barbara232 27.02.07, 12:57 Co sadziecie o doktorze Wojciechu Gwarze??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shemsi1 Re: Dr.Gwara Tychy 01.03.07, 17:59 znam jego pacjentki, w szitalu sie nimi opiekuje, b. dobry fachowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 ale najlepszy na swiecie 01.03.07, 18:01 jest dr Krzystyniak gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
adi7903 Re: Dr.Gwara Tychy 08.03.07, 13:49 Prowadził obydwie moje ciąże. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Zawsze mogłam zadzwonic czy przyjechac nawet bez wcześniejszego umawiania. Bardzo dziękuję, zwłaszcza,że druga ciąża była od początku zagrożona, czego dr. Dyrda (ordynator Mikołowa) nie stwierdził i mogłam stacic dzieciątko. Jeszcze raz dziękuję Panie Wojtku Odpowiedz Link Zgłoś
dolores5 Re: Dr.Gwara Tychy 18.03.07, 15:27 A czy znacie jakiegoś dobrego gina z Tychów który przyjmuje na NFZ? Będ wdzięczna za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
adi7903 Re: Dr.Gwara Tychy 18.03.07, 16:46 byłam raz z NFZ. Nazywał się chyba Wieczorek i przyjmuju w przychodni nr. na Niepodległości Odpowiedz Link Zgłoś
dolores5 Re: Dr.Gwara Tychy 18.03.07, 19:43 a godny polecenia jest? Coś mi się kojarzy to nazwisko,pamietasz moze jak wygląda, bo może to ten sam Odpowiedz Link Zgłoś
blady.jacek Re: Dr.Gwara Tychy 19.03.07, 03:56 Polecam i Gearę i Krzystyniaka. Krezystyniak baaardzo interesuje się swoimi pacjetkami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aguska25 Re: Dr.Gwara Tychy 20.03.07, 09:58 ja w poprzedniej ciazyz chodzilam do dr gwary ciaze donosilam szczesliwie teraz zmienilam lekarza ze wzgledu na zmiane szpitala - nigdy wiecej tyski!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 ja b. polecam szpital tyski 22.03.07, 18:22 dra krzystyniaka. Poprowadzil moją niezwykle trudna ciazę, szczesliwie!!!zawsze wiedzial co robic, jakie tabletki podac, a to bylo niezwykle wazne w moim przypadku. Spedzilam w tym szpitalu 3 mies.i jestem BARDZOO zadowolona. Nie wrzucają ci dziecka na HURRA po cieciu, mozna na noc oddac na oddzial noworodkow, z czego dziewczyny korzystały, kazda chce w koncu odpoczac. Z tego co wiem w ligocie i Mikolowie, nawet po cieciu dostejesz dziecko w łapki a czlowiek jest poskrecany niesamowicie Kolezanka trojke urodzila w Ligocie i dostała je od razu. Oddział noworodkow, wspaniale dba o dzieci, czasem moze sa niemili dla matek, ale co im sie dziwic... Siedzialam tam godzinami - dzieci mialam w inkubatorach i widzialam wiele. Jak mama przychodzi z nieuzasadnionymi pretensjami, to niech ie liczy na nie wiadomo jakie traktowanie. W Tychach opieka wspaniała, z kazdej strony-lekarze, pielegniarki, salowe. Do dzis tam chetnie wracam, by ich odwiedzic, wiele im zawdzieczam-dzieki nim mam ZDROWE dzieci. Piszac tu, moge choc w ten sposob im sie odwdzieczyc. Bylam w ciezkiej sytuacji, przedwczesne skurcze, niska ciąża. Dbali o mnie niesamowicie i pilnowali by mi niczego nie brakowalo, czasem mi nawet wstyd było, bo mam nózki i chodzić umiem jak cos potrzebuje, to sobie zajdę a wszyscy latali koło mnie wszystkie kolezanki z sali były zachwycone opieka zadna nie byla zbyta, gdy z "glupim pytaniem" (bo one pewnie ciagle słuchaja jednego i tego samego)poszla do siostr-zawsze uzyskala wyczerpujaca odpowiedz, chocby sostra odpowiadala na to pytanie pierwszy raz wiem, bo zmienialy sie dziewczyny, wiele dziewczyn poznalam i zawsze mialy te same problemy (głownie przeterminowanie) to je gonilam do siostrzyczek GORĄCO POLECAM szpital woj. w tychach acha, dr Gwara niesaowicie dbał o swoje pacjentki a oprocz tego, jak nie jestes jego pacjentką, to nie odmowi ci pomocy. Tyle co do Gwary. Ale z doswiadczenia, to nie widzialam lekarza który by kogos tam zbył, mimo ze ktos jest z ulicy. Nie lezalam tam tydzien, ale 3 miesiace. Wiem co mowie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś