moreno500 Re: Babka Medica - kogo polecacie??? 16.09.06, 10:16 oczywiście dr Zioło Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_1 Re: Babka Medica - kogo polecacie??? 16.09.06, 17:05 dr Tomasz Dworniak. Miły i kompetentny. Sam przypomina, żeby się kontaktować jeżeli będą jakieś problemy. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
agamamaoli Re: Babka Medica - kogo polecacie??? 16.09.06, 18:52 Polecam swoją panią dr Ewę Dądalską - sprawdzona, prowadziła moje obydwie ciąże - nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń - miła, bardzo dokładna, delikatne no i same ahy i ohy. Pracuje na Karowej. Pozdr Aga Odpowiedz Link Zgłoś
anetakm1 Re: Babka Medica - kogo polecacie??? 17.09.06, 08:24 Ja też polecam panią dr E. Dądalską. Prowadzi moją ciążę i działa na mnie uspokajająco. Miła, dokładna i polecono mi ją jako super fachowca. Można do niej zadzwonić w każdej chwili. Zresztąd jak ją tylko zobaczysz nabierzesz zaufania. Odpowiedz Link Zgłoś
kajtanka Re: Babka Medica - kogo polecacie??? 17.09.06, 09:30 Dr Radkiewicz jest rewelacyjna, ma jedną wade pracuje na Inflanckiej co juz jest mniej rewelacyjne ale to tez zalezy kto co lubi. Ja tam rodziłam i póki ona była było ok jak skonczyła dyżur juz mniej fajnie. Ale sama ona jako lekarz jes fachowa, miła kompetentna. POLECAM ja bardzo bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
kania_kania Re: Babka Medica - kogo polecacie??? 17.09.06, 12:54 Dr Radkiewicz jest najlepsza. A szpital na Inflanckiej da sie oswoic Tylko trzeba sobie srodki na to odpowiednio wczesniej przeznaczyc Kania Odpowiedz Link Zgłoś
kajtanka Re:kania_kania 17.09.06, 13:23 Mysle że to nie oto chodzi by płacić i miec miły personel. Ja i tak zostawiałam tam tysiaka więc nie mało. Szkoda że wszystko się kręci wokuł kasy . Ale jak mówiłam wczesniej kazdy czego innego oczekuje ) Odpowiedz Link Zgłoś
kania_kania Re:kania_kania 17.09.06, 20:25 Ja wiem, ze nie powinno sie krecic wokol kasy, ale taka mamy rzeczywistosc. Wybadalam szpital, pogadalam z kobietkami na oddziale, jak tam lezalam (w zeszlym roku - 2 razy), z polozna i moja gin. Wiem, co wiedziec powinnam. Oczywiscie - nieprzewidzianego nie wezme pod uwage - ale cala reszte - tak. Czytalam Twoj opis porodu, wiec, co Ci sie nie podobalo, czym bylas wstrzasnieta. Ja chcialabym takich przezyc uniknac. Doszlo do tego, ze zapoznalam sie dokladnie z karta praw pacjenta, wynotowalam sobie wazne dla mnie punkty. I tak uzbrojona (plus wynajeta polozna i maz) zamierzam udac na Inflancka na porodowke i wywalczyc swoje, czyli trzeci udany porod. A jak wyjdzie... Opisze za pol roku ))) Kania Odpowiedz Link Zgłoś
kajtanka Re:kania_kania 17.09.06, 20:43 a ja Ci życze by było wszystko tak jak chcesz bez zadnych niespodzianek ))) chyba że bedą to miłe niespodzianki )) Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 dr Maria Łubiarz 18.09.06, 15:50 Mój typ nr 1 , sprawdzona osobiście na 2 m-scu dr Zioło. Odpowiedz Link Zgłoś
minka2403 Re: dr Maria Łubiarz 25.09.06, 23:24 Prowadzi moja ciaze, osoba bardzo sympatyczna i jednoczesnie kompetentna. Od pierwszego kontaktu wzbudza zaufanie. Bardzo dobrze robi USG (a swoja droga jest w tej chwili w trakcie robienia II stopnia specjalizacji). Zostala mi polecona przez położną pracującą na Karowej i bardzo sie ciesze, ze do niej trafilam. Odpowiedz Link Zgłoś
minka2403 Re: Joanna Pieles 25.09.06, 23:26 Caly moj post (cytuje jeszcze raz ponizej) odnosi sie do doktor Joanny Pieles. Przepraszam, troche jestem gapowata z ta elektronika > Prowadzi moja ciaze, osoba bardzo sympatyczna i jednoczesnie kompetentna. Od > pierwszego kontaktu wzbudza zaufanie. Bardzo dobrze robi USG (a swoja droga > jest w tej chwili w trakcie robienia II stopnia specjalizacji). Zostala mi > polecona przez położną pracującą na Karowej i bardzo sie ciesze, ze do niej > trafilam Odpowiedz Link Zgłoś
aluminium3 Re: Babka Medica - kogo polecacie??? 26.09.06, 08:33 wiem kogo NIE polecam - dra Ziolo. poszlam do Babki na usg 3d, wszystko byloby super, gdyby nie sam lekarz.. czlowiek dziwny, jak dla mnie dosc prymitywny (niedopuszczalne hasla typu "dziecko lezy do d...", "kurde, odwroc sie"), wypytywal o konkurencje, no i koniecznie chcial, zeby udalo sie 3D potrzasajac moim brzuchem (az mnie bolalo) - i zaluje, ze jego nie strzelilam w brzuch. wrazenie bardzo nieprzyjemne, odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś