Dodaj do ulubionych

BROCHOW we Wrocławiu

IP: *.* 16.08.02, 08:56
czy ostatnio ktoś rodził na Brochowie-jak tam jest,proszę o pomoc.D.
Obserwuj wątek
    • Gość: iberia Re: BROCHOW we Wrocławiu IP: *.* 21.08.02, 21:33
      czesc,ja coprawda jestem z Krakowa ale na Brochowie we Wroclawiu,bo chyba o ten szpital chodzi,rodzila moja ciocia.musiala miec cesarke po ktorej nie zostala porzadnie pozszywana,optarzona i bylo tylko mnostwo problemow w tym z jej zyciem.to bylo prwie dwa lata temu.bylam w tym szpitalu i zrobil na mnie okropne wrecz wraznie,brudny,personel krzyczacy..brrrrr.nigdy bym tam nie poszla.pozdrawiamiza z Krakowa
      • Gość: Kingus Re: BROCHOW we Wrocławiu IP: *.* 21.08.02, 23:44
        A ja polecam-może wspomnienia nie najświeższe, bo sprzed prawie 3 lat, ale nie najgorsze. Jestem po cesarce, następny junior/ka w kwietniu -też będzie cesarka i też na Brochowie. Pozszywali mnie przecudnie-nie ma śladu dla niewtajemniczonych, sama ledwie znajduję. Moje dziecko urodziło się w kiepskim stanie-rozwija się świetnie, dwóch neurologów niezależnie stwierdziło, że zawdzięczamy to profesjonalnej opiece nad noworodkiem i zdrowemu rozsądkowi lekarzy z Brochowa. Mam kilka uwag, jak każdy i ten oddział ma minusy, ale myślę, że takiego bez wad nie ma. Na niemiły personel można nawrzeszczeć i postraszyć skargą, a na "aż" dwuosobowe" pokoje przymknąć oko-w końcu to tylko parę dni i nie wymagajmy warunków jak w hotelu z 5 gwiazdkami...I wtedy było czysto, z tego co wiem, nadal oddział jest pod tym względem pilnowany... PozdrawiamKingaps. za 2 tygodnie rodzi tam koleżanka-podam najświeższe dane

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka