Dodaj do ulubionych

najlepszy fachowiec od usg genetycznego w Lodzi

13.09.06, 17:26
Jestem po icsi i przede mną usg genetyczne w 12 tc. Zapisłam sie już w
przychodni Novum w Warszawie na to badanie, ale może mogłabym je zrobic
bliżej, w Łodzi. Zależy mi na bardzo dobrym fachowcu od takiego usg.
Chcialabym po tym badaniu wykonac też testy Pappa. Doradźcie, łodzianki, proszę.
Obserwuj wątek
    • amwaw Re: najlepszy fachowiec od usg genetycznego w Lod 13.09.06, 17:27
      Nie jestem łodzianką, ale łodzianką być nie trzeba, żeby znać dr Dudarewicza..
    • filipinka79 Re: najlepszy fachowiec od usg genetycznego w Lod 13.09.06, 17:55
      Ja polecam Gametę. Mają swoją strone i tam masz cennik więc możesz porównać.
      Tam tez pracuje dr Kaczmarek i ja uważam go za najlepszego fachowca w tej
      dziedzinie. Robił mi Usg genetyczne w obu ciążach i trwało 40 min. Sprawdza
      wszystko bardzo dokładnie i wszystko mówi. Niezły jest też dr Kozarzewski też z
      Gamety ale nie jest tak dokładny jak Kaczmarek.
    • olutka75 Re: najlepszy fachowiec od usg genetycznego w Lod 13.09.06, 20:04
      wyciągam
    • madda71 Re: najlepszy fachowiec od usg genetycznego w Lod 13.09.06, 21:05
      zajrzyj w ten watek, tam jest podany nr telefonu, tylko nie wiem czy aktualny
      jeszcze.
      Dudarewicz jest fachowcem.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=600&w=34280569&a=34280569
    • exylia Re: najlepszy fachowiec od usg genetycznego w Lod 13.09.06, 21:26
      Dudarewicz. Robiłam u niego USG 2 razy. Raz genetyczne - trwało 45 minut i raz
      zwykłe - trwało 20 minut. Z obu mam filmik na CD.
    • jula05 Re: najlepszy fachowiec od usg genetycznego w Lod 13.09.06, 22:07
      dr Lech Dudarewicz - tel. 0603 166 978, ul. Kamińskiego 31, Łódź.
      Robiłam u niego test PAPP-A, no a za 2 tyg. zapisana jestem na usg genetyczne,
      a jestem z Torunia
      • barbarek1 Re: prof. Respondek-Liberska 13.09.06, 22:43
        polecam p. prof. Respondek, przyjmuje w przychodniach na ul. Nawrot (wtorek) i
        na ul. Zielonej 25(sroda), jest szefową kliniki wad płodu w CZMP. W swojej
        dziedzinie jest na prawdę świetnym specjalistą - możesz liczyć na dokładne
        godzinne USG i echo serca. Poza tym jest wspaniałą, ciepłą kobietą.
      • grochalcia Re: oczywiscie, ze Dudarewicz 14.09.06, 09:34
        jechalam do niego 200 km na usg genetyczne. najpiuerw mialam jechac do
        Roszkowskiego do Warszawy, ale jak sobie poczytalam na forum jaki on potrafi
        byc to mi sie odechcialo. a dudarewicz to kla\sa, mila wizyta no i w 4 miesiacu
        przepowiedzial plec w 100 procentach. W drugiej ciazy tez do niego pojade!!!
        Kasia
    • olutka75 Re: najlepszy fachowiec od usg genetycznego w Lod 14.09.06, 10:24
      Dziekuję dziewczyny, coraz bardziej przekonuję sie do Dudarewicza. A duzo
      wczesniej muszę sie tam zapisać? jestem w 8 tygodniu ciąży... Czy jest to usg
      przez brzuch czy wewnętrzne? jeszcze jedno: Czy test pappa Dudarewicz zaleca
      zawsze czy tylko jak są wątpliwości? (troche boje się wyników testu, ale z
      drugiej strony jestem po in vitro, więc chyba powinnam zrobić...)
      • aniakowalik Re: najlepszy fachowiec od usg genetycznego w Lod 14.09.06, 10:43
        Oczywiście Lech Dudarewicz. Polecam. W dwóch ciążach byłam u niego na USG
        genetycznym i raz na zwykłym. Badanie (przez brzuch) bardzo dokładne, płeć
        określona w 100%, dokładny opis, całe badanie nagrane na płytkę. Najlepiej
        wcześniej zadzwonić i umówić się na konkretnę godzinę, wtedy nawet gdy jest
        dużo dziewczyn, wychodzi z gabinetu i prosi po nazwisku. Można się też nie
        zapisywać i przyjechać w ciemno, wtedy bez zapisów przyjmuje po godz 18 no i
        czekasz do skutku, czasami długo. Ale przyjmuje wszystkie dziewczyny. Radzę
        jednak zadzwonić z 2 tygodnie wczesniej i się umówić.
        • grochalcia Re: najlepszy fachowiec od usg genetycznego w Lod 14.09.06, 11:02
          ja bylam u niego w 20 tygodniu. Dzwonilam tydzien wczesniej. Badanie przez
          brzuch. testy i dalsze badania dopiero w razie watpliwosci. Jak mu sie wszystko
          podoba nic nie kaze robic. Naprawde polecam. Mysle, ze najlepsza rekomendacja
          jest to, ze ktos jechal do niego te 200 km i ma zamiar jechac znowu, nie??
      • amwaw Re: najlepszy fachowiec od usg genetycznego w Lod 14.09.06, 11:06
        strona:
        www.genetyka.hg.pl/

________
        Dominika nurkuje
        Dominika 8 mś
        • olutka75 Re: najlepszy fachowiec od usg genetycznego w Lod 14.09.06, 11:38
          dzięki dziewczyny!
          Slyszałam jeszcze, ze lepsza od niego jest Respondek- liberska, ale nie wiem,
          gdzie przyjmuje. Może wy wiecie? Jakby co, to do Dudarewicza jestem juz niemal
          przekonana (po waszych opiniach-rzecz jasna). To wspaniale, ze tu tyle
          zyczliwych duszyczek i zawsze poradzą, gdy się ma watpliwości. Uwielbiam was!!!
          • jula05 Re: najlepszy fachowiec od usg genetycznego w Lod 16.09.06, 20:31
            Ja polecałm Ci najpierw dr Dudarewicza, ale mój ginekolog prowadzący, z którym
            to konsultowałam polecił mi p. prof. Respondek-Liberską. Ja mu ufam (swojemu
            lekarzowi) wiec jednak zdecyduje sie na p. prof., co nie znaczy, ze mam złe
            zdanie o dr Dudarewiczu, wrećz przeciwnie, tez go polecam.
          • lena99 Re: najlepszy fachowiec od usg genetycznego w Lod 16.09.06, 21:09
            Ja polecam prof. Respondek. Super dokładne usg, bardzo kompetentna p. doktor (a
            przy tym miła). Jechałam do niej 200 km i w kolejnej ciąży też pojadę!
    • olutka75 Re: najlepszy fachowiec od usg genetycznego w Lod 14.09.06, 14:00
      wyciągam
      • olutka75 Re: najlepszy fachowiec od usg genetycznego w Lod 15.09.06, 16:17
        dziewczyny, a dokladnie w którym tygodniu najlepiej robić to pierwsze usg
        genetyczne- w 12, 13?
        • ola33333 Re: najlepszy fachowiec od usg genetycznego w Lod 15.09.06, 19:42
          najlepiej 13ty tydzien (czyli ukonczone 12 tygodni ciazy) liczac od pierwszego
          dnia ostatniej miesiaczki).
          • olutka75 Re: najlepszy fachowiec od usg genetycznego w Lod 04.10.06, 19:02
            A macie jakis telefony do przychodni, w której przyjmuje Liberska? wiem, że na
            Zielonej i na Nawrot. Gdzie mają lepszy sprzęt do usg?
    • madziorek27 Re: najlepszy fachowiec od usg genetycznego w Lod 05.10.06, 12:45
      Dr Dudarewicz oczywiście - świetny specjalista , naprawde zna się na rzeczy.
      Przyjmuje na ul. Kamińskiego w Łodzi(prywatnie).Polecam wszystkim , nie mydli
      oczu jak inni lekarze , mówi wprost i o wszystkim , bardzo dokładny , a to że
      długo robi badanie i sprawdza nawet kilka razy to tylko może świadczyć o jego
      profesjonaliźmie.Osobiście byłam jego pacjentką i w następnej ciąży też
      zamierzam być jego pacjentką.Jescze przyjmuje państwowo w poradni genetycznej w
      ICZMP w Łodzi.
      • mlodamama13 Re: najlepszy fachowiec od usg genetycznego w Lod 12.10.06, 19:47
        do wszystkich badań należy mieć dystans - to tylko badania dodatkowe....
        Każdy, nawet najlepszy fachowiec może się pomylić, a ja na pewno nie mam do
        Pana Doktora żalu, niemniej jednak USG genetyczne wyszło (robione przez niego)
        prawidłowe, a po porodzie okazało się, że Malutki ma rozszczep kręgosłupa....

Miałam pecha....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka