agnieszkamonikaz 24.07.07, 20:49 Czy mozecie którąś polecic?Jakie są dokładne koszty? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blueberry77 Re: cc Kraków-klinika prywatna 24.07.07, 21:49 Ja rodziłam w klinice SPES siłami natury i jestem bardzo zadowolona. Poród tam nic nie kosztuje, bo mają umowę z NFZ. Chyba że chodzi Ci o CC na życzenie, w takim przypadku nie pomogę, bo nic o tym nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
edynia3 Re: cc Kraków-klinika prywatna 25.07.07, 14:05 nie jest to legalny zabieg jeżeli na życzenie- więc wcześniej najlepiej umówić się z lekarzem i dograć wszeslkie szczegóły Odpowiedz Link Zgłoś
edynia3 Re: cc Kraków-klinika prywatna 25.07.07, 14:33 ja jestem z Wawy, ale wiem od koleżanki z Krakowa, która rodzi za 2 tyg, że powyższa klinika może Ci to zrobić, tylko dyskretnie zadzwoń i umów się z lekarzem Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamonikaz do edyni 25.07.07, 19:07 A nie wiesz ile to kosztuje?I wielkie dzieki)) Odpowiedz Link Zgłoś
edynia3 Re: do edyni 31.07.07, 13:28 wydaje mi sie , że cc na życzenie to bedzie koszt ok 2500(tak najmarniej), bo wiem, że Spes ogólnie nie jest tani i w tym momencie nie ma już możliwości bezpłatnych porodów, bo im się umowa przed kilkoma dniami z NFZ skończyła i dziura.. Odpowiedz Link Zgłoś
maja4021 Re: do edyni 31.07.07, 15:58 ja tam rodziłam (w zeszlym roku-super).Kolezanka miała tam cc nie wiem czy na zyczenie ale jezeli chodzisz do lekarza z tej kliniki prywatnie (koszt 100 wizyta)i z nim sie dyskretnie umowisz to on wszystko zalatwi.A jemu pewnie cos odpalisz(3 lata temu to mniej wiecej 500 + prywatne wizyty przez całą ciąże) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamonikaz porod w SPES 31.07.07, 21:08 No to pieknie!A ja liczylam, ze w razie czego(gdyby nie cc), to porod jest darmowy. Do lekarza z tej kliniki nie chodzilam, nie jestemz Krakowa niestety((( Odpowiedz Link Zgłoś
saljut Re: porod w SPES 01.08.07, 13:03 Na stronie Spesu jest informacją, ze w sierpniu jest remont porodówki i do końca miesiąca nie przyjmuja porodów. Faktycznie, szłam obok Spesu w niedziele, i parking był zamknięty na głucho. Aż się zastanawiałam co się stało. Ja tam miałam cc,ale na fundusz Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamonikaz Re: porod w SPES 01.08.07, 13:26 Wlasnie widzialam te informacje wczoraj wieczorem.Jak pech to pech. No, ale przed chwila umowilam sie do Katowic, wiec zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
monika78kr Re: porod w SPES 04.08.07, 18:19 www.polki.pl/forum/archive/index.php/t-1154.html Odpowiedz Link Zgłoś