yuk-ka 09.07.07, 13:01 Czy znacie panią dr. Magdalenę Trestkę-Białkowską? Kiedyś pracowała na Inflanckiej, a teraz w Medicoverze. Będę wdzięczna za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paniwaz Re: dr. Trestka-Białkowska 13.07.07, 23:16 Poznałam ja podczas kontrolnej wizyty po porodzie, gdyż mój lekarz przebywał wtedy na urlopie. Wywarła na mnie pozytywne wrażenie, jest otwarta, pomimo, że nie jestem jej pacjentką, sprawiała wrażenie zainteresowanej, uśmiechnięta, delikatna. Niestety, nie jestem w stanie zagłębić sie w ten temat bardziej. Pozdrawiam Pani Wąż Odpowiedz Link Zgłoś
stefanka Re: dr. Trestka-Białkowska 15.07.07, 13:17 Dr. Trestka-Białkowska prowadziła (w zasadzie jeszcze prowadzi, bo termin mam na 28.VII prawie całą moją ciążę. Trafiłam do niej przez przypadek, bo miałam plamienia w 9 tyg, a mojej gin jak zwykle nie było. Ponieważ musiał obejrzeć mnie lekarz zapisałam się na wizytę do tego, który przyjmował i tak trafiłam na panią doktor. I jestem bardzo, bardzo zadowolona. Pani doktor poświęca mi tyle czasu ile jest potrzebne, odpowiada na wszystkie moje pytania, jest miła i kompetentna. Miałam zlecone wszystkie badania, które trzeba robić w ciąży regularnie, łącznie z usg 4 razy (piszę o tym, bo na szkole rodzenia dowiedziałam się, że lekarze to olewają i trzeba samemu wiedzieć jakie są potrzebne badania, inaczej ich nie masz, że trzeba się upominać). W czasie badania jest delikatna to dla mnie też ważne, bo kiedyś trafiłam na lekarkę, która po badaniu zaczęła na mnie krzyczeć, że jestem trudną pacjentką, bo się bardzo spinam. Acha, chcę podkreślić, że moja ciąża była niezagrożona, bardzo dobrze ją znosiłam, dziecko też (chyba bez niespodzianek. Pani doktor na początku, po tych plamieniach, przekonała mnie do rezygnacji z pomysłu wyjazdu w góry (zmiana ciśnienia itd, jak coś się stanie to pani sobie tego nie wybaczy itd), kazała tydzień leżeć, uspokajała, troszczyła się, uświadamiała, nie straszyła ... Poradziła sobie też ze streptoccocusem, którego miałam w połowie ciąży. Czułam się otoczona opieką i nie miałam powodów do panikowania Tak więc po raz kolejny polecam dr. Magdalenę ))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: dr. Trestka-Białkowska 03.08.07, 10:24 Bardzo mila i rzeczowa pani doktor- wlasnie bylam u niej na pierwszej wizycie. A po raz pierwszy w zyciu bylam u ginekologa kobiety), wiec jestem pod wrazeniem. Delikatna, kompetenta, zrobila dokladny wywiad, objasniala dokladnie co robi podczas badania, dokladnie skontrolowala piersi. Mysle, ze zostane jej pacjentka) Odpowiedz Link Zgłoś
yuk-ka Re: dr. Trestka-Białkowska 08.08.07, 15:58 Dzięki za opinie. Chodzę to pani doktor od listopada 2006 i naprawdę jestem bardzo zadowolona. A Wasze opinie tylko utwierdziły mnie w przekonaniu, że dokonałam trafnego wyboru lekarza (choć był to wybór metodą "chybił- trafił"). Odpowiedz Link Zgłoś
jotka151 Re: dr. Trestka-Białkowska 08.08.07, 16:52 Ja chodziłam jak jeszcze pracowała u Bonifratrów. Była super, niestety straciłam do niej kontakt. Czy możecie mi napisać gdzie teraz przyjmuje i w którym szpitalu ma dyżury?? Własnie jestem w 6 tc i przydałby mi się ten namiar Odpowiedz Link Zgłoś
alela1 Re: dr. Trestka-Białkowska 09.08.07, 09:02 oj no to super wiesci, ja bylam u niej raz i byla super potem jednak nie pasowaly mi terminy i nie poszlam ale juz dzis umowilam sie do niej na przyszly tydz. Przyjmuje na Okeciu w Medicoverze na ul.17 stycz. Jestem po poronieniu myslicie, ze to dobry wybor lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
stefanka Re: dr. Trestka-Białkowska 09.08.07, 14:22 Dalej przyjmuje u Bonifratrów na Sapieżyńskiej - we wtorki i piątki od (chyba) 15.00. Wizyta kosztuje 75 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
artdesign27 Re: dr. Trestka-Białkowska 24.08.07, 22:20 nie polecam. Byłam u niej w 6tc (nie wiedziałam wtedy o ciąży) a jej rozpoznaniem było podejrzenie nowotworu, a nie ciąży ... Odpowiedz Link Zgłoś
skateskate Re: dr. Trestka-Białkowska 29.08.07, 08:05 mam wrazenie ze wiekszosc poprzedniczek pisala o kims innym, niz starsza, nieprzyjemna kobieta, u ktorej bylam na jednej wizycie - pierwszej, zaraz po tym jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy. Pani ta zasiala we mnie maksymalny niepokoj i wlasciwie poddala w watpliwosc to czy jestem w ciazy! Czulam sie fatalnie, zrobilam jak najszybciej usg zeby sie upewnic ze wszystko ok. Nie polecam, goraco tej pani nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
yuk-ka Re: dr. Trestka-Białkowska 30.08.07, 14:36 Ale kogo nie polecasz? Bo tak napisałaś, że nie wiem o co Ci chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
alela1 Re: dr. Trestka-Białkowska 30.08.07, 15:09 tej pani w temacie zapewne. A Tobie o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
yuk-ka Re: dr. Trestka-Białkowska 31.08.07, 10:56 Adela, moje pytanie skierowalam do skateskate, a nie do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś