Dodaj do ulubionych

dr Warzęchowski

05.10.06, 12:45
Witam, proszę o informację,jaka jest cena wizyty u dr Warzęchowskiego. Czy
przyjmuje też państwowo?? Czy jeśli byłabym jego pacjentką prywatnie
gwarantuje to przyjęcie na poród na Żelazną??? Czy robi problemy z L4? Będę
wdzięczna za namiary do dr na priv. Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • fairycharlotte Re: dr Warzęchowski 05.10.06, 16:50
      Ja byłam u dr na pierwszej wizycie i wyszłam zachwycona! Oby tak dalej smile Wizyta
      kosztowała 100 zł, trwała bardzo długo, doktor wypytał mnie chyba o WSZYSTKO, o
      co lekarze powinni pytać, a zwykle tego nie robią, a jego rady brzmiały bardzo
      sensownie. Z L4 nie było problemu - doktor w zasadzie siłą mnie wysłał na 3
      tygodnie zwolnienia (było to uzasadnione), choć się opierałam...wink
      Tu są na niego namiary: www.forum.e-mama.pl/viewtopic.php?t=226
      Niestety nie wiem, na ile uczęszczanie do niego zwiększa prawdopodobienstwo
      przyjęcia na Żelazną - sama chciałabym wiedzieć. Pewności pewnie nigdy nie ma,
      chyba, że sie wykupi położną...
      • milana55 Re: dr Warzęchowski 13.10.06, 12:29
        I tak jest faktycznie na każdej wizycie, wszystko mówi, wyjaśnia każdą głupotkę
        i watpliwość. Wart każdej złotówki. Polecam. Zresztą jest dużo dobrych opinni na
        forum.Co do przyjęcia na Żelazną - jest tak jak i u innych lekarzy z tego szpitala.
    • jniedz Re: dr Warzęchowski 13.10.06, 13:30
      Chodziłam przy pierwszej ciązy do dr Warzęchowskiego. niestety , gdy leżałam na
      patlogii nic nie wskurał, by przyspieszono mi cesarkę. Dlatego, że On pracuje
      na ginekologii, a nie na porodówce@!!!!!!Oczywiscie odwiedził mnie, ale na tym
      się skończylo. Z przyjęciem do szpitala nie bylo problemów. teraz wybrałam dr
      Rodzenia,ufam Mu, gdyż widziałam jak opiekuje sie dziewczynami do porodu. Przy
      drugim dziecku wybor padł na Rodzenia, gdyż pracuje bezpośrednio na patologii i
      porodówce oraz robi cesarki.Jeżeli chodzi o prowadzenie ciązy to obaj są OK.
      natomiast jeżeli juz chodzi o opieke w szpitalu to zdecydowanie polecam
      Rodzenia, dr Muszyńską, dr Kurczuk-Powolny
      • krecik2011 Re: dr Warzęchowski 13.10.06, 14:21
        Prowadzenie ciąży - nie wiem, nie chodzilismy, ale Dr Warzęchowski żonie zrobił
        super cesarkę. Pracował wtedy na porodówce i zdecydował o operacji, bo
        serduszko pracowało za wolno. Była taka błyskawiczna akcja jak w "ostrym
        dużurze". Pełen profesjonalizm. Do szybkich cesarek polecam.
        • krecik2011 Re: dr Warzęchowski 13.10.06, 21:40
          I jeszcze garść informacji od znajomej mojej żony. Ciazę prowadziła u Dr
          Rodzenia - godny polecenia. Ze 2 lata temu kilkakrotnie lezała w ciazy na
          Żelaznej. Na patologii opeikował sie nią m.in. Dr Warzęchowski. Oni tam się
          zmieniali chyba co miesiąc. Pamieta go bardzo dobrze i pacjentki na patologii
          go uwielbiały - poswięcał im mnóstwo czasu i były wreszcie doinformowane ( bo
          ponoć róznie na tym oddziale bywało ). Połozne z patologii tez wyrażały się o
          nim bardzo dobrze. Zeby jeszcze było ciekawiej to wtedy jej Dr Rodzeń działał
          na Ginekologii. Tak się rozpisałem, ale wiem, ze dużo z żoną temu człowiekowi
          zawdzieczamy. Pozdrawiam.
          • milana55 Re: dr Warzęchowski 16.10.06, 13:48
            Ja też trafilam na Patologii na Dr. Warzęchowskiego - taka sama super opieka
            jak w gabinecie ( chyba w stosunku do wszystkich pacjentek, nie tylko swoich
            własnych, chociaż jakiś mały akcencik " wyróżnienia" chyba się pojawiał).
            Położne na patologii także świetne. W ogóle cały pobyt działał wbrew pozorom
            dobrze głowę.
      • andzia273 Re: dr Warzęchowski 13.11.06, 13:07
        Jniedz,
        rozumiem, że Pani doktor dr Muszyńska i Pan/Pani dr Kurczuk-Powolny pracują na
        porodówce - Czy wiesz może gdzie przyjmują prywatnie?
        Napisz jeszcze gdzie chodisz do dr Rodzenia, bo wiem ze przyjmuje zarówno w
        Lecznicy Św. Zofii jak i na Luckiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka