bysiaxxxx 14.08.06, 12:32 Witam! Mam mala prosbe do wszystkch dziewczyn ktore robily 3D 4D usg we wroclawiu, gdzie moge sie udac , gdzie polecacie?prosze o pomoc. z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcelin4 Re: USG 4D -gdzie we wroclawiu??? 14.08.06, 13:50 dr T.Fuchs pn, czw od. 15.30 rejestracja codziennie od 9 do 20. 071 785 52 00 centrum medyczne medex ul. Sw Mikołaja 51/52. Cena 120 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczka7 Re: USG 4D -gdzie we wroclawiu??? 14.08.06, 14:10 też tam robiłam - super, tylko nie wiem czy nie pojechał na urlop, bo prauje na dyrekcyjnej, a dyrekcyjna zamknięta przez 3 tytgodnie Odpowiedz Link Zgłoś
dyrhucza Re: USG 4D -gdzie we wroclawiu??? 14.08.06, 14:12 Mediconcept ul Krzycka. Koszt 150 zł do wyboru masz kilku lekarzy. Ja akurat chodze do Halamy. Odpowiedz Link Zgłoś
nat.wroclaw Hej Dyrhucza 14.08.06, 16:33 Hej, tez chodzę do Halamy, nie znam go długo, zle ciąże prowadzi znakomicie. Czy chcesz (jeśli jestes w ciąży oczywiście rodzić u Halamy w Trzebnicy? Rozmawiałam z nim ostatnio o porodzie i powiedział mi kilka ciekawych rzeczy, min. to, że wie, że u niego nacina się za często i często bez potrzeby i gdyby on stał przy porodzie i patrzył dziewczynom na ręce, to by tyle nie cięły. Na koniec dodał rozbrajająco: "No ale co ja mogę, pani Natalko, nie mogę im rzeciez zakazać, ani napisać pani w książeczce "nie nacinać". Rozbawił mnie trochę, ale nie dał niestety wielkiej nadziei na poród dostosowany do indywidualnej sytuacji pierworódki, tylko kazał się przygotować na rutynę. A to w sumie najlepsza porodówka na Dolnym Śląsku, echhh. No takie, widzisz mam różne przemyślenia. Jeśli znasz go trochę lepiej, a może znasz jakieś sensowne położne z Trzebnicy (on nie chciał mi polecić żadnej - nawet do rozmowy o porodzie, powiedział tylko "Im starsza, tym lepsza, bo bardziej doświadczona i mniej się boi, że krocze pęknie i czeka z nacieciem.") - to odezwij się do mnie, czy tutaj, czy na priw: nat.wroclaw@gazeta.pl Pozdrawiam, Natalia PS: Żeby nie było tak całkiem off topic: my robimy usg 3/4D u Halamy w mediconcepcie oraz u dra Mazurca w Corfamedzie (120 zł). Halama mówił, że Mazurec ma lepszy sprzęt niż ten z Mediconceptu. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrhucza Re: Hej Dyrhucza 15.08.06, 09:01 Hej odpowiadam Ci na maila, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś