24.04.06, 13:18
Czy któraś z Was rodziła w Lesznie????
Obserwuj wątek
    • malgocha11 Re: LESZNO 24.04.06, 16:51
      Witam - ja zamierzam i niestety od dawna czekam na maile od rodzących w
      Lesznie - bez skutku..., więc pozostaje mi to co się dowiedziałam od lekarza,
      położnej i koleżanek. Ja mam termin na koniec maja a Ty? Z pozdrowieniami.
    • agoclon Re: LESZNO 24.04.06, 20:35
      Cześć, ja nie rodziłam w Lesznie ale tam mieszkałam i coś niecoś wiem na ten
      temat, bo sama za 3 tygodnie rodzę więc rozmawiam smile Niedawno rodziły tam
      kuzynka i koleżanka i są bardzo zadowolone, i warunkami szpitalnymi (jest
      wanna, liny nad łóżkiem, worki sako itp.), i opieką podczas porodu i
      poporodową. Jednak co mi się nie spodobało z opowieści to to, że prawie zawsze
      podają kroplówkę na wywołanie skurczy - za bardzo nie czekają na samoczynną
      akcję porodową, a taka u pierworódek jakoś zawsze się opóźnia smileAle myślę, ze
      nie ma większych obaw aby tam rodzić. powodzenia!
      • inessa71 Re: LESZNO 25.04.06, 15:21
        Ja tez jestem z Leszna, a jaki gin jest najlepszy???
        • agoclon Re: LESZNO 26.04.06, 18:27
          Co do najlepszego ginekologa to nie wiem, który najlepszy...chodziłam do pani
          dr Pawlaczyk,ogólnie byłam z niej zadowolona ale ciąży już niestety nie
          zdążyłam u niej poprowadzić, bo wyprowadziłam się do Wrocławia. Ona prowadziła
          moją koleżankę i ta była z niej zadowolona. Mi osobiście nie podoba się tej
          pani dr milczenie, jak sama nie zapytasz o wszystko co Cię interesuje to ona
          sama nic nie powie-taką ma dziwną zasadę. Mogę polecić z kolei dr Grabarczyka,
          który prywatnie przyjmuje na Zatorzu na ul. Szymanowskiego, słyszałam o nim
          wiele dobrego.
          • inessa71 Re: LESZNO 27.04.06, 15:32
            A co myślicie o ginie dr Jędrzejczaku???
            • megan79 Re: LESZNO 04.05.06, 19:51
              Nie znam niestety opinii o tym ginie,sama chodze do gin Warelis i jestem
              zadowolona i słyszałam o niej pozytywne informacje.
            • magflieg Re: LESZNO 14.05.06, 13:04
              Hej dziewczyny! Rodziłam w Lesznie 30 pażdziernika ubiegłego roku, moim lekarzem był dr Grabrczyk -po prostu super lekarz i jeszcze miałam to szczescie że miał dyżur jak trafiłam na porodówkę. Jest to lekarz z typu takich co wszystko wyjaśni i popiera rodzenie z mężem (mój chodził na wszystkie nasze wizyty wciąży i lekarz mu mówił jak ma o mnie dbać i wogóle jak będzie przy porodzie.
              A co do rodzenia w szpitalu w Lesznie to nie jest źle poroód rodzinny fajne sale potem oddzielny pokój opieka dość miła ale no coż czasem ktoś tam niemiły też się trafi. Jak chcecie coś więcej wiedzieć możecie pytać na maila magflieg@wp.pl.
              acha w Lesznie jest w szpitalu bezpłatna szkoła rodzenia polecam ale to lekarz was musi skierować!!!
              • melania1978 Re: LESZNO 23.06.06, 08:36
                Drogie mamy
                A co sądzicie o doktorze Sobczyku z Leszna?
                Czy jest możliwość otrzymania znieczulenia zewnątrzoponowego przy porodzie
                naturalnym?
                Pozdrawiam
                • ijamrog Re: LESZNO 10.07.06, 10:04
                  Czesc jestem w 17 tygodniu ciąży mam termin na 17-12-2006,mam pytanie do kobitek
                  ktore juz rodzily, ktora polozna jest dobra w Lesznie. Ja jestem z Polkowic ale
                  bede rodzila w Lesznie.

Pozdrawiam
                  Iwa
    • palolinkaa Re: LESZNO 15.05.06, 08:54
      Jedrzejczak? Slyszalam od kolezanki ze jest ok bo do niego chodzi,ale ja
      osobiscie polecam dr Grabarczyka, do ktorego sama chodze i jestem z niego
      bardzo zadowolona. Bardzo mily, sympatyczny jezeli trzeba to nakrzyczy (jak sie
      go nie sluchasz) bo twierdzi ze malenstwo jest najwazniejsze i jakby mogl to
      wyslalby cie od razu na zwonienie. Ja jeszcze pracuje a jestem w 5 miesiacu co
      widze ze nie za bardzo mu sie to podoba, ale z moim zdaniem tez sie liczy. (No,
      przynajmniej musiwink )Uwielbia pary ktore przychodza razem, gdzie rowniez tautus
      bierze czynny udzial w spotkaniu i dyskusji. Bardzo lubi jak zadaje mu sie
      pytania odnosnie ciazy itp. Ma rowniez dobry, specjalistyczny sprzet (ponoc ten
      najnowszy) gdzie co wizyte mozna robic usg i nie jest to niebezpieczne dla
      plodu.
      Co do szpitala w Lesznie, slyszalam ze jest jednym z najlepszych oddzialow
      polozniczych w Polsce, z dobra fachowa obsluga i polozynymi. Kobiety wspominaja
      porod w Lesznie bardzo milo. A Grabarczyk preferuje porody rodzinne. Ja tez
      zamierzam taki miec.
      Jesli bylabys zainteresowana tym lekarzem a chcesz telefon do niego, daj znac.
      Pozdrawiam
      Paula
    • nata76 Re: LESZNO 23.06.06, 10:30
      Kochane,a czy w Lesznie mozna rodzić do wody?POzdrawiam!!!
      • earl.grey a jak po cc - każą naturalnie? 23.06.06, 10:35
        czy robia drugie cc?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka