abetyna 18.08.06, 14:38 hej mamuski obecne i przyszłe - czy któras z Was jest z Knurowa lub okolic? Jeśli tak to do jakiego gina chodzicie i kogo polecacie???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiesia140 Re: Knurów?! 18.08.06, 16:28 abetyna napisała: > hej mamuski obecne i przyszłe - czy któras z Was jest z Knurowa lub okolic? > Jeśli tak to do jakiego gina chodzicie i kogo polecacie???? Ja tam rodziłam i jest super.Położne miłe, lekarze też. Pielęgniarki pomocne przy karmieniu. Ja polecam doktora Bębna, ale inni lekarze też są w porządku. Pediatria jest trochę oschła, ale bardzo dokładna jeśi chodzi o dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
abetyna Re: Knurów?! 18.08.06, 16:32 wiesia 140 - czy teraz też spodziewasz się dziecka? A do dr Bębna chodzisz prywatnie, do sanvity? Odpowiedz Link Zgłoś
wiesia140 Re: Knurów?! 07.09.06, 21:45 Ja teraz nie jestem w ciąży, ale chodzę do doktora do sanvity. W szpitalu rodziłam dwa razy więc wiem co mówie- wprawdzie miałam cc, ale słyszałam opinie tych kobiet, które rodziły naturalnie, bo leżały ze mną na sali. Wszystkie były zadowolone. Odpowiedz Link Zgłoś