atutka7 Re: Dr Jerzy jakubowski Kraków 18.10.07, 10:52 cześć,wiem niewiele-oczywiście jeśli myślimy o tym samu lekarzu.Byłam u niego dopiero raz.Jestem świeżo po poronieniu,chcę się przygotować do następnej ciąży.Wrażenia:konkretny,miły,podszedł poważnie do tematu (odwrotnie niż dwie panie doktor na szwedzkiej),daje skierowania.Jak do tej pory wydaje się najbardziej kompetentny z lekarzy przez których się przewinęłam.Raz w tygodniu przyjmuje na Niemcewicza ,jeszcze na Szwedzkiej,podobno w jakimś szpitalu ale nie wiem w którym - jeśli wiesz to daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
araukaria78 Re: Dr Jerzy jakubowski Kraków 23.10.07, 22:47 Dziekuje za odpowiedź. Nie wiem, czy to ten sam lekarz.Ja u dr Jerzego Jakubowskiego byłam w Przychodni "Arka" na ul. Królowej Jadwigi.Moze przyjmuje w kilku miejscach? Ja nie moge zajść w ciążę, choć wszystko wydaje sie być ok. Odpowiedz Link Zgłoś
atutka7 Re: Dr Jerzy jakubowski Kraków 15.11.07, 18:28 Cześć to znowu Ja.Myślę że to ten sam lekarz,jak byłam u Niego ostatnio pytał o USG czy robił na królowej jadwigi czy w przychodni w borku. Mam pytanko jak jest na jadwigi na kasę czy prywatnie?A co do pana doktora to jak do tej pory super- byłam już u niego 5 razy Odpowiedz Link Zgłoś