Dodaj do ulubionych

Dr.Gwara Tychy

27.02.07, 12:57
Co sadziecie o doktorze Wojciechu Gwarze???
Obserwuj wątek
    • shemsi1 Re: Dr.Gwara Tychy 01.03.07, 17:59
      znam jego pacjentki, w szitalu sie nimi opiekuje, b. dobry fachowiec.
    • shemsi1 ale najlepszy na swiecie 01.03.07, 18:01
      jest dr Krzystyniak smile gorąco polecam
    • adi7903 Re: Dr.Gwara Tychy 08.03.07, 13:49
      Prowadził obydwie moje ciąże. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Zawsze mogłam
      zadzwonic czy przyjechac nawet bez wcześniejszego umawiania. Bardzo dziękuję,
      zwłaszcza,że druga ciąża była od początku zagrożona, czego dr. Dyrda (ordynator
      Mikołowa) nie stwierdził i mogłam stacic dzieciątko. Jeszcze raz dziękuję Panie
      Wojtku
      • dolores5 Re: Dr.Gwara Tychy 18.03.07, 15:27
        A czy znacie jakiegoś dobrego gina z Tychów który przyjmuje na NFZ? Będ
        wdzięczna za pomoc smile
        • adi7903 Re: Dr.Gwara Tychy 18.03.07, 16:46
          byłam raz z NFZ. Nazywał się chyba Wieczorek i przyjmuju w przychodni nr. na
          Niepodległości
          • dolores5 Re: Dr.Gwara Tychy 18.03.07, 19:43
            a godny polecenia jest? Coś mi się kojarzy to nazwisko,pamietasz moze jak
            wygląda, bo może to ten sam smile
            • blady.jacek Re: Dr.Gwara Tychy 19.03.07, 03:56
              Polecam i Gearę i Krzystyniaka. Krezystyniak baaardzo interesuje się swoimi
              pacjetkami.
              Pozdrawiam
              • aguska25 Re: Dr.Gwara Tychy 20.03.07, 09:58
                ja w poprzedniej ciazyz chodzilam do dr gwary ciaze donosilam szczesliwiesmile
                teraz zmienilam lekarza ze wzgledu na zmiane szpitala - nigdy wiecej tyski!!!!!!
                • dolores5 Re: Dr.Gwara Tychy 20.03.07, 19:49
                  A jaki teraz szpital wybrałaś?
    • shemsi1 ja b. polecam szpital tyski 22.03.07, 18:22
      dra krzystyniaka. Poprowadzil moją niezwykle trudna ciazę, szczesliwie!!!zawsze
      wiedzial co robic, jakie tabletki podac, a to bylo niezwykle wazne w moim
      przypadku.
      Spedzilam w tym szpitalu 3 mies.i jestem BARDZOO zadowolona.
      Nie wrzucają ci dziecka na HURRA po cieciu, mozna na noc oddac na oddzial
      noworodkow, z czego dziewczyny korzystały, kazda chce w koncu odpoczac. Z tego
      co wiem w ligocie i Mikolowie, nawet po cieciu dostejesz dziecko w łapki a
      czlowiek jest poskrecany niesamowicie smile
      Kolezanka trojke urodzila w Ligocie i dostała je od razu.
      Oddział noworodkow, wspaniale dba o dzieci, czasem moze sa niemili dla matek,
      ale co im sie dziwic... Siedzialam tam godzinami - dzieci mialam w inkubatorach
      i widzialam wiele. Jak mama przychodzi z nieuzasadnionymi pretensjami, to
      niech ie liczy na nie wiadomo jakie traktowanie.
      W Tychach opieka wspaniała, z kazdej strony-lekarze, pielegniarki, salowe. Do
      dzis tam chetnie wracam, by ich odwiedzic, wiele im zawdzieczam-dzieki nim mam
      ZDROWE dzieci.
      Piszac tu, moge choc w ten sposob im sie odwdzieczyc.
      Bylam w ciezkiej sytuacji, przedwczesne skurcze, niska ciąża. Dbali o mnie
      niesamowicie i pilnowali by mi niczego nie brakowalo, czasem mi nawet wstyd
      było, bo mam nózki i chodzić umiem jak cos potrzebuje, to sobie zajdę smile a
      wszyscy latali koło mnie smile
      wszystkie kolezanki z sali były zachwycone opieka smilezadna nie byla zbyta, gdy
      z "glupim pytaniem" (bo one pewnie ciagle słuchaja jednego i tego samego)poszla
      do siostr-zawsze uzyskala wyczerpujaca odpowiedz, chocby sostra odpowiadala na
      to pytanie pierwszy raz smile wiem, bo zmienialy sie dziewczyny, wiele dziewczyn
      poznalam i zawsze mialy te same problemy (głownie przeterminowanie) smile to je
      gonilam do siostrzyczek smile
      GORĄCO POLECAM szpital woj. w tychach
      acha, dr Gwara niesaowicie dbał o swoje pacjentki a oprocz tego, jak nie jestes
      jego pacjentką, to nie odmowi ci pomocy. Tyle co do Gwary. Ale z doswiadczenia,
      to nie widzialam lekarza który by kogos tam zbył, mimo ze ktos jest z ulicy.
      Nie lezalam tam tydzien, ale 3 miesiace. Wiem co mowie.
      pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka