kefkas 22.04.07, 19:29 Dziewczyny rodzące na Ujastku w Krakowie czy opłacałyście położną. Czy macie jakąś do polecenia? Chciałabym tam rodzić więc proszę o wszelkie rady!!! Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaczek13 Re: Ujastek - czy opłacałyście położną? 22.04.07, 20:50 Ja rodziłam na Ujastku, nikogo nie opłacałam i jestem bardzo zadowolona polecam Panią Renatę Tokarską. Odpowiedz Link Zgłoś
adad05 Re: Ujastek - czy opłacałyście położną? 23.04.07, 09:49 Witam, ja rodziłam na Ujastku rok temu i miałam opłaconą położną. Świetna specjalistka, miła i serdeczna a przy tym fachowa. Pani Jolanta Łaszczyk. Gdybys chciała namiary to napisz na maila gazetowego.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kefkas Do adad05 24.04.07, 13:13 Napisałam maila ale mam cały czas informacje nana skrzynce że nie może połączyć się z serwerem... czy mogłabyś mi wysłać maila na radefka@poczta.onet.pl z namiarami i informacją ile płaciłaś? Z góry bardzo dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
kaania80 Re: Ujastek - czy opłacałyście położną? 23.04.07, 21:18 Rodziłam w pażdzierniku. Nie opłacałam położnej, ale trafiłam na świetną, miłą i ciepłą osóbkę - panią Katarzynę Olszowa. Słyszałam też dużo dobrego o p. Łaszczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
dkbs Re: Ujastek - czy opłacałyście położną? 23.04.07, 21:38 Ja rodziłam na Ujastku w marcu tego roku, byłam umówiona z położną na dany dzień, dostałam kroplówke i za ok 4h miałam dzieciątko na brzuchu, co do zapłaty to powiedziałam mi, że ile będę uważała za stosowne to tyle jej dam. Ogólnie byłam bardzo zadowolona i ze szpitala i z położnej. Polecam p. Anne Nikiel. Odpowiedz Link Zgłoś
ola07 Re: Lidia Kuśnierz 25.04.07, 16:11 Polecam miła, konkretna, profesjonalna.Rodziłam z nią w lipcu zeszłego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.ltd Re: Lidia Kuśnierz 23.11.07, 21:48 czy moge Cie prosic o namiary na położną?ma termin na luty 2008..jak wyglada taka opieka?i jeszcze jaka kwote sie jej daje? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lynette Re: Ujastek - czy opłacałyście położną? 27.04.07, 13:55 A ja nie do konca zgodze sie z pochwalna opinia dla pani Ani Nikiel. Rodzilam z nia mojego drugiego synka. Do dzis nie wiem po jakiego grzyba podlaczyla mi oksytocyne do urodzenia lozyska, poniewaz mialam skurcze jak trzeba. W dodatku fragment wyzej wspomnianego lozyska na skutek pospiechu zostal w macicy i musialam pozniej wrocic do szpitala na lyzeczkowanie. Nie pytala mnie o zgode ani na kroplowke, ani na naciecie krocza ani na nic. Owszem jest bardzo mila, sympatyczna, kulturalna, ale ja mam bardzo mieszane uczucia. Natomiast pani Lidia Kusnierz to rzeczywiscie fachowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
fiorela80 Re: Ujastek - czy opłacałyście położną? 05.05.07, 22:05 proszę o namiary na panią A. Nikiel. megi801@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
stressewka Re: Ujastek - czy opłacałyście położną? 01.05.07, 11:05 Ujastek- Ile kosztuje opieka położnej podczas porodu? Chciałabym opłacić sobie położną, taką zeby przyjechała do mnie specjalnie na telefon. Ile to kosztuje? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Ujastek - czy opłacałyście położną? 01.05.07, 11:33 ja płaciłam w 2004 roku 500zł. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Jola;-) 01.05.07, 11:32 Łąszczyk-cudowna i profesjonalna.Niestety jest tam w mniejszości;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
stressewka Re: Jola;-) 01.05.07, 12:15 Weronka! A nie orientujesz się ile teraz kosztuje pomoc Pani Joli? Od 2004 mogło sie sporo pozmieniać. Może jakieś Twoje znajome korzystały z jej usług i mówiły ile zapłaciły? Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Jola;-) 01.05.07, 15:37 podawałam numer do Joli dziewczynom na forum i sporo z nich skorzystałoNie pytałam ile płąciły. Odpowiedz Link Zgłoś
lauura Re: Ujastek - czy opłacałyście położną? 05.05.07, 21:36 Dziewczyny wyslalam wam maila na gazetowego z prosba o kontakt do poloznej Joli, z gory dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
jolkasw Re: Ujastek - czy opłacałyście położną? 29.05.07, 18:54 Czy ma ktoś namiary do Pani Anny Nikiel? Z góry dziękuje serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
erii001 Tylko Jola Łaszczyk!!! 30.05.07, 09:27 Rodziłam z nią syna w sierpniu 2006 roku...jest ciepła i miła a przy tym fachowa..teraz czekamy na córeczke...juz się z nią umówiłam... Liczy sobie 500zł za poród...ale uważam,że jest warta tych pieniędzy... Syn był duży...ale poród wspominam raczej jako lekki... Odpowiedz Link Zgłoś
ola07 Re: Tylko Jola Łaszczyk!!! 30.05.07, 11:04 Lidia Kuśnierz tez 500zł,taki jest cennik na Ujastku. Odpowiedz Link Zgłoś
stressewka Re: Tylko Jola Łaszczyk!!! 30.05.07, 20:01 To chyba jakis nieaktualny cennik bo Pani Jola liczy sobie teraz 700 zł. No ale rzeczywiście ma doświadczenie i wie co robi! Odpowiedz Link Zgłoś
kasja311 Re: Tylko Jola Łaszczyk!!! 01.06.07, 22:18 Jola Łaszczyk-dałabym 2 razy tyle )) Odpowiedz Link Zgłoś
milkavanilka Namiar na Jolę Łaszczyk 18.08.07, 12:40 plizzz...Bardzo proszę na gazetowego- dzięki z góry !!! Odpowiedz Link Zgłoś