Dodaj do ulubionych

Radom - Józefów

06.04.07, 13:21
Czy któraś z Was rodziła w Radomiu? Jak to wyglądało? Pytam, bo słyszałam
straszne historie. A jeśli chciałabym wynająć położną do porodu - kogo
polecałybyście? Dziękuję z góry za odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • omnieionimtez Re: Radom - Józefów 12.04.07, 13:49
      Nikt nic nie wie?
      • nikka11 Re: Radom - Józefów 02.05.07, 18:39
        Ja pierwsze dzieciątko rodziłam na Tochtermana - zdecydowanie nie polecam!
        Drugie w kwietniu 2007 na Józefowie. Było ok. Poród rodzinny. Nie miałam
        żadnych znajomości, a położne i lekarze bardzo mili. Jak zaczeła się akcja
        porodowa nagle obok mnie znalazło się 5 osób do pomocy. Po porodzie dziecko
        cały czas przy mamie, nawet szczepienia, wszystkie badania były w sali gdzie
        leżeliśmy, poza tym bardzo dobre warunki. Józefów - zdecydowanie Tak!
        Pozdrawiam
    • ganiutek Re: Radom - Józefów 18.05.07, 21:39
      Ja rodziłam 3 i pół roku temu na Józefowie, czeka mnie kolejny poród i też
      zamierzam tam rodzić; byłam zadowolona z opieki, tak jak Poprzedniczka miałam
      poród rodzinny; lekarze super, polecam! Dziecko cały czas przy mamie, możliwość
      wykupienia pojedynczego pokoju, nowocześnie, czysto, mnie się podoba!
      • calineczka78 Re: Radom - Józefów 22.05.07, 11:31
        W lipcu będe rodziła swoje 2 dzieciątko i kolejny raz wybieram Józefówm boję
        się tylko tzw. dezynfekcji szpitala aby nie wypadły w momencie jak ja bede
        rodzic bo nie chce szukac innego szpitala.Miałam poród rodzinny a pózniej
        wykupioną sale jednoosobowa -rewelka. Pełna intymność ,opieka super,czysto. ja
        naprawde nie miałam żadnych zastrzeżeń do szpitala , personelu i opieki.
    • bryta1 Re: Radom - Józefów 22.05.07, 17:43
      Jestem z warszawy i całkiem przypadkiem tam trafiłam ,było to 7lat właśnie był
      tam otwierany odział położniczo-ginekologiczny i nie jeden szpital w warszawie
      mógłby pozazdrościć takiego oddziału.Jednym słowem ogólnie dobrze wspominam ten
      czas w tym szpitalu -czysto i super opieka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka