zalach 17.06.06, 23:35 Witam).POszukuję info odnośnie tego szpitala.Jakie są opienie wśród forumowiczek,które urodziły w szpitalu w Pile?Jest ok czy trzymac się z daleka, bo straszne położne,lekarze itd????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zwierzakowa Re: szpital w Pile 18.06.06, 20:38 Witam i ja tez bede rodziła w Pile. powiem,ze zdania sa podzielone na ten temat, slyszalam rozne opinie! to jest nr do szpitala 067 2106602, mozna zadzwonic i sie umowic na "wycieczke" po szpitalu, ja bylam tam ale trafilismy akurat na ciezki dzien i nie bylo czasu na zwiedzanie ( w IBI jest sklep dla ciezarnych tam sprzedaja panie polozne ze szpitala, proponuje sie tam przejsci i pogadac, one sa bardzo mile i chetnie odpowiedza na pytania, prosze powiedz na kiedy masz termin, ja na 30 lipca, pozdrawiam serdecznie!! Odpowiedz Link Zgłoś
zalach Re: szpital w Pile 19.06.06, 21:30 Hej.Ja mam termin na 27 lipca, a wedlug jednego usg to nawet na 23 lipca.A mozesz dac mi namiar na dobrego ginekologa w Pile?Nie jestem stąd,ale moze bedzie tak,że urodze tutaj,bo mam tu rodzine))).Pozdrawiam gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzakowa Re: szpital w Pile 19.06.06, 22:47 ja niestety nie chodze do gina w Pile tylko w Kaczorach, i niestety nie znam z Pily zadnych poszukaj na necie mysle, ze znajdziesz, pozdrawiam serdecznie jakby co to moj nr GG 2148034 Odpowiedz Link Zgłoś