Dodaj do ulubionych

dr. Monika Antepowicz / Warszawa

17.03.06, 19:09
Bardzo proszę o opinie o Pani dr., dziękuję.
Obserwuj wątek
    • myszka777 Re: dr. Monika Antepowicz / Warszawa 17.03.06, 21:16
      ja jestem pacjentką pani doktor od 28tyg - bo tyle mam obecnie moja ciąża i
      jestem BARDZO zadowolona z jej fachowości, stosunku do pacjentek, sposobu
      prowadzenia ciąży, ja polecam
      • 0306a Re: dr. Monika Antepowicz / Warszawa 17.03.06, 21:28
        Witaj,
        Byłam u Pani dr. jak do tej pory tylko 2 razy, przygotowuję się do roli mamy,
        robiłam badania, chciałam porozmawiać, poradzic się itp. Rzeczywiście odniosłam
        miłe wrażenie, więcej nie jestem w stanie nic powiedzieć. Moja koleżanka, była
        u Pani dr. jakiś czas temu i podobno dr. nie może wystawiac zwolnień- czy to
        prawda?, aha jeszcze jedno pytanie, nie wiesz w którym szpitalu pracuje Pani
        dr., dziękuję za info, pozdrawiam
      • 0306a do myszka777 17.03.06, 21:59
        Mam jeszcze jedno pytanie do Ciebie. Do Pani dr. są bardzo długie terminy, jak
        sobie z tym radzisz?, ja dzwoniłam dzisiaj do luxmedu i najblizszy wolny termin
        to 6-ty lipca. W sytuacji, kiedy jesteś w ciąży, to chyba trzeba umawiać się na
        przód na kilka wizyt....pozdr.
    • emilko1 Re: dr. Monika Antepowicz / Warszawa 18.03.06, 12:47
      bardzo fajna. prowadziła moja ciaze, ale ma STRASZNIE duzo pacjentek i radze
      poszukac kogos innego - ona juz teraz tez czesto tak radzi wink
      powodzenia przyszla Mamo!
      • 0306a Re: dr. Monika Antepowicz / Warszawa 18.03.06, 20:50
        Dziekuje za informacje. Mimo tak duzej liczby pacjentek i Pani dr. Antepowicz,
        poczekam na wizyte i poprosze o prowadzenie ciazy (w przyszlosci). Mam jeszcze
        pytanie odnosnie Pani dr. w jakim pracuje szpitalu? Pozdr.
        • emilko1 Re: dr. Monika Antepowicz / Warszawa 18.03.06, 23:13
          pani dr pracuje na Bielanach, ale ja rodziłam moją Lenkę w sw Zofii (i
          polecam wink
          • myszka777 Re: dr. Monika Antepowicz / Warszawa 19.03.06, 00:14
            dr Antepowicz pracuje w szpitalu bielanskim (ale to już ktoś napisałsmile ), poza
            tym przyjmuje też w LIM-ie, zapisuję się do niej z wyprzedzeniam, czyli średnio
            co miesiąc, ostatno częstotliwość moich wizyt się zwiekszła (co 2 tyg - ale to
            dla tego, że mam kłopoty z szyjką), do tej pory jakiś wiekszych kłopotów z
            dostaniem się do p.dr nie miałam, poza tym dr niezależnie od kolejki
            oczekujących przyjmie tak zwany nagły przypadek - niestety też to przerabiałam
            osobiście sad (niespodziwane krwawienie w 22tc)
            w LIMie dr przyjmuje (między innymi) w soboty i w niedziele - co daje możliwość
            wizyt wraz z mężem, dr nie ma nic przeciwko, wręcz zachęca do wspólnych wizyt,
            co do zwolnień - nie bardzo zrozumiałam co miała jedna z forumowiczek na myśli
            pisząc, że dr nie może wystawiać zwolnień, oczywiście, że może wystawiać i
            wystawia i są one jak najbardziej prawidłowe, właściwe itp - od lutego jestem
            na zwolnieniu wystawionym właśnie przez dr Antepowicz
            wcześniej chodziłam do wielu różnych lekarzy, głównie mężczyzn (bo w moim
            przekonaniu byli/są lepszymi fachowcami), jednak zmieniłam zdanie jak poznałam
            dr Antepowicz, tylko kobieta, która sama była w ciąży może naprawdę zrozumieć
            inna kobietę będącą w ciąży
            • mavva Re: dr. Monika Antepowicz / Warszawa 21.03.06, 13:02
              Pani dr przyjmuje też na NFZ w Ibisie przy Górczewskiej.
    • bbbbb2 Re: dr. Monika Antepowicz / Warszawa 21.03.06, 19:20
      Przemiła, sympatyczna, świetny fachowiec. Prowadziła moja pierwszą ciążę,
      prowadzi teraz drugą. Brak słów, same superlatywy !
      Terminy w Lux - Medzie kretyńsko odległe, ale ja chodze bez zapisu, jeszcze się
      nie zdarzyło żeby mnie nie przyjęłasmile
      pozdrawiam, Basia
      • megg25 Re: dr. Monika Antepowicz / Warszawa 23.03.06, 16:56
        dziś byłam u pani doktor i powiedziała mi że zmienili jej umowę i od kwietnia
        nie może przyjmować żadnych dodatkowych pacjentek (do tej pory nie było
        problemu)

jestem załamana bo to miała byc moja ostatnia wizyta przed porodem i kończy mi
        się zwolnienie i kto mi teraz je wystawi, poza tym tak dziwnie iść do innego
        jak ktoś prowadził ci całą ciążę, przecież ja już nie dam rady pracować a nie
        będę wykorzystywać urlopu macierzyńskiego przed porodem, bo i tak jest krótki!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka