k.o.r.b.k.a 03.08.07, 10:30 Pomóżcie, potrzebuję pilnie namiar na gabinet prywatny dr Marzeny Samsel albo Marzeny Mazurek. Sprawa pilna!!!!!!!!!! Ach, no i ile kosztuje wizyta Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m1519 Re: Bielański - dr Samsel albo Mazurek 03.08.07, 11:21 odpowiedziałam na priv (pocztę) Odpowiedz Link Zgłoś
tobi00000 Re: Bielański - dr Samsel albo Mazurek 03.08.07, 11:47 Osobiście dr Mazurek bardzo mnie rozczarowała. Prowadziła moją ciążę. W 37 tyg. pojechałam na izbę przyjęć ze skurczami co 7 min. Zadzwoniłam do niej pytając o rade odpowiedziała mi ze ona właśnie skończyła dyżur (dodam tylko ze miałam nadciśnienie w ciąży i dyskopatię). Później okazało sie ze nie ma wolnych miejść na porodówkach, zadzwoniłam ponownie a ona "to niech se Pani szuka innego szpitala"!!!!!!!!!!!!!!!!!! I faktycznie poszukałam sobie innego, sama na własną rękę. I jak sie okazało to ktoś czuwał nademną!! Bo okazało sie ze wcale nie muszę rodzić (udało sie powstrzynać poród do 39 t.c.). Gdy przyjechałam do szpitala w Międzylesiu pierwsze co to zmierzyli mi miednicę i co sie okazało - że nie mogę urodzić naturalnie bo mam zawąską miednicę. Dr Mazurek nigdy tego nie zrobiła!! Następnie powiedziałam lekarzom że mam dyskopatię odcinka lędźwiowego, po obejrzeniu rezonansu stwierdzili, że nie mogę rodzić naturalnie. Pani dr Mazurek twierdziła że "nie taka już u mnie rodziła" nie oglądając nawet moich zdjęć. Urodziłam przez cesarkę w Mięzylesiu. I całe szczęście bo nie wiadomo jak ten poród zakończyłby sie w Bielańskim. Przemyśl czy napewno chcesz aby dr Mazurek prowadziła twoją ciążę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ap77 Re: Bielański - dr Samsel albo Mazurek 03.08.07, 20:54 tez jestem ciekawa opinii o dr Mazurek. Odpowiedz Link Zgłoś