Dodaj do ulubionych

czesc szukam dziewczyn ktore rodzily w Zeromskim w

24.05.07, 16:38
Obserwuj wątek
    • yola13 Re: czesc szukam dziewczyn ktore rodzily w Zeroms 24.05.07, 16:41
      forum Szpitale
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=588
    • anusia_79 Re: czesc szukam dziewczyn ktore rodzily w Zeroms 24.05.07, 17:01
      Rodziłam tydzien temu. Jeżeli masz jakies pytania, pisz, chetnie odpowiem.
      • gosiula26 Re: czesc szukam dziewczyn ktore rodzily w Zeroms 24.05.07, 17:05
        tak mam duzosmile naprzyklad jakie wrazenia masz ? czy jestes zadowolona z
        personelu i wogole
        • aanna6 Re: czesc szukam dziewczyn ktore rodzily w Zeroms 24.05.07, 17:46
          ja rodzilam 13 -04-2004 i 18-02-2007 jak masz pytania to pisz ja bylam
          zadowolona sale porodowe 1 os polozna super,lekarz tylko przy ostatniej
          fazie ,po porodzie zostajesz 2 godz na sali porodowej a pozniej przenosz
          na sale 3 os jestes caly czas z dzieckiem ,personel pomocny i mily .
          minus to lazienki niewyremontowane i jedzenie malo a pozatym
          okropne .jak masz pytania to pisz aanna@poczta.onet.pl . na kiedy masz
          termin . pozdrawiam anka
          • gosiula26 Re: czesc szukam dziewczyn ktore rodzily w Zeroms 24.05.07, 17:52
            no za dwa tygodnie a te polozne zajely sie toba pomogly jakos bo to moje drogie
            dziecko i po przejsciach z pierwszym porodem bardzo sie boje ale slyszalam ze
            tam jest ok
            • aanna6 Re: czesc szukam dziewczyn ktore rodzily w Zeroms 24.05.07, 19:42
              ja zabardzo nie potrzebowalam pomocy po porodzie czulam sie dobrze ale
              przychodzily pytaly czy w czyms niepomuc dziewczyna ktura zemdlala miala
              prawie stala opieke przychodzily przebieraly dziecko podawaly do karmienia
              opieka byla dobra .jeden minus to to jedzenie bo lazienke mozna przebolec
              wiec wez sobie zapas biszkoptow i zmobilizuj meza do przynoszenia jedzenia
              bo mozna umzec z glodu . polozna ktura byla przy porodzie to b mloda
              dziewczyna chyba co dopiero po studiach ale byla super bardzo pomocna
              moglam wybrac pozycje choc to byl 2 porod wszystko mi cierpliwie
              tlumaczyla tylko lekarz byl gburowaty ale z nim mialam katakt moze 15
              min jak chcesz cos jeszcze wiedziec to jestem do dyspozycij
              • pikum Re: czesc szukam dziewczyn ktore rodzily w Zeroms 24.05.07, 23:26
                Ja dwa razy rodziłam na Żeromskiego.Moje odczucia są mieszane.W pierwszej ciąży
                poszłam do szpitala 11dni po terminie.Przez trzy dni leżałam na patologii i
                czekałam na salę porodową-troche śmieszne.Niestety nie znałam żadnego lekarza i
                nie wiedziałam nawet do kogo uderzyć.Łaskawie 14 dni po terminie musiałam
                urodzić i nawet znalazła sie sala.Poród koszmar.Chyba tylko dzięki położnej nie
                uciekłam stamtąd.Rodziłam ze znieczuleniem,ale za przeproszeniem musiałam sie
                porzygać z bólu żeby łaskawie p.anestezjolog przyszedł.Niestety znieczulenie
                które ponoć mi dał wogóle nie zadziałało.Lekarze niestety niefajni.Ci którzy
                latali koło mnie z powodu zielonych wód płodowych wogóle nie informowali mnie
                co sie dzieje.Według nich wszystko było dobrze.Szkoda tylko,że tak jakoś
                dziwnie popadli w panike jak zobaczyli zielone wody.Lekarz odbierający poród
                bardzo,bardzo niefajny.Darł sie na mnie i wogóle był chamski nie wypominając
                tego,że praktycznie na żywca wycisnął ze mnie dziecko bo było duże 4.200 i z
                zielonych wód to trzeba było sie pospieszyć.Oczywiście dowód wdzięczności mile
                widziany.Jedynie położna bardzo super i praktykantka też była wporządku.Drugi
                poród był już lepszy.Miałam znajomego lekarza.Położna była inna,może mniej
                sympatyczna,ale bardzo dobrze znająca sie na rzeczy.Znieczulenie zadziałało.I
                wszystko byłoby dobrze gdyby nie rozwalone łóżko na którym rodziłam.Oparłam
                jedną nogę a druga niestety była zawieszona gdzieś w chmurach bo urwane było
                oparcie na noge.Ale ogólnie spoko.Sale ok.Jedyną rzeczą która mnie strasznie
                drażniła po obudwu porodach,to jakiś obsesyjny nakaz karmienia piersią pomimo
                małej ilości pokarmu.Córka musiała wyć 2 godziny i dopiero pielęgniarki ją
                dokarmiły.To nie za bardzo mi sie podobało.Ale...dużo by pisać.Jak masz pytania
                to pisz na mejla gazetowego to odpisze.ŻYCZE POWODZENIA
                • gosiula26 Re: czesc szukam dziewczyn ktore rodzily w Zeroms 25.05.07, 10:35
                  juz sama nie wiem co bym chciala jeszcze wiedziec bo sie strasznie boje i nawet
                  nie chce o tym myslec sad ajeszcze wytrzymac bez mojego synka tyle dni to
                  koszmar.... a tak wogole to po ilu dobach wypuszczaja ?
                • gosiula26 Re: czesc szukam dziewczyn ktore rodzily w Zeroms 25.05.07, 13:57
                  mam pytanko w ktorej dobie wyszlas ??
              • gosiula26 Re: czesc szukam dziewczyn ktore rodzily w Zeroms 25.05.07, 10:36
                czesc smile a po ilu dobach wypuszczaja?
                • aanna6 Re: czesc szukam dziewczyn ktore rodzily w Zeroms 25.05.07, 13:16
                  po dwuch chyba ze urodzisz po 14 lub 15 nie pamietam dokladnie to po trzech
                  ja bylam cztery bo maly ma wade serca i musieli wszystko wybadac naszczescie
                  to niejest grozne ale sami zalatwili i zawiezli go do prokocimia na
                  konsultacje i pod tym wzgledem opieka super
                  • gosiula26 Re: czesc szukam dziewczyn ktore rodzily w Zeroms 25.05.07, 13:59
                    wielkie dzieki smileale to znaczy ze jak np.urodzilas w poniedzialek to wyszlas w
                    srode??
      • gosiula26 Re: czesc szukam dziewczyn ktore rodzily w Zeroms 28.05.07, 12:26
        czesc i jak tam uczucia po porodzie dobrze sie toba zajely ? a jak wygladala
        sprawa z znieczuleniem mialas czy nie? bo ja jestem na dniach i
    • majdeczka Re: czesc szukam dziewczyn ktore rodzily w Zeroms 25.05.07, 16:11
      Hej, gosiula, a na kiedy masz termin? Ja będę rodziła w Żeromskim prawdopodobnie
      w przyszłym tygodniu (jestem już 1 dzień po terminie, ale na nic się nie zanosi).
      Pozdrawiam
      Maja
      • gosiula26 Re: czesc szukam dziewczyn ktore rodzily w Zeroms 25.05.07, 16:25
        czesc Maja ja mam na poczatek czerwca ale raczej nie dochodze ...a Ty jak tam
        samopoczucie boisz sie cos czy raczej nie??to twoje pirwsze??i jak moge wiedziec
        z kad dokladnie jestes?? smile
        • majdeczka Re: czesc szukam dziewczyn ktore rodzily w Zeroms 25.05.07, 20:51
          Ha ha, ja też mówiłam wszystkim, że raczej nie donoszę do terminu smile
          Tak, to będzie mój debiut. Boję się oczywiście, i to bardzo, ale też dłuzy mi
          sie już to czekanie. Strasznie chciałabym już mieć małą "na wierzchu" smile
          A jestem z Krakowa - a Ty?
          Pozdrawiam
          Maja
          • gosiula26 Re: czesc szukam dziewczyn ktore rodzily w Zeroms 26.05.07, 10:41
            ja jestem z okolic wieliczki a co do ciazy to normalnie mam dosc na tych upalach
            a Ty z ktorej czesci krakowa??
    • pikum Do Majdeczka 25.05.07, 21:03
      Masz jakiegoś znajomego lekarza w żeromskim?
      • majdeczka Re: Do Majdeczka 26.05.07, 11:45
        Jestem z Krakowa, obecnie mieszkam na Kazimierzu, ale tylko przejściowo, bo po
        urodzeniu Zosi czeka nas przeprowadzka w jakiejś nieco spokojniejsze miejsce smile
        A co do lekarza - tak mam. Nazywa się dr Maciej Bodzek i gorąco go polecam -
        zresztą pisałam tu już kilkakrotnie ciepło na jego temat na tym forum.
        • andaba Re: Do Majdeczka 26.05.07, 13:57
          On przyjmuje gdzieś?
          Tzn. Bodzka mam na myśli, bo rodziłam przy nim najmłodsze dziecko, które możliwe, że dzięki niemu zyje.
          Podaj mi namiary, jeśli możesz.
          • majdeczka Re: Do Majdeczka 27.05.07, 14:52
            Tak. W przychodni prywatnej na Madalińskiego - oficjalnie robi tam tylko USG,
            ale można też umówić się na wizytę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka