Dodaj do ulubionych

porodówka

IP: *.* 20.11.02, 14:17
Czy istnieje w ogóle możliwość odwiedzin sali porodowej w trakcie jakiegoś porodu!!?? Pytam nie z ciekawości lecz z punktu widzenia przyszłej rodzącej - nie byłabym zadowolona z obecności osób postronnych w postaci wycieczki ze szkoły rodzenia. Jakie są wasze doświadczenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: sylwiakrol Re: porodówka IP: *.* 21.11.02, 09:48
      Nie wydaje mi się możliwe żeby w trakcie czyjegoś porodu odbywały sie wycieczki ze szkoły rodzenia.Ja odwiedzałam porodówkę ze szkołą,ale czekaliśmy aż będzie wolna.Widzieliśmy dziewczynę która była juz po porodzie i leżała pod kołderką w sali porodów rodzinnych.Wtedy to mi się nie podobało bo sądziłam że pewnie wszystko ją boli i nie ma ochoty żeby ja ktoś oglądał.Ale do tej sali tylko weszliśmy i wyszliśmy.Teraz już wiem że po porodzie człowiek czuje się o dziwo bardzo dobrze(przynajmniej ja),zadowolony że wszystko już ma za sobą.Nie mówię oczywiście o siadaniu czy chodzeniu.Ja po prostu sądziłam że po porodzie będę cała obolała,będzie bolało mnie nacięcie,krocze i w ogóle.Ale nie,gdy leżałam spokojnie w łóżku to nic mi nie dolegało,a wycieczki mogłyby przychodzić i podziwiać dumną mamę.Trochę zboczyłam z tematu...pa,pa,pa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka