Dla mnie byla niemila, nieuprzejma,
          mało profesjonalna..
          • kirania dr.dziag!!!!!!!!! 16.03.06, 13:20
            kobitki!!tylko i wylacznie dr.dziag!!jest to niesamowity lekarz!prowadzil cala
            moja ciaze,zawsze mial czas,nigdy si enie spieszy podczas badania,i kazdza
            pacjentke traktuje jak jedyna na swiecie.jest wspanialym lekarzym i swietnym
            facetem.wszytko dokladnie tlumaczy,a nawet czasem rysuje wink jak sie czegos nie
            rozumie.napwrde z czystymn sumieniem polecam go.do dzisaj do niego
            chodze(rodzilam prawei dwa lata temu) a nawet jak chodzilam do przychodni
            przyspzitalnej na madalisnkiego gdzie przyjmuje rowniez, byl taki sam i takie
            samo mial podejscie jak w przychodni enelmedu.z czystym sumieniem polecam!!!!
            • ikaes Re: dr.dziag!!!!!!!!! 16.03.06, 15:38
              Dr. Dziąg pracuje w szpitalu na Madalińskiego, miałam z nim przyjemność się
              spotkać, bardzo sympatyczny, w szpitalu ma opinię jednego z najlepszych. Kiedy
              przywieźli mnie do szpitala z bardzo dużym krwotokiem i zagrożoną ciążą,
              położna od razu powiedziała, że mam szczęście, bo dyżur nocny ma bardzo dobry
              lekarz, gdyby się coś działo.
              • roksa10 co myslicie o dr Juchnickiej? 18.03.06, 21:45
                będę wdzięczna za informację
                • gonia101 Re: co myslicie o dr Juchnickiej? 18.03.06, 22:42
                  Znam kilka koleżanek z pracy, które do niej chodzą i są bardzo zadowolone. Ja
                  osobiście polecam dr Mikłasz-Kupis - super babaka!!! Prowadziła moją ciążę i
                  nigdy mnie nie zawiodła, kompetentna, miła, naprawdę super!!! Polecam!!!
                • libretka Re: co myslicie o dr Juchnickiej? 19.03.06, 10:16
                  Jest znakomitym ginekologiem-endokrynologiem. Zrobiła na mnie ogromne wrażenie
                  zarówno pod względem wiedzy, szczegółowego wywiadu medycznego, jak i kultury
                  osobistej. Niestety jest bardzo oblegana głównie przez pacjentki z problemami
                  endokrynologicznymi. Na wizytę czeka się długo (ja czekałam około 2 miesięcy).
                  Nie słyszałam żeby prowadziła ciąże - ale może prowadzi. Jeśli tak to pewnie ze
                  względu na tłum jest mało dostępna.
                • ela.f Re: co myslicie o dr Juchnickiej? 19.03.06, 13:19
                  do dr Juchnickiej chodze od dwoch lat. najpierw problemy endokr. potem gin. -
                  poronienie. Obecnie jestem w 9 m-cu ciazy. Jestem bardzo zadowolona i
                  przekonana, ze mam wspaniała opieke przez cała ciaze. jesli chodzi o terminy,
                  to zeby uniknac problemu - dowiedziawszy sie o ciazy zapisywałam sie na wizyty
                  co 3 tygodnie na najblizsze 3 miesiace.itd Wiadomo jednak, ze czasami
                  cos "wypadlo"ale wtedy nigdy nie mialam problemu aby dostac sie na wizyte przed
                  lub po godzinach pracy. Musze przyznac ze w naglych przypadkach w trakcie. Moge
                  zadac nawet najglupsze moim zdaniem pytanie i zawsze otrzymuje wyczeerpujaca
                  odpowiedz- czasami telefonicznie smile Naprawde polecam
    • greta18 Do Michelle 16.03.06, 15:24
      Na kogo zamieniłaś dr Tramś?
      • soul78 enel med 19.03.06, 13:28
        Ja byłam pacjentką dr Abraszek. Po ciązy zaniedbała wiele rzeczy i dlatego
        trafiłam do szpitala-miałam łyżeczkowanie. Zmieniłam ja na dr Lisawę. Byłam u
        niego dopiero raz. Wywarł na mnie dobre wrażenie. Rozmowny, tłumaczy niejasności
        i nawet żartuje.
        • kasia_sp Re: enel med 19.03.06, 15:41
          jakiś czas temu pisałam na tym formum o tym, że moj lekarz prowadzi mnie
          nienależycie (m.in. brak badań wewnętrznych) i że straciłam do niego
          zaufanie .. no tym lekarzem jest dr Tramś-Sujka ... postanowiłam to zmienić i
          kolejną wizyte mam ..... u dr Abraszek. mam nadzieję że to nie będzie kolejna
          pomyłka .. indifferent
          • soul78 Re: enel med 20.03.06, 09:13
            W moim przypadku lek Abraszek okazała się pomyłkąsad
            • michelle05 Re: enel med 04.04.06, 16:44
              Dziewczyny, tylko nie Abraszek. Bylam u niej raz [ zwykle badanie cytologiczne].
              To jest przeciez straszne babsko. Juz pomijam fakt ze badanie wykonala bardzo
              nie delikatnie. Wszystko mnie pozniej bolalo ;-(
              Sposob w jaki ze mna rozmawiala [ karygodny, byla wrecz opryskliwa].
              Ja rowniez ja odradzam. ABRASZEK - zdecydowanie NIE, jedno WIELKIE nieporozumienie.
              Pozdrawiam,
      • michelle05 Re: Do Michelle 04.04.06, 16:35
        Przepraszam ze odpisuje tak pozno.
        Wracajac do sprawy - znalazlam bardzo mila i naprawde troskliwa osobe [ dr
        Elzbieta Muszynska]. Jest to lekarz z Zelaznej. Niestety nie przyjmuje w Enel-
        Medzie. Ale sa wizyty prywatne.
        Co m-c mialam wizyty i badania, wszystko wiedzialam na biezaco. Mialam duzy
        komfort psychiczny ze ktos sie mna zajal i sie troszczy. Gdy cos mnie
        niepokoilo, moglam w kazdej chwili zadzwonic i sie poradzic.
        Naprawde, dostrzeglam ogromna roznice. Profesjonalizm i zupelnie inne [
        zdecydowanie lepsze] podejscie do czlowieka.
        Jezeli chcialabys sie z nia skontaktowac to daj znac na priva.
    • gosiapal Re: ENEL - MED - Warszawa 20.03.06, 21:55
      Cześć,
      ja z ręką na sercu polecam dr Dziąga.
      Jako lekarz pełny profesjonalizm, ogromna wiedza i super podejście do pacjentki.
      Zawsze ma czas, rzeczowo odpowiada na pytania i jest bardzo dokładny.
      Ponadto robi też USG więc masz jednego lekarza, który zna się na wielu rzeczach.
      Ja jestem w ciąży bliźniaczej, na początku zawsze było dużo problemów- zabierał
      mnie wtedy na USG do gabinetu obok i rozwiewał wątpliwości.Gdyby nie był także
      specjalistą od tego badania dałby skierowanie i trzeba by czekać. A czas i
      nerwy robią swoje.Bardzo gorąco polecam. Poza tym pracuje w szpitalu, więc
      trochę inaczej patrzą na Ciebie ( w szpitalu,oby dopiero przy porodzie) bo
      jesteś jego pacjentką.
      Bardzo miła i kompetentna jest Pani Mikłasz- Kupis, ale ona nie jest
      położnikiem i nie pracuje w żadnym szpitalu.
      Natomiast ostrzegam przed dr Fogiel- straszna pomyłka kiedy do Niej
      trafisz.Niesympatyczna, robi łaskę, że poświęca czas- typowa lekarka z
      przychodni rejonowej.Niechętnie odpowiada na pytania, traktuje pacjentkę jak
      zło konieczne. Nie jest to tylko moja opinia, wiele moich koleżanek u Niej było-
      każda tylko jeden raz. Jest jednak jeden plus leczenia -nigdy nie czekasz na
      wizytę, zawsze wolne miejsca, no bo kto pójdzie z własnej woli?
      Pozdrawiam i polecam dr Dziąga.
      • mamusik1 Re: ENEL - MED - Warszawa 21.03.06, 08:17
        hej, ja pomimo, że polecałam ludzi z enelmedu-bardzo się zawiodłam. W ciąży
        regularne wizyty u gina, usg etc-a dziecko miało mało wód płodowych i pod
        koniec ciąży dusiło się-gdyby nie natychmiastowe decyzja o cesarce podjęta prze
        lekarza dyżurującego w szpitalu w Pruszkowie-straciłabym synka
    • beczek2 Re: ENEL - MED - Warszawa 27.03.06, 12:27
      Mamuśki, bardzo Wam dziękuję za rady. Byłam u Alicji Mikłasz - Kupis i
      rzeczywiście, bardzo sympatyczna kobitka smile))
      • kraplakowa Re: ENEL - MED - Warszawa 27.03.06, 14:44
        Ja chyba odwiedziłam już większość ginekologów w Enelmedzie. wink
        Moją ciążę (drugą już, pierwszą poroniłam) prowadzi dr Tramś-Sujka i jestem z
        niej zadowolona. Jest miła, kompetentna, zleca dużo badań. Na USG chodzę do dr
        Dziąga i napewno będę chodzić tylko do niego - jest przesympatytczny, wszystko
        dokładnie tłumaczy i pokazuje. (-widzi pani bijące serduszko? -chyba tak -nie,
        nie moze być "chyba", musze to pani tak pokazać żeby pani widziała napewno, i
        jak teraz? ) Jeżeli miałabym z jakiegoś powodu zmieniać lekarza prowadzącego tę
        ciążę to napewno zmieniłabym tylko na dr Dziąga.
        Odradzam natomiast dr Słodkiego - gburowaty, niesympatyczny (byłam u niego na
        USG w pierwszej ciąży, stwierdził po prostu "ciąża obumarła" i tyle, do
        widzenia). Nie ma też czasu dla ciężarnej pacjentki z krwawieniem! Ok, nie
        jestem jego pacjentką, ale moja lekarka była na zwolnieniu, a on nawet nie
        znalazł czasu żeby ze mną przez telefon porozmawiać. Po prostu nie przyjął na
        wizytę i koniec. Inna lekarka - dr Mikłasz-Kupis porozmawiała ze mną przez
        telefon, poleciła pojechać do szpitala, uspokoiła, dosć długo ze mną rozmawiała,
        choć miała pacjentke w gabinecie. Nigdy u niej nie byłam, ale "telefonicznie"
        zrobila na mnie bardzo dobre wrażenie.
        A, i podobnie, jak dr Słodkiego odradzam dr Fogiel - raz u niej byłam (również w
        czasie urlopu dr Tramś) bo miałam jakies nieprzyjemne uczucie pieczenia. Nie
        zbadała mnie nawet tylko stwierdziła, że to reakcja na luteinę i SKORO MI TO
        PRZESZKADZA to mi ją zmieni na Duphaston. A tydzień później okazało się, że to
        nie od luteiny tylko grzybek zwykły. Jakby mnie zbadała to od razu byłoby po
        problemie.
        • mamusik1 Re: ENEL - MED - Warszawa 28.03.06, 13:05
          niestety dr dziąg nie zauważył starzejącego się łożyska i zagrożenia zamartwicą-
          termin wg om miałam na 8 marca wg usg 11 marca a ciąża była przenoszona o 2-3
          tyg już 4 marca-w ostatniej chwili urodziłam-na szvczęście zdrowego choć
          malutkiego Synka

www.mamusik1.bobasy.pl
        • hawwa28 Re: ENEL - MED - Warszawa 19.04.06, 22:01
          A bylas moze u dr Lecha albo Litmanowicza? Poszukuje lekarza w zwiazku z
          planowana ciaza i oczywiscie chcialabym trafic do kogos dobrego smile
          • justakoko Re: ENEL - MED - Warszawa 20.04.06, 10:47
            ja byłam u doktora Lecha, bardzo sympatyczny starszy pan z piąknymi niebieskimi
            oczami smile jednak nie zbadał mnie, ani nie zrobił cytologii, skierował tylko na
            toxo i rużyczkę, a wiedział że planuję ciążę.
            potem byłam u doktora Dziąga i on zrobił na mnie duzo lepsze wrażenie. wszystko
            dokładnie tłumaczy, zbadał mnie, zrobił cytologię. a dodatkowym jego plusem
            przy prowadzeniu ciazy jest to, ze rsam robi usg i nie trzeba wczesniej
            zapisywac sie po skierowanie - daje je na badaniu bez problemu.
            ja na pewno bede chodziła do Dziąga, ale jak na razie nie mogę zajść w drugą
            ciążę - to już 3 cykl starań sad

pozdrawiam i spokojnej ciąży życzę.
        • smokulec Re: ENEL - MED - Warszawa 06.09.06, 15:36
          Rok temu poszłam pierwszy raz do Słodkiego. Firma płaci, wiec postanowiłam
          skorzystac a przy okazji poznac opinie innego lekarza. Moja dotychczasowa Pani
          doktor jest kochana, za kazdym razem gdy od niej wychodzilam bylam uskrzydlona
          jej cieplem i dobrocia. Ale jest osoba po 60 -tce, moze nawet dalej, wiec
          rozumiecie. Udalo mi sie zajsc w ciaze i zdecydowalam sie, ze pociagne ja ze
          Slodkim. Mecze sie z nim juz 8 miesiac. Na kazdej wizycie "skacze mi
          cisnienie". Wrrr... Dziala na mnie jak plachta na byka. Nieludzki, nic Ci nie
          powie dopoki nie zapytasz. Pod maska uprzejmosci zgorzknialosc i pesymizm
          zyciowy. Jak urodze pozegnam sie z nim na pewno. Teraz nie chce juz kombinowac.
          Wpadlam jak sliwka w kompot. Dr słodki wcale nie jest Słodki.
          • magda77771 Re: ENEL - MED - Warszawa 07.09.06, 22:09
            Witam,
            chodziłam do lekarzy z enel-medu w czasie ciąży. Początkowo tzn. do 3 miesiąca ciąże prowdził dr Słodki. Wydawał mi się bardzo rzeczowy, ale z czasem stwierdziłam że jak sama nie zapytam to on mnie nie poinformuje o ważnych sprawach. Zrezygnowałam z wizyt u tego lekarza, kiedy dr wpisał mi do karty ciąży wynik pomiaru ciśnienia, ale wcale go nie mierząc. Szok!!!
            Później już do końca ciąży chodziłam do dr Tramś-Sujki. Miła, ale nie słodka. Zlecała wszystkie badania, usg. Wszystko dobrze jak ciąża przebiega książkowo. Natomiast jak okazało się, że pojawiły się komplikacje stwierdziła, żebym już do niej nie przychodziła tylko od razu jechała do szpitala. A to był wtedy 35 tydzień. Nie wiem czy pani dr uważa, że od 35 tyg ciąży to nie są potrzebne żadne wizyty kontrolne.
            Zdecydowanie dradzam dr Słodkiego i dr Tramś-Sujkę.
            • fairycharlotte A co myślicie o dr Jakubiaku? Dobrze robi USG? 08.09.06, 15:35
              Jestem zapisana do dr Jakubiaka na USG w 12 tc.
              Macie jakieś doświadczenia?
            • kraplakowa Re: ENEL - MED - Warszawa 16.09.06, 18:10
              magda77771 napisała:

N
              > atomiast jak okazało się, że pojawiły się komplikacje stwierdziła, żebym już do
              > niej nie przychodziła tylko od razu jechała do szpitala. A to był wtedy 35 tyd
              > zień. Nie wiem czy pani dr uważa, że od 35 tyg ciąży to nie są potrzebne żadne
              > wizyty kontrolne.

Wiesz, mnie się wydaje, że to dobrze, jak lekarz zdaje sobie sprawę z tego, że
              nie bardzo może pacjentce pomóc i odsyła ją tam, gdzie mają sprzęt potrzebny do
              tej pomocy. Gabinety ginekologiczne w EnelMedzie nie są przecież wyposażone z
              usg czy ktg - lekarz nie wszystko może u siebie sprawdzić. A w szpitalu jest
              wszystko na miejscu.
    • viva2006 Re: ENEL - MED - Warszawa 15.09.06, 13:40
      Jestem pacjetką dr. Słodkiego od samego początku ciąży (18 tydzień) i po każdej
      wizycie obiecuję sobie, że to będzie oststni raz. Do tej pory, nie
      zrezygnowałam z niego tylko dlatego,że od kilku kobiet słyszałam, że jest to
      dobry lekarz co i tak kłóciło sie z moim osobistym odczuciem, a mianowicie w 6
      tygodniu ciazy przy badaniu dr. Słodki skaleczył mnie i niestety, kiedy
      wróciłam do domu zaczęłam krwawić. Próbowałam się z nim skontaktowac
      telefonicznie ale niestety nie znalazł dla mnie czasu. W ciągu 4 miesiecy
      miałam 4 badania USG co zdecydowanie przekarcza normę - na 3 z nich skierował
      mnie dr. Słodki. Pan Słodki nigdy nie sprawia wrażenia że jest zainteresowny
      tym co do niego mówię a jeżeli juz zwróci uwage to tylko po to żeby zaprzeczyć
      moim watpliwościom bądź odmówić wykonania badań uznajac że są zbyteczne. Przy
      kazdej wizycie mam wrażenie, jakbym była jego nową pacjentką - o wszystko pyta
      na nowo i wizyta przebiega rutynowo. Po wczorajszej mam wrażenie niedosytu i
      niepewności czy oby dr. Słodki zbadał wszystko co powinien. Acha wizyta trwała
      ok. 15 minut a pod jego drzwiami pomimo umówionej godziny czekałam pół godziny.
      • smokulec Re: Dr. Słodki - Viva odezwij sie 04.10.06, 12:06
        Mam te same odczucia co Viva - pisalam dwa posty wyzej. Jestem teraz w 35
        tygodniu. Kazda wizyta jest nieprzyjemna.

Tu Viva trafilas w sedno!
        Pan Słodki nigdy nie sprawia wrażenia że jest zainteresowny
        > tym co do niego mówię a jeżeli juz zwróci uwage to tylko po to żeby
        zaprzeczyć.
        Przy
        > kazdej wizycie mam wrażenie, jakbym była jego nową pacjentką - o wszystko
        pyta
        > na nowo i wizyta przebiega rutynowo.

U mnie był tekst przed USG - "nie wysikala sie Pani - prosze sie wysikac"
        (!!!), tez mnie skaleczyl przy pobieraniu cytologii - ale zapowiedzial ze moga
        wystepowac krwawienia, ale zeby sie nie przejmowac, bo ma bardzo "twarde
        szpatulki" czy cos w tym stylu. Mialam wrazenie, ze mial z tego satysfakcje.
        Przy wczorajszym (ostatnim juz) USG mruczał cos pod nosem i jak zawsze nie dal
        mi sie nacieszyc swoja wiedza. Jeszcze jedno - ostatnio wypisywal mi zwolnienie
        i jak na zlosc zapomnialam Nipu firmy -zazartowalam, ze doktor mnie chyba
        stresuje bo NIP znam na pamiec a on lodowatym tonem zasugerował zebym zmienila
        lekarza. (!!!) A gdzei odpowiedzialnosc za moja ciaze i chec doprowadzenia jej
        do konca i zakonczenia sukcesem !!wink?? To wszystko drobiazgi - mowie sobie i
        trwam. Towarzyszy mi myslenie, ze zmiana lekarza teraz, bedzie odebrana (przez
        tego nowego) jak fanaberia, szalenstwo hormonow ciazowych itd. Ale po
        przeczytaniu waszych wypowiedzi nt. dr. Dziąga jestem bliska tej decyzji.
        Nastepna wizyta 10 X i chyba to zrobie. Viva a co z Toba?
    • naataaliaa1 Re: ENEL - MED - Warszawa 04.10.06, 19:38
      Witam, to ja dorzuce swoje trzy groszewink)
      Z moich doświadczen moge powiedziec, że chodziłam do Tramś-Sujki - jakos nie
      zapadła mi ona w pamieć. Na początku ciąży poszłam do Mikłasz - Kupis i po 3
      wizycie powiedzialam, ze wiecej juz nie wroce. Traktowała mnie i moje pytania
      dotyczące ciązy jak coś tak oczywistego, że w ogole ona nie rozumie czemu ja o
      to pytam ... na pytanie o wyniki cytologii - odpowiedziala no przeciez ma pani
      opis na odworcie hmmm nie tego oczekiwalam od lekarza prowadzącego ciąze i to
      pierwszą ... postanowiłam zapisac się do dr. Fogiel i do niej chodze do dziś -
      prowadzi moja ciaze - uważam, że jest dardzo dobrym lekarzem - dzis "wcisnela"
      mnie mimo braku miejsc pomiedzy pacjentki ponieważ wyniki badan nie byly
      najlepsze - uspokoila mnie i skierowała na kolejne badaniasmile

Poza tym byłam na usg u Jakubiaka i Dziąga - obaj oksmile

Pozdrawiam,
      N
      • mamakrzysia4 Re: ENEL - MED - Warszawa 04.10.06, 19:50
        dr Dziąg na usg nie zauważył niskiego poziomu wód płodowych, szmerów serduszka-
        a już wtedy Krzyś słabo oddychał-cudem-w ostatniej chwili miałam cesarke
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka