Dodaj do ulubionych

Dr Kuligowski - Poznań

29.03.06, 15:39
Dziewczyny, czy dr Wojciech Kuligowski nadal pracuje w Klinice Św. Rodziny?
Chciałabym tam rodzić, a jego ewentualna obecność wprost mnie przerażasad
Obserwuj wątek
    • mrrkot Re: Dr Kuligowski - Poznań 29.03.06, 20:39
      tak, pracuje... dużo się o nim naczytałam big_grin jedna dziewczyna radziła, zeby
      przed wyjazdem na poród zadzwonic do szpitala i zapytać, kto ma dyżur big_grinbig_grin żeby
      na niego nie trafić.... ja mam nadzieję, że nie trafie big_grinbig_grin
      • agawa5 Re: Dr Kuligowski - Poznań 06.04.06, 14:34
        Na dyzuze w klinice jest zawsze 2 lekarzy wiec mozesz sie nie zgodzic na to aby
        Kuligowski cie dotykał i badał. Przeciez nikt Cie do niczego nie zmusi. A na
        izbie przyjęc (on czesto tam bywa) moze zbadac cie połozna. Moze zastanów sie
        nad własną połozna?
        A Kuligowski pracuje i dyzury ma w piątki.
        • calandra Re: Dr Kuligowski - Poznań 07.04.06, 12:42
          A kto to taki i czemu się go tak boicie ? O.o
    • goga824 Re: Dr Kuligowski - Poznań 07.04.06, 15:08
      to jest lekarz ze szpitala Św. Rodziny ,ma ksywke ,,Rzeźnik'', a boimy sie go
      dlatego,że właśnie się tak zachowuje względem kobiet ciężarnych jak rzeźnik.
      Większość kobiet które miały z nim do czynienia, mówi ze należy go unikać?
      (delikatnie mówiąc).
    • efka31 Re: Dr Kuligowski - Poznań 07.04.06, 20:18
      Nie wiem na czym polega fakt ze wiekszosc osob ma taka opinie o
      dr.Kuligowskim..Jestem studentka poloznictwa i wielokrotnie widzialam jak sie
      zachowuje w stosunku do pacjentek.Nigdy nie zauwazylam zeby byl
      ordynarny,wulgarny i niemily!Wrecz przeciwnie byl delikatny,odpowiadal na
      pytania.Owszem jego postura moze przerazac ale wyglad nie swiadczy o tym czy
      lekarz jest dobry czy zly!
      • tess74 Re: Dr Kuligowski - Poznań 08.04.06, 13:39
        Znam te opinie o doktorze i po swoim pierwszym z nim kontakcie przy okazji
        poronienia byłam podobnego zdania, kto wie czy czesciowo nie z powodu jego
        wyglądu, ale musze powiedziec ze kiedy w drugiej ciazy przy porodzie doszlo do
        sytuacji zagrozenia zycia dziecka natychmiastowo podjal decyzje o cesarkim
        cieciu, bardzo fachowo je przeprowadzil i uratowal zycie mojemu synowi, ktory
        urodzil sie zupelnie zdrowy i calkowicie dotleniony tylko i wylacznie dzieki
        jego blykawicznej reakcji- byc moze uznacie ze tak wlasnie lekarz postapic
        powinien i pewnie racja bedzie po waszej stronie ale nasluchalam sie o tylu
        przypadkach w ktorych tej szybkiej decyzji zabraklo ze bede mu wdzieczna do
        konca zycia, dodam tylko ze moj porod prowadzila wspaniala polozna, ktora o
        doktorze miala jak najlepsze zdanie i poinformowala mnie ze w zwiazku z jego
        obecnoscia na dyzurze bardzo dobrze udalo nam sie wycelowac z terminem porodu.
        w póżniejszym czasie bylam tez u niego na wizycie prywatnej, gdzie zotalam
        szczegolowo przebadana (w tym usg) i poinformowana wyczerpujaco na kazdy
        interesujacy mnie temat za 50 zlotych polskich. Podejrzewam ze sposob bycia
        doktora moze byc uznany za kontrowersyjny co przy jego poteznej posturze sklada
        sie na ten straszny pseudonim, ale to wszytko. Ja jestem niezmiennie wdzieczna
        i zobowiazana.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka