Gość: guest IP: *.* 19.04.01, 12:44 CzescCzy ktos moze mi podac namiary na sprytnego lekarza w Gdansku, ktory potrafi dobrze zrobic USG? Katarzyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: USG w Gdansku IP: *.* 19.04.01, 12:54 Polecam prywatny gabinet "Pomorskie Centrum Diagnostyki i Terapii Prenatalnej" Gdańsk Zaspa ul. Burzyńskiego 6-E/1-A.Rejestracja telefoniczna codziennie 19 - 20 0601620110,dr Krzysztof Preis.Osobiście sprawdzałam dwa razy jest naprawdę świetnym fachowcem. Gabinet mieści się na tyłach bloku. Koszt wizyty ok. 100 pln.pozdrawiam Maarta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: USG w Gdansku IP: *.* 19.04.01, 13:02 Dzieki bardzo. Dzis wieczorem dzwonie i sie umawiam. Nie wiesz w jakim szpitalu praktykuje ten lekarz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: USG w Gdansku IP: *.* 19.04.01, 14:12 Nie jestem pewna, ale chyba nigdzie. Z tego co mówił mój lekarz, który mnie do niego skierował / Ze Szpitala Miejskiego w Gdyni/ zajmuje sie tylko diagnostyką prenatalną.Zapomniałam wcześniej dodać: proponuję zabrać ze sobą kasetę VHS - jest możliwość nagrania badania - naprawdę rewelacyjnie się ogląda.powodzeniaMaarta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: USG w Gdansku IP: *.* 19.04.01, 14:26 Maarta, jestes kochana. Juz zrobilam wywiad i zdobylam same dobre opinie na temat tego lekarza. Wiadomosc o kasecie VHS tez jest rewelacyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: USG w Gdansku IP: *.* 19.04.01, 14:38 Życzę powodzenia i samych dobrych wiadomości.Maarta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: USG w Gdansku IP: *.* 04.05.01, 20:42 KasiuLekarz, o którym pisze Marta jest świetny ale...może mieć gorszy dzień i zamiast dziewczynki zobaczyć chłopca ( w 22 tygodniu ciąży )tak, jak w moim przypadku! Więc zachowaj dystans pozdrawiam MonikaP.S. A praktykuje chyba na Klinicznej Odpowiedz Link Zgłoś