Dodaj do ulubionych

dr Kunicki i dr Mrozek

10.10.06, 16:40
Chciałabym poznać Wasze opinie o tych lekarzach - obaj z LIMu - Kunicki też
prawdopodobnie ze szpitala na Karowej.
Chcialabym, poznać Wasze doświadczenia z Kunickim jako ginem a Mrozkiem jako
specjalistą od USG.

pozdrawiam
Magda
Obserwuj wątek
    • dwamartaki Re: dr Kunicki i dr Mrozek 10.10.06, 18:35
      Napisałam maila
      • monisia333 Re: dr Kunicki i dr Mrozek 24.10.06, 15:02
        Dwamartaki - mogę prosić o Twoja opinię na priv?
    • caroleck Re: dr Kunicki i dr Mrozek 10.10.06, 21:38
      bylam u dra Mrozka w Medicover - moze i dobry specjalista, ale nie mily!
    • first_baby Re: dr Kunicki i dr Mrozek 10.10.06, 22:34
      dzięki Dziewczyny!
    • goska_anna Re: dr Kunicki i dr Mrozek 24.10.06, 13:34
      Mnie także interesują opinie o tych lekarzach. Zarówno dobre jak i złe
      • monisia333 Re: dr Kunicki i dr Mrozek 24.10.06, 15:01
        Dr Kunicki prowadzi moją ciążę. Narazie jest ok. Bardzo sympatyczny,
        usmiechniety. Potrafi porozmawiać z pacjentką, wypyta o wszystko. na pierwszej
        wizycie udzielił mi wielu informacji co mogę, czego nie, co powinnam. Wrażenie
        bardzo pozytywne. U dr Mrozka byłam na jednym USG - podobno dobry fachowiec,
        małomówny. Zapisałam się na kolejne USG u niego i ciekawa jestem opinii innych
        dziewczyn. Pozdrawiam smile

Dr Kunicki jest z Karowej??????????
    • asia2737 Re: dr Kunicki i dr Mrozek 24.10.06, 16:03
      Dr Mrozek robił wszystkie badania usg podczas mojej ciąży. Słyszałam, że jest
      dobrym specjalistą i miedzy innymi dlatego chodziłam do niego na badania. Moze
      sprawiać wrazenie niemiłego (po pierwszym usg też tak o nim myślałam), ale w
      rzeczywistości jest całkiem sympatyczny.
    • tygrysiatko1 Re: dr Kunicki i dr Mrozek 24.10.06, 18:06
      MRozek pracuje na KArowej... jest świetnym specjalistą zarówno jeśli chodzi o
      ginekologię jak i o wykonywanie USG
      • monisia333 Re: dr Kunicki i dr Mrozek 25.10.06, 08:54
        nawiązuąc jeszcze do USG i dr Mrozka - czy może w LIM'ie któraś z Was robiła
        USG - tzn czy na normalnym USG nagrywaja na płytke i czy nagrywają 4D? I
        jeszcze jedno - czy od razu do mgabinetu wchodzicie z tatusiami czy dopiero po
        uprzedzeniu lekarza?
        • first_baby Re: dr Kunicki i dr Mrozek 26.10.06, 12:06
          Ja pierwszą ciążę całą przechodziląm na wizyty z Mężem - było to jednak na
          Madaliśkiego u dr Radiukiewicza. Pierwszy raz spytalam czy mogę wejść z Mężem -
          potem już nie pytałam. Na każdej wizycie było bardzo milo. Teraz chodzę do
          Kunickiego i jak raz weszlam z Mężem - spytalam wcześneij - to bylo drętwo i
          niezbyt milo. CHyba czul się obserwowany czy coś. Postanowiliśmy więc z Mężem,
          że będę sama wchodzilą do gabinetu. Na USG nie pytaliśmy czy możey razem wejść -
          poprostu wtargnęliśmy razem. USG bylo 2d u Mrozka.
    • szaniab Re: dr Kunicki i dr Mrozek 25.10.06, 09:36
      ten "team" prowadzil moja ciaze i bylam bardzo zadowolona. Dr Kunicki jest
      spokojny, wywazony i rzeczowy. Przyjmuje na wizytach dodatkowych gdy nie ma
      terminow. Jedyna wada to fakt ze dosyc czesto zdarza mu sie odwolywac wizyty. Dr
      Mrozek wylewny nie jest ale za to b. kompetentny. Mi taki oszczedny sposob bycia
      bardzo pasowal. Ogolnie - polecam.
    • k.sg Re: dr Kunicki i dr Mrozek 26.10.06, 19:43
      1. Dr Mrozek - byłam u niego na usg, faktycznie małomówny i chłodny, ale bylo
      wszystko OK.
      2. Dr Kunicki - dla mnie rewelacja. Prowadził moją ciążę, zawsze na początku
      wizyty wypytywał o wszystko, gdy miał chociażby cień wątpliwości zlecał badania.
      Bardzo ciepły, sympatyczny, a przede wszystkim kompetentny lekarz. Zawsze też
      można się z nim telefonicznie skontaktować w razie niejasności. Na każdą wizytę
      przychodziłam z mężem i nigdy nie pytałam dr. czy mąż może mi towarzyszyć, było
      to dla mnie oczywiste. Dzieki temu mąż dowiadywał się wszystkiego, a dr
      tłumaczył mu różne niejasności (coś co dla kobiet jest oczywiste, nie zawsze
      musi być jasne dla facetów). Do tej pory gdy przychodzę na kontrolę, dr zawsze
      wychodzi na korytarz, wita się z mężem i synkiem (w końcu po części jest "ojcem"
      sukcesu).
      P.S. Pracuje na Karowej, ale nie na położnictwie tylko na endokrynologi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka