Dodaj do ulubionych

prof. Kotarski z Lublina

IP: *.* 14.05.02, 07:41
Dziewczyny, czy może miałyście do czynienia z prof. Kotarskim z Lublina? Może leczyłyście się u niego? Pytam, ponieważ zbliża się termin mojej kolejnej wizyty, a ja niestety tracę powoli zaufanie do prof. Wydaje mi sie,że zbyt powierzchownie podchodzi do, w moim odczuciu oczywiście, ważnych kwestii. Jeśli macie jakiekolwiek informacje, dajcie od razu znać.Przecież lepiej dmuchać na zimne, prawda? Pozdrawiam Was gorąco
Obserwuj wątek
    • Gość: Renika Re: prof. Kotarski z Lublina IP: *.* 16.05.02, 14:56
      Czy to mój Kasiek-Ptynia? Tak pytam, bo przestałaś odpowiadać na maile.. Co prawda złapałam wirusa "niedźwiadka", ale chyba nie zjadł listów od Ciebie..? SerdecznościRenikaPS. Ja nie poszłam ostatecznie do profesora, bo po "wywiadzie środowiskowym" nie wypadł najlepiej w oczach swoich podopiecznych.. Znalazłam dobrą i kompetentną pania dr Michalak w Luxmedzie.
      • Gość: KasiaK Re: prof. Kotarski z Lublina IP: *.* 17.05.02, 11:12
        Tak to ja Reniczku! Przed chwila wysłałam Ci liścik..Przepraszam za tę "niekontrolowaną" przerwę..Martwią mnie opinie o prof. Chyba nie ma sensu, zebym jezdzila do niego do Lublina taki kawał? Myślisz, że powinnam zlaleźć dobrego specjalistę w Warszawie? Ściskam Cię Moja Poetko. Kasiek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka