chwedzia 16.05.06, 14:27 jakie Wasze opinie? poród? opieka po nad mamą i dzidzią? lekarze? etc... Pls...... Poró tuż tuż Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tocca.9 Re: Międzylesie? 16.05.06, 21:40 Byłam bardzo zadowolona!!!!!! Poród: dzięki wyjatkowej położnej Pani Celinie nie bałam się porodu.Bardzo się o mnie troszczyła i podtrzymywała na duchu.Pomogła w trudnej sytuacji i zawdzięczam Jej szczęśliwe rozwiązanie...Ma prawdziwe p o w o ł a n i e !!! Opieka nad mamą: bardzo życzliwa, ciepła fachowa.Zawsze mogłam liczyć napomoc pod każdym względem.Opieka nad dzieckiem również bardzo dobra.Zawsze byłam dokładnie informowana o stanie dziecka a pediatra ,która zajmowała się moim dzieckiem odpowiadała mi na każde moje pytanie z dużą cierpliwością i zrozumieniem.Wiedziałam,że przy takim lekarzu mojemu dziecku nic nie zagraża. Oddział jest czysty,odnowiony,kameralny z ciepłą i życzliwą atmosferą. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
izabella_g Re: Międzylesie? 24.05.06, 13:06 Chodzi o międzylesie kolejowy czy CZD? Odpowiedz Link Zgłoś
chwedzia Re: Międzylesie? 25.05.06, 14:35 mam termin na 31.05 i zastanawiam się nad wyborem miedzylesia.... rozważam też praski i karową 9ale tu akurat widze małe szanse) jakies Wasze sugestie? Odpowiedz Link Zgłoś