Gość: guest IP: *.* 27.06.01, 16:32 Gdzie w Warszawie można rodzić w wodzie i ile to kosztuje. Proszę o wrażenia mam, które tak urodziły swoje dzieci. Proszę bardzo odpowiedźcie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: WARSZAWA - PORÓD W WODZIE IP: *.* 02.07.01, 00:08 Kasiu! Poród w wodzie jest możliwy - podobno - w szpitalu św. Zofii przy Żelaznej, jednak musisz umówić się z położną (i zapłacić za obecność tej konkretniej osoby przy porodzie). Nie wszystkie pracujące tam polożne potrafią odebrać taki poród. Koszt: sala do porodu rodzinnego + położna, czyli bodaj 800 zł + od 650 zł - nie ręczę za te ceny, bo z pamięcią coś u mnie ostatnio kiepsko... Zadzwoń do szpitala - tam pewnie wszystko powiedzą dokładniej. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: WARSZAWA - PORÓD W WODZIE IP: *.* 02.07.01, 12:13 Klinika Damiana tez podobno oferuje mozliwosc rodzenia w wodzie ... cen rodzenia w wodzie nie znam - standardowy kosztuje 3900 + chyba 300 zl./dobe ... Najlepiej zadzwonPozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: WARSZAWA - PORÓD W WODZIE IP: *.* 02.07.01, 12:17 Centrum Damiana nie oferuje już porodów w wodzie, mają wprawdzie wannę w której możesz spędzić pierwszą fazę porodu, ale zaprzestali porodów w wodzie. Czemu? Nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: WARSZAWA - PORÓD W WODZIE IP: *.* 02.07.01, 14:59 Czesc! 3900 za porod, Dzi. Bardzo duzo, Odpowiedz Link Zgłoś